Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Mówcie co chcecie ale wczoraj po obejrzeniu Uwagi uważam,że

Polecane posty

Gość lena ##
ja myślę, że osoby, które tak najeżdżają na tych rodziców mają w tym jakiś interes! chcą wszystkie podejrzenia zrzucić na rodzinę, tak by odwrócić uwagę od porywacza mam nadzieję, że policja to czyta

Gość hellenka z okkienka
i czemu dziecko bylo wczesniakiem? czy rodzice np nie biora narkotykow itp. kto do nielegalnej adopcji porywalby wczesniaka

Gość ggytrskl
Też mi się nie podoba zachowanie rodziców. Nawet leki pewnych rzeczy nie ukryją, zwłaszcza, że to już trwa ponad tydzień. I to cały czas: MADZIA BYŁA.... Ciągle o dziecku w czasie przeszłym.

skad wiesz, ze nie sa na lekach? Leki przeciwdepresyjne to nie sa tabletki uspokajajce ktore przyjmujesz w razie potrzeby, takie leki bierzesz regularnie i one, szczegolnie w pierwszych tygodniach , pozbawiaja czlowieka jakichkolwiek emocji, bez lez , bez usmiechu, bez zadnego grymasu na twarzy. Wiec jezeli biora leki to walsnie tak jak sie zachowuja, powinni sie po nich zachowywac. Nikt z nas nie wie co sie stalo z dzieckiem ale osadzanie rodzicow jest nie na miejscu. Czas ,byc moze, pokaze co sie stalo z dzieckiem.

Gość hellenka z okkienka
no fakt dlaczego mowia caly czas byla?? i dlaczego nie apeluja do 'porywacza' o oddanie dziecka?? babcia apelowala do porywacza, a rodzice dziecka raczej zauwazyli ze ludzie nieprzychylnie komentuja rodzicow w necie. szok. czyli siedzie przed kompem i czyta komentarze.

Gość hellenka z okkienka
jakby byli na lekach to mieliby spowolnione reakcje i nie bylby w stanie pomagac policji i trzezwo wnioskowac i rozumowac na lekach, i niebylby w stanie czytac komentarzy na necie.

Gość to tez podejrzane
dziadek skontaktował się z jasnowidzem i był umówiony na spotkani i dziwnym trafem nie dojechał, a rodzice nie chcą pomocy jasnowidza: http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz-w-sprawie-Magdy-zdarzylo-sie-cos-dziwnego,wid,14213791,wiadomosc.html

Gość lena ##
Może jeszcze zacznijcie wymyślać, co porywacz może tej Madzi teraz robić! To dopiero mogłoby być ciekawe! Popuście wodzy wyobraźni i piszcie! Przecież uwielbiacie takie sensacje! Trzeba mnieć duże problemy z własną psychiką by się lubować w takich historiach :-0

Gość heniutkaa od Bola
kretynki wypisujace te glupoty pierdzac w fotel: ROZPEDZCIE SIE I PIERDOLNIJCIE BARANKA W SCIANE. Nie wiem co wy bierzecie ale zmiencie dilera. Kurwa, w tv, przed kamera nie kazdy okaze emocje, napiecie i stres spowoduje ze bedzie wypowiadal sie bez lez, w temacie.

Gość gerdddda
o ja pierdziu! - nie wiem skad masz takie rewelacje i jaki komendant tak powiedzial? Daj linka do tego info! Zaden komendant czegos takiego nie powie, bo jakby faktycznie rodzice byli podejrzani to nikt by tego nie oglosil publicznie dla dobra sledztwa. . No co za tempe dzidy z was!!! Przypominam sobie tragedie smolenska, po ktorej tez wszystko wiedzieliscie najepiej i snuliscie najsmielsze teorie bez jakiejkolwiek wiedzy. Skad wy do cholory wiecie, ze policja nic nie robi? Skad w ogole wiecie co w takiej sytuacji powinni robic? I jeszcze odnosnie rodzicow - pisalam to wczoraj na ogolnym. Gdyby rodzice Madzi mieli cos wspolnego z porwaniem corki to staraliby sie pokazac swoj smutek przed kamerami, zeby odwrocic podejrzenia. Dla mnie to jest logiczne.

Gość zaraz mi się przypomina
pamietacie tego dyrygenta co molestował swoich uczniów rodzice tak zażarcie go bronili wołali TO JEST MAESTRO PRZEZ DUŻE M!!\ oni nie molestował wrabiają go a potem jak się okazało że nauczyciel jest nosicielem hiv to już rodzice się nie wypowiadali tak samo niektórzy bronia tych rodziców ciekawe co powiecie jak sie okaże że są winni

Gość gerdddda
Pytanie mialo byc do PUSTE NAIWNIACZKI. Powiedz gdzie usluszalas badz przeczytalas rewelacje, ktore tu wypisujesz?

Gość gerdddda
zaraz mi sie przypomina - a co jesli okaze sie, ze sa niewinni?

Gość daj.spokój
już wiemy że ty masz takie a nie inne zdanie w tym temacie. Weź wyluzuj już bo ty za to podekscytowana jesteś jakaś, emocje aż buzują - nie adekwatnie do sytuacji....

Gość hellenka z okkienka
co powiedzial jasnowidz W wywiadzie udzielonym gazecie, rodzice stwierdzili, że... próbowali się ze mną kontaktować, ale, że to niby ja odmówiłem pomocy. Przecież to nieprawda! Oferowałem pomoc i podtrzymuję tę propozycję - jestem do dyspozycji. Krzysztof Jackowski

Gość kolendraaaax
ja też nie mam pojęcia jak było, zwyczajnie nic mnie na tym świecie już nie zdziwi, ale ludzie wydawanie opinii na zasadzie: nie płaczą, nie lamentują- pewnie coś kombinują albo rozpaczają, przeżywają- nic z porwaniem wspólnego nie mają jest śmieszne myślicie że to tak działa mało było przypadków że morderca płakał po ofierze , albo rodzice dziecko zabijali a przed kamerami szlochali a potem okazywało się że są winni? na jakim wy świecie zyjecie? ja jestem skłonna zaryzykować stwierdzenie że tej sprawy może nie udac się wyjaśnić...

Gość zaraz mi się przypomina
gerdddda zaraz mi sie przypomina - a co jesli okaze sie, ze sa niewinni? winni jak nic w jasnowidza nawet gdybym nie wierzyła to gdyby mi moje dziecko zniknęło chwytałabym się wszystkiego poleciałbym do tego jasnowidza co to szkodzi?

Gość hellenka z okkienka
policja tez mysli ze ktos tu kreci - To nie jest porwanie dla okupu - przekonuje w rozmowie z Wirtualną Polską nadkomisarz Dariusz Loranty, pytany o zaginioną sześciomiesięczną Magdę z Sosnowca. Były negocjator policyjny, który pracował przy dziesiątkach porwań, i szef platformy eksperckiej Studium Negocjacji Kryzysowych zdradza, że "nos gliniarza i doświadczenie podpowiadają mu dwie najbardziej prawdopodobne wersje tego, co mogło się wydarzyć". - Policja prędzej czy później dotrze do prawdy, odkryje też, jakie tajemnice kryje rodzina porwanej dziewczynki. Doświadczony policjant przez skórę wyczuwa, gdy ktoś kłamie - zaznacza

Gość rwerwerwe
Gerddda, trzeba czytać trochę więcej niż fora dyskucyjne (no i potrafić zrozumieć dłuższy tekst). Materiał o którym wspomina koleżanka wyżej, i o który pytasz, był wczoraj na Wirtualnej Polsce. Napewno da się go znaleźć.

Gość faffafafafaf
Nadal jest na 1stronie!

Gość gerdddda
zaraz mi sie prztpomina - skoro uwazasz, ze sa winni to wez zadzwon na policje i powiedz o swoich "ustaleniach".

Gość gerdddda
rwerwerwe - tak sie sklada, ze czytalam ten wywiad i czytam wszystkie artykuly na ten temat i nigdzie zaden komisarz nie powiedzial, ze rodzice sa w to zamieszzani!! Podaj mi linka klto tak powiedzial?!!! A potem zacznij kogos obrazac. Cytuje wypowiedz do ktorej sie przyczepilam "Komendant policji,ktory od wielu wielu lat zajmuje sie takimi sprawami,powiedzial,ze wie ze rodzice cos ukrywaja,ze sa w to zamieszani..."

Gość gdyby rodzice dziewczynki
plakali przed kamerami i lamentowali to pewnie byscie stwierdzily, ze to na pokaz, bo maja cos na sumieniu. Gdyby pojechali to jasnowidza to ktos by stwierdzil "tacy wierzacy a do jasnowidza jezdza to podejrzane!". Gdyby ojciec dziecka nie mial zadnych zdjec a nk, fb to byscie napisaly, ze i tak jest dziwny. Jakby mial same zdjecia dziecka to byscie stwierdzily, ze to jakas nadmierna fascynacja- a wiec znowu podejrzenie. dziecko jest wczesniakiem, czyli matka pila palila, narkotyki brala, jakby sie okazalo, ze nie daj boze(!) miala cc to byscie wymyslili, ze zabila, bo wiezi nie miala z dzieckiem skoro nie rodzila. A jak jeszcze by sie okazalo, ze nie karmila piersia to juz w ogole dowod przeciwko niej i nalezy ja ukamienowac. Gdyby pokazala twarz na samym poczatku to byscie ja zjechali, ze nie slucha prokuratury i utrudnia sledztwo. A jakby wyszla nie w kolczykach, a wyciagnietej koszulce, starych jesansach, z przetluszczonymi wlosami i rozpacza na twarzy to byscie napisaly, ze to menelka jakas i jest podejrzane to, ze nie umie sie ubrac. Takze moje drogie was nic by nie zadowolilo, ale tak to jest z ludzmi, ktorzy nie maja wlasnego zycia, zainteresowan. Wtedy jedyna rozrywka jest posadzenie tylka na kanapie i wymyslanie rownych teori spiskowych:)

Gość hellenka z okkienka
ojciec dziecka w reportazu nie uzywa jej imienia nie mowi madzia tylko 'dziecko', odcina sie emocjonalnie. matka mowi nawet gdyby madzia sie znalazla, poddaje w watpliwosc mozliwosc w ogole znalezienia dziecka

Gość lena ##
Matka dziecka powinna założyć sobie kask na głowę, wtedy nie straciłaby przytomności! Może specjalnie nie założyła? Jak sądzicie? To podejrzane!

Gość hellenka z okkienka
komentarz z wp lvlycha_82 [16 godzin temu] Chciałabym się bardzo mylić, ale moja intuicja podpowiada mi, że to mała niewinna istotka nie żyje. Wyraz twarzy obojga rodziców jest okrutny, szczególnie matki, zło z jej oczu aż sie wylewa. Takie wyrazy twarzy mają kryminaliści, mordercy w programach o "najcięższych więzieniach" puszczanych na jednym z kanałów w tv. Jej wersje wydarzeń nie trzymają sie kupy. Mała Madzia nie żyje, uległa nieszczęsliwemu wypadkowi w domu, bądx któreś z rodziców do tego sie przyczyniło ( w co wierzę), pozbyli się ciałka i ukartowali całą historię z porwaniem, poczym bezdusznie zaczęli realizować swój plan. Celowo czekała do poźnej godziny by wyjść z wózkiem bo doskonale wiedziała, że o tej godzinie już nie spacerują ludzie, zwłaszcza starsi (sąsiedzi) którzy mogliby zaglądnąć do wózka i chociaż uśmiechnąc sie do Madzi a mamie powiedzieć: " jaka ona już duża.." w ten sposób było pewne, że uniknie takiej "wpadki" z pustym wózkiem gdyż Madzi w wózku po prostu nie było. Dalej rolę odegrała jakaś wtajemniczona osoba, wcale nie wykluczone, że matki facet. Być może i trzepnął ją, żeby wszytsko wyglądało wiarygodnie, ale nie zabrał dziecka bo go tam wcale nie było. Ludzie! dzieci w tym wieku rozpoznają twarze rodziców, rodziny i znajomych czy obcych. Myślicie że dziecko które zostało zerwane ze snu i wyciągnięte z wózka nie płakało?! I NITK TEGO NIE WIDZIAŁ ANI NIE SŁYSZAŁ???Bujda na resorach! Oczywiście nikt nie słyszał ani nie widział bo nie było czego! Nie było uprowadzenia dziecka, bo go w wózku nie było! Ciałka Madzi pozbyli się duzo wczesniej. Tak nie wyglada matka której zagineło dziecko! Ludzie! Gdyby mnie spotkała taka tragedia to gdzieś miałabym fakt, że jestem nieuczesana, zapuchnięta od płaczu, czy to że trzeci dzień z rzędu chodzę w tych samych rzeczach, bo cała moja uwagę pochlaniałoby moje dziecko, każda sekundę moich myśli wypełniałaby rozpacz której nie da sie opisac słowami, a patrząc na matke Madzi nie da się odczuć tragedii tej sytuacji. Żadna matka nie ubierałaby się na czrno, nie mówila o swoim dziecku w czasie przeszłym, nie dbała o detale takie jak kolczyki! DROGA POLICJO BŁAGAM PRZYJRZYJCIOE SIE MATCE I PRZYCISNIEJCIE ICH!!! Słuchajcie społeczeństwa! I swoich intuicji!!!

Gość lubię to.........
wrzućcie sobie temat w ulubione i spotkajmy się tu po wyjaśnieniu tej sprawy. Czy wy na prawdę nie macie co robić ? Ile można gadać o tym samym w kółko ?!

Gość mi tez to smierdzi
albo matka jest walnieta albo nie wiem.Jak za mna ktos idzie to wchodze do sklepu albo w miejsce gdzie jest kupa ludzi a nie na osiedle ciemnym wieczorem. A CO DO JASNOWIDZA to mu odmowili a przeciez rozwiązał kilka spraw. Ja znam wróżke z Nowego Dworu Gdanskiego,ktora mowi wszystko,mi przepowiedziala,ze jestem w ciazy i urodze syna i to byla prawda a sama nie wiedzialam.Do tego nie bierze od nikogo kasy.Takze nie mowcie,ze nie ma takich ludzi bo sa

Gość hellenka z okkienka
czy rodzice nie byli przypadkiem jakimis satanistami skoro caly czas ubieraja sie na czarno? ojciec dziecka slucha demonicznej muzyki.

Gość gdyby rodzice dziewczynki
hellenka- tak oni sa satanistami, ale nie wiesz co jest najlepsze! Sa rowniez wilkolakami i zagryzli dziecko:D A tak powaznie to mam nadzieje, ze nie masz dzieci, bo tacy uposledzeni umyslowo ludzie jak ty nie powinni sie rozmanazac:)