Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Mówcie co chcecie ale wczoraj po obejrzeniu Uwagi uważam,że

Polecane posty

Gość gdyby rodzice dziewczynki
i dodam, ze sa swiadkowie iz, dziecko bylo w wozku takze komentarz jaki zacytowalas jest totalnie bzdurny i bezmyslny. Zwykle spekulacje oparte na wlasnej glupocie

Gość gerdddda
Taaa satanisci. Oboje sluzyli do mszy kilka lat temu :) Nie zauwazylam, zeby ubierali sie na czarno. Ale z was idiotki!!!!

wczoraj z ciekawości wpisałam w nk i na facebooku imię i nazwisko ojca madzi i coo.....ojciec ma konta zdjęcia madzi zdjęcia z ich slubu wszystko ogólno dostepne ...mnie się wydaje że raczej takie żeczy nie powinny już istnieć w internecie. dziwna sprawa a z racji tego że mam własne dzieci, i wiem jakbym to przeżywała i jak reagowała na taką tragedię dlatego uważam że rodzice albo są naćpani jakimiś środkami uspakajającymi albo maja coś na sumieniu.

Gość ::::::::::::::::::
jagoda369 jak Ci cos nie pasuje to po co tu wchodzisz i czytasz

Gość mi tez to smierdzi
Wezcie poczytajcie jego wpisy na nk LIKANIE..JESTESMY LEPSI OD WAMPIROW.. Czy jakos tak..Likanie skladaja dzieci jako ofiare.. Oni sa dla mnie jays poparrani

Gość hellenka z okkienka
no dokladnie. likanie to sekta czegos w rodzaju wilkołakow. ubieraja sie na czarno, sluchaja demonicznej muzyki itp

Gość a rutkowski pitolił
jak to pierwsza randkę mieli w kościele...

jak dla mnie ojciec cos kreci. Jedynymi osobami, ktore faktycznie to przezywaja to sa dziadkowie i nie mowicie ze dziadkowie nie sa na lekach bo w to nie uwierze

Gość podajcie nazwisko tego goscia
jak oni sie nazywaja?

Gość mamabladajaktrup
Jedynie dziadkowie wyglądają na przejętych całą sytuacją. Ojciec opanowany,matka też.Jakoś sztucznie wyglądają.nie wiem moze toszok,może bezradność.Ale ja mam dziecko i chyba bym oszalała gdyby mnie to spotkało. Nie wiem jaka jest prawda-nie mnie ich oceniać ale sprawa albo wygasnie albo będzie nieszczęśliwy finał - tak iważam

Gość do jagoda 369
ty pusta idiotko.ja mieszkam w irlandii i pierwsze slysze,by byla do tutejszej policji podana informacja na temat malej Madzi! Idz lepiej mezowi nierobowi obiad gotuj i kolejnego dzieciaka zrob by do pracy nie pojsc.Nie wiem czy zauwazylas,ale od lat nikt cie tu nie lubi:D

Gość lena ##
prorocy i jasnowidze! domorośli detektywi od siedmniu boleści mielący jęzorami i podniecający sie cudzym dramatem! To dziecko guzik Was obchodzi, cieszyscie się, że macie powód do plotkowania :-0

Gość jak mała była w inkubatorze
i mówi, że mała jej potem nie poznawała, no ludzie co to za matka

lena ## a ty wchodzisz i plotkujesz razem z nami, gdyby ciebie to tak denerwowalo to bys sobie juz darowala i nie wchodzila na ten temat

Gość lena ##
Ja z Wami nie plotkuję, ja komentuję Wasze ploty :-0

Już mi się słabo robi od słów opętanych kafeteryjnych bab ! No i co z tego że szła o 18 ? Ja tez czasem idę sama z wózkiem . Dlaczego obwiniacie rodziców bo maja po 20 kilka lat ? ja tez mam i mój narzeczony tez i co ? Dziecko dopilnowane zadbane i szcżeśliwe . JAkos 20-30 lat temu to było normalne ze w takim wieku sie rodzi dzieci ! A teraz to po 30 jest sie gotowym ! Gówno prawda . Pilnujcie swoich dzieci i wychodźcie tylko do 15 . A wg mnie dziecko juz dawno za granicą z nową rodziną. I druga opcja hah irracjonalna moze dziecko sie znalazło ale nie oddadzą zeby zagłuszyć ACTA

Gość do mamymałpy
nie musisz się chwalic kiedy wpadłaś, tu nie o tym temat...

" JAkos 20-30 lat temu to było normalne ze w takim wieku sie rodzi dzieci ", ale nie bylo normalne zeby zyc na kocia lape i byc wieczna narzeczona

Gość kim trzeba być
mentalnie jesteście baby w głębokim średniowieczu. Byle plotki żyły. ŻAAAŁOOOOSSSSNNNNNEEEEEEEEEE tylko kilka osób pisze do rzeczy- a to już kolejny wątek na kafeterii- jest i taki o "dziwnych rodzicach". Powinni ujawnić wasze wredne pyski

Gość zegar z kukułką
jeszcze 20 lat temu ludzie ok.20-ki byli bardziej dojrzali niż teraz i tu nikt mi nie powie że jest inaczej. Dlatego było normalką że ślub, dziecko jedno, drugie, praca, obowiązki ODPOWIEDZIALNOŚĆ przez duże P. Teraz jest inaczej. 20.latki to duże dzieci niestety. tatusie i mamusie przesiadujący w necie na portalach społecznościowych, nałogowo grający w strzelanki i inne gierki, gdzie tu myśleć o rodzinie, dzieciach skoro tyyyle przyjemności jest dookoła...? Nie mówię że wszyscy, ale większość tak ma niestety....

Nie bd sie rozpisywać na temat mojej wpadki , bo nie o to chodzi . Po prostu ich wiek nie czyni z nich złych rodziców. Siedzicie w domu z dzięćmi oglądacie te całe dlaczego ja itp i wszędzie widzicie spiski.

eW iesz ja od kiedy zaszłam w ciążę w momencie spoważniałam , otwarłam włąsny biznes i dorobilam się wiecej niż nie jedna 40 . I wkurza mnie ze młody = zly rodzic. Oczywiscie wiadomo ze sa patologiczne 20 ale 40 tez sie zdarzaja . Wiec zejdzcie z tych rodziców. Jesli okaze sie ze sa winni wtedy ich osadzajcie .

a kto tu mowi, ze winni bo mlodzi. Ich zachowanie na to wskazuje, a nie to czy oni mlodzi czy nie, ojciec co chwile na fb przyjmuje nowych znajomych , zadnych emocji nie pokazuje, mowi o dziecku jak nie o swoim a jakims obcym