Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna niebawem

Czy któaś z Was nie ma męża lub faceta mimo 25 lat?

Polecane posty

Gość hgddh
ojej...25 lat to jeszcze młoda jesteś, ja spotkałam mojego męża jak miałam 27 więc chyba nie jest tak źle

Każdy wiek jest dobry na ślub, ale po pięćdziesiątce można sobie darować, bo pan młody może nocy poślubnej nie przeżyć :D

dlaczego wszyscy widza w temacie tylko nie ma meza a nie widza nie ma faceta jak ktos nmie mial faceta do 25 roku zycia to nie jest zadna fajna niezaleznosc tylko zwykla samotnosc noxelia jestes z poznania?

Gość Olagś34
jak nie zakrecisz sie do 22 lat to0 pużniej już jest problem,a 25 lat to już sare pruchno i nie ma na nie kupca ,każdy woli wolność a nie kłutnie z osobą bliską,wiec siedzą na kocią łape lub samotne.

Gość dziś na pomarańczowo
oj, kolejna dziewczyna, która przeżywa staropanieństwo w wieku 25 lat? nie martw się kochana, ja też tak miałam. teraz jestem niby niewiele starsza, bo mam 28, ale jednak te 3 lata to sporo czasu na życie, dorastanie i doświadczenia. obecnie temat facetów w moim życiu w ogóle nie istnieje i bardzo mi z tym dobrze. im starsza jestem, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że całkiem lubię swoje życie w pojedynkę i po prostu nie mam najmniejszej ochoty tego zmieniać. dobrze mi tak, jak jest :)

Gość lord stront
Nox jest z Transylwanii :classic_cool:

dlaczego nie moge zalozyc tematu skoro od trzech dni zadnego nie zakladalem? czy ktos moze za mnie zalozyc temat: Jak zdobyliście aktualną pracę?

Gość lord stront
dziś na pomarańczowo A życie erotyczne?

Gość Olagś34
kupisz sobie czarny ,wibrator murzyna z regulacjami masażu,na pilota i po co ci prać majtki jakiegoś ojszczypłota ,tata sie orzenił z mamą a ty chcesz z obcym.

ok, opiszę siebie a Wy oceńcie czy mam sansę: 164 cm wzrostu Biust duże B, prawie C włosy szatyn kręcone z jasnymi pasemkami waga - skacze od 54 kg do 58 jasna karnacja twarz - ponoć sympatyczna zielone oczy czasem okulary stopa rozmiar 37

Gość Olagś34
Sram językiem 🖐️

A wiesz, że to nie zależy od wyglądu? Ja, ponoć, jestem ładna i nic z tego nie wynika. Bo nie umiem podrywać, jestem staroświecka, nie mam doświadczenia w związkach i nie chce iść z facetem do łóżka pierwszego dnia. No i to mnie przekreśla. Cóż, bywa.

Gość Olagś34
sizuka ja bez chłopa przeżyje , bo bele hu.ja to gnam ,ale jebaka to szanuje bo lubie ten sport,nawet niraz sie śmieje że gwalcą a nie mogą trafić na mnie .

Gość Rhovanion
Sorry, muszę iść, bo chce mi się kupę :O

Gość lord stront
Shizuka Hiou Jeśli można kilka pytań 1/ Przecież miałaś faceta? Nie mylę się? Co się stało? 2/ Czy on też był wampirem? 3/ Oglądałaś "Nosferatu" z Klausem Kinskim?

Rhowannion, ja szalałam pod tym względem, dość dużo dałam razy kosza. Niektórzy oceniają, że ładna jestem, ale klasyczną pięknościa to nie jestem. Zazdroszczę np dziewczynom pięknych prostych włosów:(

Gość Olagś34
23,54 to śmiesny podszyw

Gość Olagś34
Jestem rumuńską tirówką, ile dacie za jedną godzinę ze mną?

Gość lord stront
Rhovannion Nie wydaje mi się, aby to były wady. Może raczej jesteś zamknięta w sobie i nie zauważasz, że się komuś podobasz? Często tak bywa. Może sama nie masz jakichś bardziej sprecyzowanych oczekiwań i nie wiesz na kogo masz zwrócić uwagę?

on nie byl dla mnie, bardzo mnie zawiodl... nie byl wampirem. nie ogladalam, ludzkie bajki o wampirach interesuja mnie srednio, choc "wywiad z wampirem" np lubie. ludzie nie wiedza, kim sa wampiry to czasem urocze te ich wyobrazenia i domniemania :)

jak oglądam filmy ślubne z youtuba to wszystkie panny młode są piękne:( daleko mi do nich... chyba już się nie dziwię czemu nie dane będzie mi być jedną z nich

Gość lord stront
Jak to możliwe, że wybrałaś sobie na faceta, nie-wampira? Jakieś to niespójne. "Nosferatu", to nie jest bajka, tylko świetne kino, przy nim "Wywiad z wampirem", choć całkiem przyjemne dziełko, jest bajeczką dla nastolatków. A kim są? Plugawymi potworami czy istotami na wyższym stopniu rozwoju? Są złem, czy są ponad ludzką moralność? A jeśli ponad, to czy de facto dla ludzi, nie są jednak złem wcielonym? Czy my ludzie, mamy się ich bać?

lord stront - nie jestem zamknięta w sobie, a poza tym, zwróciłabym uwagę na każdego faceta, który by mnie podrywał, bo nie jestem już w tym wieku, w którym można przebierać. Cóż, jeszcze takiego nie spotkałam, a nie siedzę w domu, mam znajomych, imprezuję, a faceta jak nie było, tak nie ma. Widocznie nie jestem ani na tyle ładna, ani na tyle fajna, żeby się ktoś na mnie zdecydował.

ech, też bym chciała mieć takie problemy jak nastolatki i ich wielkie dylematy, czy są wampirami

mialam jednego faceta wampira, lecz okazal sie wygnancem, upadl na dno. mam przyjaciol, braci... ale na facetow wybieram ludzi, bo tak wygodniej mi tu przeegzystowac swoja dole. pomagaja mi na obcym swiecie, jesli rozumiesz co mam na mysli. Jestesmy wyzsza rasa, ponad ludzka, ponad cielesna. teraz czesc z nas ukrywa sie w ludzkich cialach aby wypelnic misje? czy ludzie powinni sie bac? prawdopodobnie nie zdaza, bo sa slepi na znaki.

Gość xxxopm
25? Ty sie ogarnij laska i zacznij korzystać z życia na całego! Ostatni dzwonek na trochę szaleństwa! Po jaką cholerę trzeba Ci już męża i dzieciaków? Ja wyszłam za mąż w wieku 29 lat, wyszalalam się i mam co wspominać. Moja szwagierka wyszła za mąż w wieku 20 lat i ciągle miauczy, że ona chciałaby iść na imprezę, zabawić się, a tu dwójka dzieciaków, mąż od rana do wieczora w pracy, trzeba spłacać kredyty, ple ple ple. Mam ochotę wykrzyczec jej prosto w uszy, żeby do mózgu dotarło: po cholerę tak się spieszyłas, durnoto?