Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Mówcie co chcecie ale wczoraj po obejrzeniu Uwagi uważam,że

Polecane posty

Gość brakmi słów
Krowy doić, plotkary wstrętne.

Gość ................xxx
krowa wydojona i co dalej ???

Gość PUSTE NAIWNIACZKI...
Puste naiwniaczki,wierzycie w tych rodzicow jak jakies niedorozwoje,jacy oni biedni,kochani i niewinni...To sie kurwa bardzo zdziwicie jak wyjdzie na jaw co zrobili ze swoim dzieckiem.Jak czytam te wasze "obronne" opinie to az mi sie niedobrze robi.Rodzice sa winni na bank,policja tez juz o tym wie tylko szukaja dowodow!!!Komendant policji,ktory od wielu wielu lat zajmuje sie takimi sprawami,powiedzial,ze wie ze rodzice cos ukrywaja,ze sa w to zamieszani,zadnej opcji nie wykluczaja tylko szukaja dowodow.Wystarczy male podkniecie "rodzicow"i wszystko wyjdzie na jaw.I zobaczymy co wtedy napiszecie kretynki.

Gość hellenka z okkienka
po obejrzeniu reportarzu widac ze babcia jest autentyczna, to samo sasiadka, ale matka i ojciec nie!!! nie ma zadnych emocji!! tak jakby zaraz mieli sie rozesmiac.

Gość mama1111111111111111
Do Puste naiwniaczki Brawo,popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jagoda26
Zgadzam się całkowicie z Puste Naiwniaczki i Helenka z okienka!potem będziecie tu pisać"szooook!!,jednak rodzice zamieszani w to"!!!!!!!!!

PUSTE NAIWNIACZKI...no to idz na policje i powiedz to , oni bycmoze o tym nie wiedza a Ty wiesz. :D

Gość hellenka z okkienka
zobaczcie sami http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html ojciec i matka na bank cos wykombinowali. nie wierze w porwanie

Gość ggytrskl
Dziecko to wielkie szczęście, ale jak się nie ma pracy, mieszkania, ma się 22 lata ....

A nie sądzicie że właśnie winni rodzice staraliby sie żeby ich rozpacz była widoczna dla wszystkich, żeby nie było wątpliwości???

Gość babula jaga
No no. MÓWIĘ WAM DWOŃCIE NA POLICJĘ!!!!

Gość Jagoda26
w ogóle to uważam,że ojcieć malutkiej Madzi na konferencji rżnął takiego ważniaka,że mała bania!!!!!!!!!!!dosłownie jak jakiś boss wielki się wypowiadał!!nie prosił porywacza o oddanie maleństwa tylko na media najeżdzał!!!!

Gość bezurazy
a cóż to za nawiedzona kretynka robi tyle szumu pod różnymi nickami i podkreśla swoje oburzenie że są tacy którzy śmią wątpić czy ta historia z porwaniem jest prawdziwa ? życie potrafi być bardzo zaskakujące czasami.... Postępowanie ludzi - nie mniej.

Gość hellenka z okkienka
problem w tym ze nie da sie grac emocji. na poczatku przez pierwsze dni moze tak ale na dluzsza mete nie da sie. na reportarzu widac jakby ojciec mial sie rozesmiac i swietnie sie bawil. matki nie pokazali moze wlasnie dlatego ze nie chciala zeby bylo widac. glos miala pewny siebie zimny i twardy. ojciec dziecka mowil o łzach. nie bylo widac ani slychac ani placzu ojca ani matki dziecka. dziadkowie zachowywali sie adekwatnie do sytuacji. mlodzi ich wkrecili. ciekawe czy w ogole ktos widzial ze matka prowadzi w wozku to dziecko?? ciekawe czy ono tam bylo?

Gość kurczęęęę
Jesteście zdrowo pieprznięci...

Gość lena ##
hellenka - zadzwoń na policję i powiedz im o tym koniecznie!

Gość hellenka z okkienka
no i wazne kto ostatni widzial dziecko zywe

Dajcie jzu spokoj. Nic nie wiecie tak naprawde bo zadnej z was tam nie bylo no chyba ze sie tutaj wypowiada porywacz. Przestancie plotkowac bo az czyta sie te wasze wypociny z niesmakiem. :P

Gość Jagoda26
durne baby zmyśliła historie na poczekaniu,hahahahahha

Oni s apod wpływem ogromnego stresu! Ludzie nikt z nas nie wie jakby sie zachował...Mi wydaje mi sie,że bym tego nie przezyła...No ale przecież musiałabym żyć...Oni się cieszyli z tego dziecka, na jego profilu na nk jest nawet usg ciążowe...

Jezus Maria :p to ja miałabym w waszych oczach przejebane bo miałam dziecko w wieku 19 lat i nie mam w ogóle konta na NK :o masakra, a powinnam wstawiać tam foty dziecka od poczęcia przez każdy kolejny dzień jego życia :p Masakra jak czytam niektóre wpisy... :o Ludzie to jednak pustaki i tylko po pozorach sądzą innych ludzi :o

Skąd możecie wiedzieć jak zachowuje się człowiek w obliczu tak strasznej tragedii?! Myslicie, że ile można płakać? I dlaczego nie mają do tej pory brać środków uspokajających? Malo to bogatych ludzi, którzy nie mogą mieć dziecka zapłaciłoby majątek za zdrowego niemowlaka...?

Gość ggytrskl
a dlaczego ona mówi o córce cały czas w czasie przeszłym??

Gość lena ##
Kobity, WY się minęłyście z powołaniem! WY powinnyście być prywatnymi detektywani, śledczymi, policjantkami, a nie siedzieć w domu cały dzień i plotkować na kafe :-0 Marnujecie talenty!

Lisabet S. Jeżeli pijesz do mnie, to nie zrozumiałas tego co napisałm..Ja nie mówie,że ktoś musi wstawiać foty malucha na nk i że to jest miarą miłości do dziecka...Ale raczej, jak ktoś wstawia skan usg to znaczy chyba, że się cieszy z dziecka...

Gość PUSTE NAIWNIACZKI...
Inteligenta osoba wystarczy,ze spojrzy na zachowanie tych "rodzicow" i od razu zauwazy,ze nie zachowuja sie jak osoby,ktorym wlasnie porwano dziecko.Sa nienaturalni,oschli,zimni i wygladaj jakby sie mieli zaraz rozesmiac!zadnych emocji,ktore powinny im w takim momencie towarzyszyc.Zreszta mi sie wydaje,ze oni maja cos z garami...heh.TYLKO NIE PISZCIE MI ZNOWU O TYCH LEKACH,BO NIE CHCE MI SIE TYCH BREDNI CZYTAC!!!

Gość o ja pierdziu!
PUSTE NAIWNIACZKI... Komendant policji,ktory od wielu wielu lat zajmuje sie takimi sprawami,powiedzial,ze wie ze rodzice cos ukrywaja,ze sa w to zamieszani,zadnej opcji nie wykluczaja tylko szukaja dowodow. Wskaż źródło odnoszące się do powyższej wypowiedzi niejakiego komendanta.

Gość hellenka z okkienka
no a on ojciec niby na srodkach usopakajajacych a jest pewny siebie i mopwi i dziala trzezwo. nie wyglada na goscia w traumie. wyglada ze kombinuje, nielegalna adopcja?? wiele jest kobiet w ciazy ktore chetnie oddalyby swoje dzieci do adopcji. nie trzeba dziecka porywac i narazac sie na policje itd. czemu w reportazu nie ma nic o rodzicach matki dziecka. z jakiej rodziny pochodzi itd.

Gość bezurazy
takie są moje odczucia i już. Rodzice tej małej nie są dla mnie wiarygodni. Ale to tylko moje odczucia. Nie jestem wyrocznią, nie uskuteczniam plotek, nie popędzę na policję jak sugerujesz, bo policja też rozpatruje różne opcje.