Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belmondo111

dlaczego chudych facetow lubia tylko grube paszczury? :(

Polecane posty

Gość belmondo111

mam pytanie: czemu tak jest ze te cholerne przeciwnosci sie przyciagaja i zwykle szczuple dziewczyny lubia faceta ktorego jest "duzo" a chudym daja kosza? :(

Gość Lasencja z małym boberkiem
bo tak

Gość belmondo111
czyli nie mam szans nigdy na szczupla ?

Gość gggggggggggggggggggggggg8
no właśnie bo tak jest, chudy facet niestety nie jest pociagający mimo ze może mieć dobry harakter

to nie zalezy od tego bardzo gruba jest ble chuda dziewczyna jest ok troche gruba jest ok chudy facet jest ble gruby jest ok napakowany jest ok

Ja jestem chudy i może to jest jedna z przyczyn dlaczego jestem wolny jak ptak :D 🖐️

Gość belmondo111
ale ja tak bardzo chce miec szczupla laske. nie kreca mnie puszyste a tylko takie sie do mnie kleja. powiedzcie mi dziewczyny, czy naprawde szczuple laski marza tylko o napakowanych facetach albo miskach? czy chudy facet nigdy nie bedzie mial szansy u szczuplej, nawet takiej kolo 30-tki (myslalem ze wtedy dziewczyny przestaja tak bardzo patrzec na wyglad) ?

Gość nie wiem ale masz racje
ja jestem kobitka ktora ma troche "ciałka" i uwielbiam chudziutkich, chłopięcych, delikatnych mezczyzn :)))

Gość belmondo111
i tylko takie panny na mnie lecą :( ale mi sie takie nie podoaja. :( mam juz dosyc walenia konia, chce szczupla panne!

Oj tam oj tam, panienki o trochę bardziej kobiecych kształtach nie są złe :P Na kości to psy lecą.

Gość jahskjah
dobrze ci tak kretynie - ty nie chcesz grubych a chude nie chca takich patyczakow bez masy jak ty hahahahahaha

Gość nie wiem ale masz racje
ale po co takiej chudzince jak ty tyczkowata laska? przeciez takie dwie sierotki jak wy wiatr by zdmuchnał... potrzebujesz konkretnej babki, ktora sie toba zaopiekuje, a nie nastepnej chudzinki, moj słodki :*

Gość belmondo111
nie! kurva wole byc sam do konca zycia i walic konia w kiblu niz posuwac grubego paszczura. nienawidze grubych bab. uwielbiam szczuple z piersiami rozmiaru A.

Pecha masz kolego. Sam do dużych nie należę, a żadna z moich byłych nie była "grubym paszczurem". Raz tylko mi się zdarzyło, że gruba dziewczyna chciała czegoś więcej, niż tylko znajomości między nami.

Gość jahskjah
nikt nie chce takiej chudej zapalki jak ty, pogodz sie z tym !!! tylko prawdziwi mezczyzni zasluguja na piekne kobiety

Gość belmondo111
Lomu, a jaki masz wzrost i wage? ja mam 181 i 75 kg...

Gość belmondo111
jahskjah, szczupla nie zawsze znaczy piekna :) ja nie szuakm cudownej twarzy, cery itp. moze nie byc idealna, wazne zeby byla szczuplutka! nie oczekuje tez szerokich bioder ani duzych piersi! (rozmiar A w zupelnosci jest OK)

Gość jahskjah
skoro ty odrzucasz grube ze wzgl na wyglad to chude tez maja prawo odrzucic ciebie z tych samych powodow tak jak szczupla kobieta jest atrakcyjniesjsza od grubej tak napakowany facet lepiej wyglada od patyczaka

Gość belmondo111
Lomu, to wygladamy podobnie. masz miesnie? rzezbe, kaloryferek itp.? czy wygladasz chudo? jakie sa twoje laski? chudzinki, takie jak lubie? :)

belmondo111 Ja jednak wolę ładną buzię. Jak panienka jest ładna to już sukces. Zawsze może pare kilo zrzucić, oczywiście jesli zechce. A jak jest paszczur to nic nie pomoże. Przykład- Sarah Jessica Parker, szczupła jednak z końskim ryjem :( Lomu, aż dziw ale jesteś ode mnie o kilka kilo lżejszy. Ja 175cm, 70kg. Uważam się za suchara :P

Gość belmondo111
Beliar, dla mnie wlasnie twarz jest na 2 miejscu! dlatego niech mi tu dziewczyny nie pisza, ze jestem "sucharem" a szukam idealu. po prostu stawiam na szczupla figure, to jest podstawa, ksztaltnego tylka nie musi miec, nie musi tez miec duzych piersi. szczuple nogi, uwielbiam. niestety nie zawsze moze schudnac. bywaja laski ktore po prostu maja grube kosci, nie maja sloninki ale po prostu maja masywna budowe!

Gość belmondo111
miss_sunshine, co niby masz na mysli? jestem mily do dziewczyn, tylko na anonimowym forum w necie pozwalam sobie na pelna szczerosc i bezposredniosc :)

Jak jest ciepło to biegam. Poza tym ćwiczę w domu, ale tylko tyle, żeby sylwetkę utrzymać przyzwoitą. A moje byłe nie były ani chude, ani grube. Lubię szczupłe, ale anorektyczki nie są atrakcyjne. W drugą stronę z kolei - nie podoba mi się, kiedy dziewczynie boczki ze ze spodni się wylewają.

Tym gorzej, oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa :P. Ja sama jestem chuda i zawsze podobali mi się bardzo chudzi i bardzo wysocy faceci, ale bardzo często widuję pary kontrastowe :).

Gość belmondo111
Lomu na fotkach to ty? nie widac zebys byl "sucharem", po mnie niestety bardziej widac, mimo ze mam ponad 10 kg wiecej, ale w klacie jestem waski niestety. moge oczywiscie zaczac cwiczyc ale to tylko poprawi miesnie a nie "rozszerzy" mnie.