Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

Mówcie co chcecie ale wczoraj po obejrzeniu Uwagi uważam,że

Polecane posty

Gość fgdfhdf
ale wy jestescie złośliwi, najmądrzejsci na swiecie i gdybyscie wy znalezli sie w takiej sytuacji domyslam sie, ze wiedzielibyscie co robic... facet jest juz zmeczony , nie ma nawet sily płakać, bylas w takiej sytuacji kiedykolwiek ? nie wiesz jakbys sie zachowała. domyslam sie , ze tez bys na fejsie utworzyła taką stronę jak on, wiec wez nie pie... ol głupot i skoro jestes taka mądra to zadzwon do nich in powiedz co powinni robic..

Moj tez na poczatku tj do 10 mcy sie zachowywal inaczej niz teraz. Musialam go prosic zeby sie z nim pobawil . A teraz ? pierwsze co to leci do malego i sie bawia nawet nie je ;) Mały ino krzyczy tatatattatattata a o mnie gdy widzi ojca zapomina;/ Męzczyxni w tym wieku jak by nie interesuja sie takimi maluchami , dopiero gdy dziecko jest juz troszke wieksze czuja to cos.takie moje zdanie . A co maja plakac dziennie po 24 h ? A co on moze zrobic wiecej? Nawet chocby sie zesrał i zapalił w tym świeczke to by to nic nie zmieniło . Próbuje jakos zajac mysli , czy to dziwne ?

Gość fgdfhdf
patrzac na wszystkie wasze komentarze, moze utworzycie taką stronę, "czego nie robic, zeby nam nie porwano dziecka" 1, nei wychodzic z domu o 18 2, rodzic dzieci po 30 roku życia itd żal mi was typowe polaczki, tylko narzekac na kogos potraficie i wytykac błędy

Gość sdodkaos
ino krzyczy????? WTF???

Gość ::::::::::::::::::
mi wystarczylo ze dziecko poszlo na operacje do szpitala to 5 kg schudlam ciagle plakalam, a im dzieciaka porwali, a tatus ma jeszcze czas wchodzic na fb

Gość ide spac
Jagoda glupio piszesz wczoraj ogladalam program zwiazany z kryminalistyka, detektyw wypowiadal sie ze nigdy nie ocenia bliskich po ilosci wylanych lez , nie dziwi go tez zachowanie "zimnej ryby". Ludzie sa rozni. Gdyby mial cos na sumieniu staralby sie udawac emocje i plakac

Gość ide spac
naprawde glupio piszecie to e wy matki polki lamnetowalybyscie ciagle i plakaly, to nie znaczy ze kazdy ma takie zachowania w chwilach cierpienia i strachu o dziecko zrozumcie, ze ludzie sa rozni jedni okazuja emocje bardziej wylewnie, inni wydaja sie byc opanowani, ale moga przezywac wewnetrzne katusze Ale oskarzanie takich osob bez zadnych faktow jest glupota!

Gość oiuyygh
jaby byli winni to by odegrali teatr i przedstawienie

Gość oiuyygh
jaby byli winni to by odegrali teatr i przedstawienie

Gość fgdfhdf
a skad wiesz ze on ciagle siedzi na fb?? chyba po to zrobil tę stronę , tak samo jak plakaty, facebook, tez moze pomóc...

Gość fgdfhdf
a skad wiesz ze on ciagle siedzi na fb?? chyba po to zrobil tę stronę , tak samo jak plakaty, facebook, tez moze pomóc...

Gość bombka_aa
a ja mam nadzieje że, odnajdą Madzię. To że, ojciec wciąż korzysta z nk, fb - myślę ze w ten sposób szuka swojego dziecka - im więcej osób odwiedzi jego profil tym większa szansa że ktoś rozpozna dziecko. też bym tak robiła... moim zdaniem oni sa teraz bezsilni i robią wszystko co im przyjdzie do głowy by odnalezć mała... Faktycznie nie płakali we wczorajszej "uwadze" na tvn, ja myślałam ze gdy odejdzie, umrze mi ktoś bliski to zwariuje, będę szaleć z rozpaczy jednak gdy umarła moja mama - po moim policzku spłynęła jedna łza. Więc nie dziwię sie że, oni nie płakali. Zapewne ich serca krwawią. "Człowiek wie tylko tyle o sobie na ile go sprawdzono"

Gość bombka_aaa
a ja mam nadzieje że, odnajdą Madzię. To że, ojciec wciąż korzysta z nk, fb - myślę ze w ten sposób szuka swojego dziecka - im więcej osób odwiedzi jego profil tym większa szansa że ktoś rozpozna dziecko. też bym tak robiła... moim zdaniem oni sa teraz bezsilni i robią wszystko co im przyjdzie do głowy by odnalezć mała... Faktycznie nie płakali we wczorajszej "uwadze" na tvn, ja myślałam ze gdy odejdzie, umrze mi ktoś bliski to zwariuje, będę szaleć z rozpaczy jednak gdy umarła moja mama - po moim policzku spłynęła jedna łza. Więc nie dziwię sie że, oni nie płakali. Zapewne ich serca krwawią. "Człowiek wie tylko tyle o sobie na ile go sprawdzono"

z innych komentarzy wiem, bo ja w przeciwienstwie do innych nawet nie mam konta na fb bo mi to do niczego nie jest potrzebne

wiem z innych komentarzy, bo ja nawet nie mam konta na fb, bo mi nie jest to do niczego potrzebne. A fb nie utworzyl do szukania dziecka bo podobno mial juz dawno i to 2 konta

o fb wiem z innych komentarzy, bo sama nie mam tam nawet konta bo nie jest mi do niczego potrzebne. Zreszta prawda czy wczesniej czy pozniej wyjdzie na jaw i wtedy zobaczymy kto mial racje

sorry za tyle kom cos mi z kafe szwankuje

A to na innej stronie znalazlam : " Moi drodzy na początku chcę powiedzieć, że bardzo współczuję rodzinie i mam nadzieję, że córcia się odnajdzie. Jestem psychologiem, w zawodzie pracuję od 25 lat i podczas oglądania Uwagi pewne rzeczy rzuciły mi się w oczy. Babcia dziecka jest przerażona sytuację, zachowuję się jak typowa matka, która doświadczyła czegoś strasznego - rozmawiałam z takimi kobietami, ich zeznania są nieskładne, ale ciągle mają nadzieję, wypowiadają się w czasie teraźniejszym. Za to ta młoda kobieta mówi o dziecku z takim spokojem, bez łez, że mnie to dziwi, nie miałam w ciągu mojego długiego stażu kontaktu z drugą osobą. Dziwi mnie, iż ciągle używa czasu przeszłego, jakby wiedziała, że dziecka już nie ma. Proszę zwróćcie uwagę na wypowiedź ojca o drodze jaką przeszła żona. Jest jakby rola nauczona na pamięć, bez emocji, zająknięć. Zapewne, gdyby ponownie go poproszono o opisy trasy byłby taki sam, jak ten. Mam nadzieję, że to tylko przypuszczenia, a Ci państwo nie chcą ukazywać emocji, co w tym wypadku jest bardzo dziwne."

Gość ttuae
To też jest dla mnie dziwne, że i ojciec i matka mają taki kamienny spokój. Mój mąż jest oazą spokoju ale jak zachorowało nasze dziecko to po prostu to przeżywał razem ze mną. Na pewno nie tak jak ja, ale było to widać. A tutaj nic... Nie wiem ile trzeba mieć siły, żeby po prostu tak mówić beznamiętnie o swoim dziecku w czasie przeszłym.

Gość ide spac
buahhaaa tyle ma do powiedzenia o poscie tej psycholog kazdy srednio inteligentny moze skonczyc psychologie w wieczornej szkole prywatnej ta kobieta jest smieszna, zreszta po sposobie jak pisze widac, ze blyskotliwoscia nie grzeszy..,

Gość dajcier juz sobie spokoj
rodzice tej dziewczynki przezywaja taka tragedie a wy pierni.czycie ze za spokojni, ze to oni - szlak mnie trafia jak cos takiego czytam lepiej zrobcie cos pozytecznego i rozejrzyjcie sie czy nie widzieliscie faceta w takiej kurtce gdzies jak pokazywal Rutkowski czy gdzies jakies dziecko sie nie pojawilo a nie tutaj na forum durnymi pogladami sie bedziecie dzielic

Gość ide spac
oj kobity obejrzalam wlasnie uwage i naprawde jestescie smieszne nie ma sladow po uderzeniu? podejrzane, nie :O saisadka zeznala, ze przez 10 min cucila matke! nie mogla nawet na poczatku tetna wyczuc, przlozyli kom do ust, zeby sprawdzic czy oddycha i miala lekki oddech. Moze sasiadka tez jest wmieszanaw konspiracje? :D podziwiam ojca, jest twardy, jest inteligentny widac, nie siedzi na dupsku tylko dziala na wielu frontach, m.in. na facebooku wy glupie pipy, bo facebook jest swietnym srodkiem komunikacji i to zwieksza sznase na dotarcie do ludzi i odnalezienie dziecka! pewnie wolalybyscie zeby siedzial na dusku i rozplakal sie przed kamera? moze wasi mezowie by tak zrobili, widac, ze ten chlopak jest inteligentny i potrafi dzialac.

Gość ide spac
"DROGA POLICJO BŁAGAM PRZYJRZYJCIOE SIE MATCE I PRZYCISNIEJCIE ICH!!! Słuchajcie społeczeństwa! I swoich intuicji!!!" zlote cytaty :D

Gość ja po obejrzeniu uwagi
utwierdzilam sie ,ze rodzina mowi prawde.

Gość dkd
pierwsze co mi się nie spodobało to to że matkę znalazła sąsiadka z bloku jej matki, przeciez dzien po porwaniu w TV pokazywali młodego chłopaka który ją znalazł i wezwał karetkę, to kto ja w koncu znalazł sasiadka czy przechodzący chłopak? niech media podaja przynajmniej jedna wersję,ci rodzice sa za spokojni jak dla mnie, najbardziej przezywaja to dziadkowie

Gość pierniczekzpolewa
znalazla sasiadka i poprosila tego chlopaka zeby wezwal policje:o matko ale jaracie sie a strzaly slyszeliscie??? to chore ja po ogladnieciu uwagi utwierdzilam sie w przekonaniu ,ze rodzice nie maja z tym nic wspolnego

Gość ide spac
dkd chyba cos umknelo /Twojej uwadze :D jezeli przysluchasz sie co mowila sasiadka uslyszysz, ze nie znalazla jej sam tylko wlasnie jeszcze zinna osoba - tym chlopakiem skoro nie potraficie wszystkiego ogarnac to chociaz przestancie siac zamet!

Gość ja po obejrzeniu uwagi
one wszystkie tu sa madre :-0 znalazla sasiadka to czyms smierdzi , dziewczyna myslala ze chodzi o nia tez zle , mieszkaja w kamienicy , maja dywan na scianie ,pewnie winni ojciec ubral sie w garnitur na konferencje , dziwnie z oczu patrz, itp :-0 Ludzie ogarnijci sie :-0

Gość dfnjsknafdkjs
reportaz http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html moze sasiedzi powinni poszukac cialka dziecka w zsypach, smietnikach itp??