Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniekumam

ile uczycie sie do egzaminów?

Polecane posty

Gość nicniekumam

Czy wystarczą dwa dni jak się w miarę systematycznie uczyliscie?

zalezy od tego jaki to egzamin, z jakiego przedmiotu itd. czasami wystarczy zrozumiec i rozwiazac zadania, czasami wykuc mnostwo materialu, a pozniej opisac dobro powraca. zacznij zmieniać świat od siebie

ja mam jutro egzamin jeszcze sie nie uczylam za pol godziny zaczne prawie w ogole sie nie ucze i nie chodze na zajecia chociaz na jeden egzamin sie uczylam tydzien po 1,5 godziny oczywisie ani razu mnie nie bylo na zajeciach ale zaliczylam na 4 :) .....

ja nie imprezuje nie mam czasu na to ani sily biore leki i jestem na szkoleniu juz dwa tygodnie jak dostane sie do pracy to wtedy zaczne imprezowac :) .....

Gość np proces karny
2 miesiace po 6 godzin dziennie i byc moze nawet nie zdam glupiego kolokwium zreszta jak wiekszosc zdawalnosc jakies 5 % za kazdym podejsciem tylko problem w tym ze jak sie nie zda w 3 probach to traci sie 1 termin egzaminu i zostaje tylko jedno podejscie do egzaminu pod warunkiem oczywiscie poprawienia kolokwium na prawo finansowe jakies 2 tygodnie na mieszynarodowe prywatne jakis miesiac itd

Gość np proces karny
fiku mikuuu ta taka co ma 100 stron to pewnie tak proponuje w tydzien nauczyc sie 800 stron procesu kodeksu postepowania karnego i zapamietac rozne przeslanki wyjatki roznice w procedurach odniesc to jeszcze do prawa karnego itd powodzenia bo nawet osoby ktore znam a sa na aplikacji sedziowskiej siedzialy nad procesem 1,5-2 mies

tak znacznie cieńsze, mam szacunek do ciebei, że tak potrafisz :) i doceniam, teraz studenci idą na łątwiznę oszukując :O

Gość np proces karny
fiku mikuuu rzygac mi sie tym chce ale jeszcze tylko 8 egzaminow i obrona a potem wolnosc zreszta czy te studia cos daja watpie 2 lata temu przenioslam sie z dziennych na zaoczne bo znalazlam prace po 2 latach pracy w kancelarii zarabiam 1 tys zlotych i znajomi ktorzy maja juz mgr rowniez tyle samo zarabiaja wiec po co te meki nie wiem tym bardziej ze rano trzeba leciec do pracy a po pracy odrazu trzeba sie uczyc nierzadko do 1 w nocy