Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominikab0606

powtarzający się motyw we śnie

Polecane posty

we śnie już od kilku lat powtarza mi się motyw pociągu, często przed nim uciekam, bądź nie zdążam do niego wsiąść, co to może oznaczać?

Gość Bert Power.
oznacza to ze kiedys cie ten pociag dopadnie

Gość /l,m/l,m/l
np ze masz jakies wyzwanie w zyciu ktremu nie mzesz sprostac...mnie sie np sni czesto ze jestem w szkole i musze zaliczyc matme, a nic nie umiem. m,a byc klasowka a ja nic nie umiem ani nei rozumiem. w zyciu mam pewien problem z ktrym zmagam sie kazdeg dnia i to jest dla mnie etz pewnego rodzaju egzamin

Gość /l,m/l,m/l
albo moze czekasz na cos co nie nadchodzi? lub np walczysz zparneterm by sie np zmienil i czekasz na to a on sie nei zmienia...nei wiem:)

też często miałam takie sny, jeśli chodzi o matematykę, ale to było w ogólniaku, a ten motyw pociągu właśnie jest bardzo często, od jakichś 2, może 3 lat. Podobno oznacza to jakieś niedokończone sprawy w życiu, a w sumie nie wiem, co mogłoby taką sprawą być. To prawda, mam dużo problemów i często sobie z nimi juz nie daje rady, ale te sny sa nagminne, często budzę się w nocy przerażona, albo wstaje z łóżka i nie wiem, co się dzieje:/ Sny mają odzwierciedlenie w naszym życiu, ale chciałabym do końca wiedzieć jakie.

Gość Brat19
Tak,nakryłem moją starszą siostre która ma 21 lat na masturbacji ogórkiem podczas nieobecności rodziców w domu, chyba zapomniała ,że miałem lekcje na popołudnie i dlatego udało mi się ja zfilmować. Podnieca mnie bardzo ale bałem się co kolwiek zrobić w tej sytuacji pozostaje mi tylko zapytać was co robić dalej jeżeli ta sytuacja sie powtórzy, ja mam 18 lat. Macie jej pare zdjęć które udało mi się zrobić z ukrycia : http://jumpto.pl/Magda14012011