Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Mówcie co chcecie ale wczoraj po obejrzeniu Uwagi uważam,że

Polecane posty

Gość Jagoda26

ojciec małej Madzi naprawdę nie zachowuje się normalnie!!!!nosz kurde,przecież oni nie są wciąż na lekach jak ktoś tu sugerował nieraz,ok,dostali je na początku a teraz są już bez nich i ten młody gnojek nie wykazuje żadnego bólu,cierpienia czy czegokolwiek!!mama Madzi była w tle i też jak mówiła to nawet głos jej nie zadrżał(nie jest przecież wciąż na lekach powtarzam),jedynie dziadek płakał,że szok.Jedyny naturalny.

Gość wyrachowane gnoje
sprzedali, oddali lub wywalili gdzieś dziecko, i nawet skruchy nie okazują. chociaz by udalawi...

Gość mama1111111111111111
Zgadzam sie z Toba w 100%.Sama jestem mama 2chlopcow i nie wyobrazam sobie gdyby mi sie to przydazylo,napewno nie mowilabym skladnie i bez zadnych emocji....Jedynie dziadek,widac,ze dla niego to wielka tragedia. Jednak nadal mam nadzieje,ze to jednak nie rodzice....A mala znajdzie sie cala i zywa....tylko niestety to troche za dlugo trwa

Gość dobrze zjeść
ta sprawa śmierdzi matactwem od samego początku :(

Gość kochana jak się przezyło
tragedię to na lekach mozna byc przez długie miesiące albo nawet lata więc nie pitol, bo niby skąd wiesz , że oni na pewno nie są... sama uważam że z tą rodzinka jest coś nie tak, ale twierdzenie z taką pewnością, że nie sa na lekach to chyba trochę przesada...

Gość chicas walk
a ja mówie że samo miejsce jak Sosnowiec dużo mówi o sobie ! jaka matka skręciłaby między bloki jakby ktoś za nią szedł ? jaka ? jak kiedyś sie głupio czułam mężczyzna szedł za mną długi odcinek to zaczepiłam młodego mężczyzne i zapytałam czy pożyczy mi komórki bo musze zadzwonić do męża bo za mną łazi jakiś koleś ... to od razu zrobił zamieszanie wziął telefon i powiedział do tego kolesia zaraz dzwonie na policje .. i koleś znikł .. ta mama z wózkiem powinna zobić tak samo przechodniów zaczepić i prosić o pomoc - telefon jak sama sie bała ... i przeczekać z kimś albo wejść do sklepu ! dzwine .. zresztą jest tam ciut patologii ojca nie ma tylko mamusia ma drugiego .. a więc gdzie leży prawda ? i wg mnie poowinni ich przebadać na uzależnienia ! narkotyki alkohol ? jak ta matka sprzedała to dziecko nie życze jej za dobrze ... to tak moje prywatne odczucia !

Gość babula jagabóż,a muzku
Są na lekach nie są, ale kafe już osąd wydało... Dzwońcie kobity na polcję z tymi rewelacjami. Natychmiast to i nagrodę zgarniecie.

Gość czytam wlasnie i
ja byłam na takich lekach i wiem jak sie wtedy wyglada zreszt anie tylko ja czlowiek jest jakby spowolniony otumaniony a ten ojciec co? siedzi sobie na fejsie i NK czy tak sie zachowuje ojecic po stracie dziecka? do tego nie chca pomocy jasnowidza a przeciez on moze pomoc jakas tam nadzieja jest kazdy normalny w takiej sytuacji chwyta sie wsyztkiego ja bym nawet do wrozki psozla gdyby mi dziecko zginelo przez ten Jackowski juz nei jeden raz policji pomogl

Gość no właśnie jasnowidza
nie chca ale rutkowskiego który nigdy takiej sprawy nie rozwiązał i tylko sie na tym promuje to juz tak...

Gość lena #
Same jesteście matkami, macie mężów, rodziny, ale z jakim upodobaniem "wieszacie psy" na tej rodzinie! Wydajecie opinie nie mając wiedzy o temacie, tyle ile w TV powiedzieli. Policja nie podaje wszystkich wiadopmoście, ale po co Wam to? I tak jesteście mądrzejsze! Przy Was Rutkowski i reszta tpo mały pikuś! Specjalistki od siedmiu boleści :-0 Byle mleć jęzorem :-0

chicas walk "a ja mówie że samo miejsce jak Sosnowiec dużo mówi o sobie ! " a co mówi?

Ale czemu nie chca zeby jasnowidz im pomogl,przeciez chca chyba zeby to sie wyjasnilo?To powinni chwytac sie wszystkich mozliwosci,a nie jakies dziwne wymowki,trzeba sprawdzic wszystkie mozliwosci.

Gość babula jaga
Bo nie każdy wierzy w te brednie z jasnowidzem???? Przykładowo ja nie. Wróżki, jasnowidz i inne gusła nie przemawiaja do mnie. Ale babska z kafe to tylko ozorkiem lubią mleć. Tak jak napisałam- dzwońcie na policję że macie jakieś dobre info o zagonionym dziecku.

Gość lena #
mamo11111111 zadzwoń do tej rodziny i zapytaj, dlaczego nie chcą i czy na pewno nie chcą??? ale po co? skoro tak miło posadzić dupsko w fotelu i podniecać sie cudzą tragedią :-0

Gość Lusi z klanu
właśnie, ktoś trafnie zauważył! Skoro wiecie kto za tym stoi, to czego nie dzwonicie na policje i nie zgarniecie nagrody???!!!! EEE tam Rutkowski, Jackowski - jasnowidz to przy was małe miki! :O

Gość akta x
ludzie jestescie jak hieny cmentarne , grzebac i rozrywac rany maja rodzice stanac przed telewizorem i wyrywac sobie wlosy z glowy zeby widzow zadowolic? ile to wymaga samozaparcia w takim szoku przed kamera stanac a wy nawet wspolczuc nie potraficie

Ok ja tez nie wiem czy wierze do konca w jasnowidza,ale skoro moze cos by jednak ustalil,to dlaczego nie sprobowac???No lepiej siedziec i czekac?Na cud...........

Autorko Ty jesteś nieźle jebnięta :o juz raz sie wczoraj wypowiadałam na ogólnym co sądzę o zachwytach nad ludźmi płaczącymi z żalu i nie będę sie powtarzać :o

Gość brakmi słów
I co żmije, ale wam się reality show trafiło? Siedzicie z popcornem przy telewizorze? Czekacie tylko na znalezienie zwłok i na ukamienowanie rodziców? Jesteście gorsze od porywacza.

Gość lena ##
mamo 111 a skąd TY wiesz czego ta rodzina próbuje a czego nie ???! Policja prowadzi dochodzenie, są prywatni detektywi, sepecjala grupa policyjna, psy tropiące... Widać, że uwielbiasz ploty, im mniej wiesz, tym wieksze bzdury oplatasz :-0

WIECIE co a co mnie to obchodzi to nie moje dziecko,wspolczuje rodzicom (jesli nie maczali w tym rak),dziadkom i calej rodzinie),ale gdyby to bylo moje dziecko to i do wrozki bym poszla.....A policja,no napewno pomoze.Zobaczycie,ze nic sie nie wyjasni.....

Nienawidze takich plotkar jak autorka tematu :P takich jak Ty powinni powystrzelac! A po drugie jak smiesz uzywac mojego nicku, plotkaro???!!!

Gość angelinkaaa
chicas walk- ty sama jesteś patologią kretynko!!!!!!!!!!!!!!

Jasne nie mam co robic tylko plotowac,to powiedzcie dlaczego nie naglosniona jest ta sprawa za granica?Przeciez to dziecko moze gdzies byc wywiezione,a ja mieszkam poza Polska i nic nie slychac.Dobra piszcie sobie dalej.

lena ## mamo 111 a skąd TY wiesz czego ta rodzina próbuje a czego nie ???! Policja prowadzi dochodzenie, są prywatni detektywi, sepecjala grupa policyjna, psy tropiące... Widać, że uwielbiasz ploty, im mniej wiesz, tym wieksze bzdury oplatasz " Wlasnie o to mi chodzilo. Dobrze jej powiedzialas :)

Gość lena ##
Mamo 111 skoro tak Cię ta sprawa poruszyła, tyle o niej wiesz, że już wytrzymać nie możesz i tak bardzo współczujesz, to jeż i pomóż w poszukiwaniach, a siedź na kafe i pierdziel o teoriach spiskowych!

mama1111111111111111, a to dziwne co piszesz bo do mnie dzwonila kolezanka Irlandka i mowila , ze tam tez sa ogloszenia w radiu i tv o tej dziewczynce. Ciekawe gdzie Ty mieszkasz na kole podbiegunowym? :D

Gość lena ##
jedź - miało być

Gość babula jaga
tekst jednejkobitki mnie rozwalił. W jasnowidza nie wierzę, ale poszłabym. Idąc Twoim tokim myśleia to równie dobrze można pójsć do pani jadzi z miesnego i moze też coś poiwe. Bez jaj. Dzwońcie na policję, do tvn-u, polsatu, tvp i oswiadczcie, że wiecie co się stało. tylko podczas wyiadu nie zapomnijcie mieć miny cierpiętnika, bo jeszcze ktoś pomyśli, że i wy coś wspólnego z porawaniem miałyście...

Ja mieszkam we francji i nie slyszalam ani w radio ani w telewizji nigdzie!!! Konczac mam nadzieje,ze jednak mala Madzia znajdzie sie cala i zdrowa,a nasze przypuszczenia okaza sie nieprawdziwe.