Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna niebawem

Czy któaś z Was nie ma męża lub faceta mimo 25 lat?

Polecane posty

Rhov a moze to przez twoj styl ubierania metal czy jakos tak czy bylabys gotowa porzucuc ten styl dla faceta? noxi mozesz dac namiar na jakies strony o prawdziwych wampirach takich jak ty?

xxxopm ale mialas faceta a ona nie ma co wy tego slubu sie uczepiliscie niech najpierw znajdzie wogole kogos jak ktos ma 25 lat i nigdy nikogo nie mial to co to za szalenstwo

yyughiuh - ja się ubieram w normalne ciuchy, tylko zawsze w czarnym kolorze. I nie, nie zrezygnowałabym z tego, bo nic facetowi do moich ciuchów, póki nie chodzę ubrana wulgarnie i wyzywająco.

Gość facet podobny do ;-)
stara panno a ty jesteś wierząca że tak przed ołtarz ciągniesz?

jestem wyznania prawosławnego, ale rzadko raczej bywam w cerkwi. To chodzi bardziej o symbol

hm a co Ci taki symbol da, że tak zapytam?

a dlaczego nie zrezygnowalabys przeciez to nie jest takie wazne nic by sie nie stala jakbys sie raz ubrala na niebiesko noxia jak umrzesz to co sie z toba stanie?

Gość lord stront
Rhovannion Czarne są ok! Ale czy są trochę seksowne? Czy potrafisz być nieco prowokująca? Ciekawią mnie przyczyny takich sytuacji jak Twoja. No bo powiedzmy sobie wprost, jeśli kobieta nie jest odbierana jako nieatrakcyjna, to zawsze się nią interesują. Czyli co mamy myśleć, z całym szacunkiem, czy uważasz, że jesteś odbierana, jako nieatrakcyjna, przez mężczyzn? Nox Wiem o co Ci chodzi na takiej samej zasadzie, jak wiem o co chodzi hinduiście, gdy mówi o swoich bogach. Nie wierzę w świat pozamaterialny. Dla mnie prawdziwym demonem, złem wcielonym jest ssman z uśmiechniętą gębą i pistoletem wycelowanym w głowę dziecka, albo enkawudysta strzelający w tył głowy, raz za razem, aż mu ręka cierpnie. Na tym tle wampiry są wręcz urocze. Ale wierz sobie w co chcesz, wolna wola. Na jakiej zasadzie przebywasz tu na Ziemi i po co? To jakaś kara, misja? Czy chłopak, który cię zostawił, był nie fair, zostanie za to ukarany, przez jak to mówisz, twoich braci? I jeśli tak to w jaki sposób?

w mojej rodzinie wszystkie kobiety przysięgały przed Bogiem, ja i tak już jestem taką czarną owieczką, wyczuwam to po ich stosunku do mnie:O całe święta dogryzali mi, oczywiście nie wprost, że jestem sama.

Gość lord stront
Rhovannion Ale może masz jakieś zainteresowania, które mógłby podzielić jakiś mężczyzna? Takie kwestie potrafią bardzo silnie wiązać.

i dla tego chcesz sobie kogoś znaleźć, a nie lepiej samemu poczuć potrzebę a nie słuchać głupich docinek?

Gość KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
zamknij sie glupia autorko :-Ojak mozna byc takim durniem i mowic o sobie w ieku 25 lat stara panna. wez jebnij sie w leb idiotko.

lord stront - raczej jestem odbierana jako nieatrakcyjna, nie ma się co czarować. A czy moje ciuchy są seksowne? Na co dzień pewnie nie. Zwykłe rurki, czy proste spodnie, w zimie kozaki czy botki na obcasie, latem jakieś sandały czy platformy. Jakiś golf, czy bluzka z większym dekoltem, raczej blisko ciała, bo nie lubię workowatych ubrań. Od czasu do czasu sukienka czy spódnica. Na imprezach - czasem aż do przesady, krótka kiecka, gorset, dekolt, ale wtedy wszystkie wyglądamy podobnie. Pilnuję tylko tego, żeby kiecka nie była za krótka, bo paradowanie z tyłkiem na wierzchu, to mało pasjonujące zajęcie. I tyle. Nic specjalnego. yyughiuh - nie lubię innych kolorów, więc ich nie noszę. To by się stało, że bym się sobie nie podobała i już. Dla mnie to jest ważne.

Gość lord stront
Nox A Chrystus umarł za nasze grzechy i wróci w chwale. Jeśli miałbym wybierać, to wolę wierzyć w chrześcijańskiego Boga. Nie dość, że to jest po prostu zdecydowanie poważniejsze jako idea, to na dodatek etycznie piękne.

Rhow twoja samotnosc mimo ze masz niskie wymagania i momo ze jestes ladna jest dla mnie calkowicie niezrozumiala chciałbym zobaczyc twoje zdjęcie skad ci sie to wzielo ze tylko czarne to jest tez jakies dziwne

poważnie, chyba w dzisiejszych czasach lepiej patrzą na rozwódkę niż na takie jak ja:O wredną mam rodzinę, ale to jest trochę też wina matki - żaden mój facet nie podobał się jej do końca, podświadomie słuchałam jej i co? nastąpiło brutalne przebudzenie:O już muszę brać to co zostało, a nie oszukujmy się fajni 25latkowie są już dawno żonaci albo przynajmniej w związkach

zal mi ciebie autorko zamiast korzystac z zycia to myslisz tylko o slubie. jestes pojebana. ja w wieku 36 lat nie mam zamiaru za maz wychodzic a opinia innych wisi mi zupelnie 🖐️ zal mi ciebie dziecko :-O

widać nikt ci solidnie nie dokuczał i masz tolerancyjne otoczenie🖐️

Gość lord stront
yy Dlaczego czarne jest jakieś dziwne? Ja też lubię kolor czarny i lubię tak ubrane kobiety, pod warunkiem, że jak sama Rhovannion, powiedziała, nie są to workowate ubrania. Dla mnie czerni tuż obok mocnej ciemnej czerwieni, jest najbardziej seksownym kolorem.

tez kiedys tylko na czrano sie ubieralam. ale odkad anime mnie wciaglelo to zaczelam dostrzegac magie w rowniez innych barwach...

Gość Boematte
mi partnerka nie jest do szczescia potrzebna,uwazam ze seks jest zbędny

po chooj ci wszystko teraz? slub bachory? kolo 30 stki sie rozwiedziesz a wiec CARPE DIEM BABY 🖐️ 🌼 mi tez dokuczali ale olewam🖐️ fuck up and die

no tak ale nie wciaz i nie tylko w czarnym noxi jakie anime lubisz daj jakies tytuly?

Gość lenkamarlenka
możesz założyć profil na mydwoje co prawda jest platny ale przynajmniej mozna tam znależć ciekawego kandydata a nie tylko zgraje gimnazjalistów, którzy nudza sie na informatyce://

Gość lord stront
Nox Bądź poważna, anime stworzyli ludzie. Gdzie tam ludziom z ich śmiesznymi emocjami, historyjkami, pomysłami do wampirów???

a ja własnie dziś się zastanawiam czy mój związek ma sens...no to nie miłość ,a ja sie chce po prostu zakochać dziwne bo parę lat temu to wręcz modliłam się żeby on do mnie wrócił, i mam..no cóż

Gość Boematte
ludzie maja jakies dziwne zupelnie niezrozumiale parcie na tzw zwiazek