Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna balerinnka

!!czy Rutkowski dobrze zrobił ogłaszając na konferencji prasowej o godz 13.30 !!

Polecane posty

bo wozek jest dla niemowlakow:O Przeciez jest gondola, a nie spacerowka, a to, ze mial pokrowiec to nie znaczy, ze gondolki nie widac.

Gość odrowąż
ale jest jeszcze jedna niewiadoma, nie wiadomo o której to było godzinie ale jak podają media 26 stycznia br. pies tropiący podjął ślad i zaprowadził do jakiejś bramy i ślad się urwał, media nie podają jaka to jest odległość od osiedla gdzie mieszkają rodzice Kasi , tego nie wiem, czy pies tropiący poczuje zapach dziecka jadącego w aucie , czy porywacze do tej bramy dostali się pieszo ?

Gość ewtwwewrewerwewr
Bankowo wszystko ustawione przez Rutkowskiego i rodzine tego dziecka. :classic_cool: Rutkowski ma reklame, rodzina zarobi jakąś kase, a dziecko pewnie jest całe i zdrowe. :classic_cool: Wszyscy wygrywają. :classic_cool:

Gość odrowąż
ewtwwewrewerwewr , oczywiście masz rację i Kasia za chwilę wyląduje w wariatkowie, cieszysz się ?

Gość el chulo
Właśnie oglądałem zdjęcia rodziców tej dziewczynki i powiem wam,że matka wygląda na taką co by sama sprzedała,przykro mi ale na prawdę tak myślę.

Gość ptasiek nastroszony
cienko oferuje, porywacz za podroby tego dziecka wiecej dostanie od posrednika

Gość grzanka z mozzarellą
U nas w Polsce jest taka śmieszna mentalność - wszystko najlepiej wiemy. Dziecka najprawdopodobniej nie ma już w kraju.

Gość tarantiela01
Moim zdaniem niestety minęło już kilka dni i szanse na znalezienie dziecka są niemal równe 0. Dziecko zapewne jest już daleko za granicą. Większość dzieci jest do siebie podobna, więc to jak szukanie igły w stogu siana. A za rok, dwa będzie już nie do poznania i nie będzie niczego pamiętało. Smutne lecz niestety prawdziwe.

Gość pegaus
ptasiek nastroszony durny jesteś, tak małe dziecko nie nadaje się nawet na podroby, nawet na przeszczepy, jeżeli mnie nie wierzysz to zapytaj pierwszego lepszego lekarza