Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna balerinnka

!!czy Rutkowski dobrze zrobił ogłaszając na konferencji prasowej o godz 13.30 !!

Polecane posty

Gość sad moze postanowic pewnie
Ale nie Rutkowski, matka, czy babcia dziecka :P

Gość anna balerinnka
rutkowski nie zaznaczył że to może być sprawa pedofilska może nie chce pogrążać całej tej sytuacji, matka kasia wczoraj była w szpitalu bo podobno jej organizm szfankuje a blada jest jak trup i słaba , Rutkowski scharakteryzował rodziców : poznali się w kościele, służyli na mszy , ojciec dziecka Bartek ma pasje historyczną tzn walczy jako rycerz w zbroi a jego córka urodziła się w dzień bitwy pod Grunwalcem i z tego powodu dali jej imię Magdalena mówił że dużo oskarżeń go spotkało z tego powodu że podobno jest za spokojny , po czym jakby zgasł patrzył w dół i nie mógł juz mówić :(

Tak samo znajdzie Madzię jak znalazł Iwonę Wieczorek. Chciałabym żeby to dziecko się znalazło aczkolwiek moje przeczucia nie są dobre..:-((

owszem,a czy ja powiedziałem inaczej? :P Taki apel w tej sytuacji nie zaszkodzi, a może tylko pomóc, nawet jeśli nie ma mocy wiążącej - więc o co się przypieprzasz? Rozumiem, że wolisz, aby nic nie robić i dziecko zostawić na pastwę losu ... Włącz sobie lepiej cartoon network, bo to cię przerasta :P

Gość thrthrgr
o tym nie decyduję sąd a prokurator to raz dwa, może odstąpić ale to decyzja sądu a nie rutkowskiego czy rodziców i ich deklaracje w tym momencie nie są nic warte poza tym chodzi tu wyraźnie o porwanie dla okupu...

Gość jak dojdzie do sprawy to
sad nie musi sie zgadzac na propozycje prokuratora. Sad jest niezawisly :P

Gość wy wierzycie w to ze oni
poza tym chodzi tu wyraźnie o porwanie dla okupu... ty chyba na glowe upadles:D taa chca okupu dlatego porywaja dziecko totalnej biedocie zamiast bogatym

Gość aga23***
A mogło być tak,że matka zasłabła a dziecko wyszło z wózeczka wpadło w jakąś zaspę,śnieg je przysypał i maleństwo zamarzło i leży gdzieś pod śniegiem?? Tam było coś,że pies podjął trop ale po chwili zgubił,może tam powinni szukać.

Gość anna balerinnka
chyba niekt nie żąda okupu skoro wyszli z takim apelem

Gość kasia7467
6 miesieczne samo wyszlo????????

Gość odrowąż
obstawiam, że KTOŚ za to porwanie otrzymał sporą kasę, być może odczeka trzy miesiące i kupi porządne auto a może przy okazji jakiejś pijackiej balangii wygada się kumplom , jeżeli działał w pojedynkę to zabierze prawdę do grobu , jeżeli działały dwie osoby to być może o kasę się pokłócą ale gdyby facet miał porwać dziecko to narobiłby mnóstwo błędów i tego różowego koca nie zabrałby , tylko dziecko , tam musiała również działać kobieta, która zabrała koc !

Gość thrthrgr
14:35 [zgłoś do usunięcia] jak dojdzie do sprawy to sad nie musi sie zgadzac na propozycje prokuratora. Sad jest niezawisly A to Ci nowina :-O Piszemy tu o oskarżeniu, a nie wyroku.....

Gość anna balerinnka
nie nazwałabym ich "totalną biedotą " przeciętni ludzie jak każdy , bez przesady , nie maja długów żadnych nonsens :O

Gość thrthrgr
14:35 [zgłoś do usunięcia] wy wierzycie w to ze oni poza tym chodzi tu wyraźnie o porwanie dla okupu... ty chyba na glowe upadles taa chca okupu dlatego porywaja dziecko totalnej biedocie zamiast bogatym Ty chyba upadłeś i dlatego masz problemy z czytaniem, CHODZI WYRAŹNIE O PORWANIE DLA OKUPU w cytowanym przepisie!!!!! a nie w tej sytuacji!!! :-O:-O:-O

Gość jestem kobieta woda ogniem
Moim zdaniem w tej calej sytuacji moze juz pomoc tylko modlitwa. Gleboka wiara w to, ze dziewczynka znajdzie sie cala i zdrowa moze zdzialac cuda. Ja sama mam dwie corki i wiem, ze bym skoczyla jakby ktoras zniknela bez sladu :(

Gość aga23***
Jezu,tak tylko pomyślałam,nie znam się w jakim wieku dzieci chodzą. Ale co z tym tropem,gdzie on się urwał.

Gość naba na
macie linka do profilu ojca tej małej na facebooku?

Gość pojscie do wiezenia
albo nie pojscie to wlasnie wyrok. Nie zawsze wyrok konczy sie pojsciem do wiezenia :P

Gość thrthrgr
a] anna balerinnka chyba niekt nie żąda okupu skoro wyszli z takim apelem dokładnie! nikt nie żąda okupu i dlatego ten przepis nie ma zastosowania!

Gość dlaczego bledem byloby
niewziecie kocyka? Moim zdaniem to wlasnie blad byl ze wzial ten koc. Znaczy blad porywacza. Do celow sledczych - to bardzo dobrze.

Gość naba na
poprosze o linka do profilu ojca na fb!

Gość ojtak
a ja myślę, ze dziecko się odnajdzie. Ktoś je pozostawi i tyle. Nie wierzę, że ktoś porwałby niezbyt zdrowego dzieciaka i wielce wywoził za granicę. Teraz można wynająć kobiety do rodzenia, surogatki- i mieć "prawie swoje" dziecko. Obstawiam raczej jakiegoś czubka, albo wariatkę. Znajdzie się na pewno, głowa do góry. Ale.. nawet jesli by się nie znalazło sam fakt zabrania kocyka świadczy, ze porywacz krzywdy nie zrobi dzieciaczkowi. Na pewno mała żyje i jest zdrowa.

Ilu ludzi tyle opinii.Niech się ta mała znajdzie i wówczas powiem że mnie przeczucia zawiodły!

Gość anna balerinnka
przecież ktos musi ja karmic, przewijać kto to robi, kto pielegnuje ? masakra

Gość odrowąż
naba na , nie mam konta na fb ale jak podaje www.se.pl On prawdopodobnie nazywa się Bartek Waśniewski

Gość odrowąż
anna balerinnka , za forsę ludzie zrobią wszystko, być może w Australii teraz dzieckiem się zajmuje jakaś niania z Polski