Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaa

korek analny - który wybrać, Proszę o pomoc doświadczonych!!

Polecane posty

Gość abc-xyz
mackmack nexus-jest dobry trafia tam gzie trzeba Napisz coś więcej o tym Nexusie :) Który model masz? Napaliłem się, żeby go kupić, ale mam pewne opory... Powiedz jak go używasz i jakie daje efekty :)

Gość miskaaaa
Fajnie że temat się rozwinął ! :) Oczywiście mackmack dam znać jak paczka przyjdzie czy było warto:) Pozdrawiam

Gość miskaaaa
TrochęDoświadczony Dzięki za podrzucenie zdjęcia! Właśnie nad takim też myślałam ale nie byłam pewna czy te wibracje są odczuwalne bo wydaje sie być malutkim koreczkiem:)) Ale może pokusimy się i na taki:) Pozdrawiam

Gość abc-xyz
Ponawiam pytanie do mackmack o kilka słów o Nexusie :)

Gość Suczkaa Analicaaa
Co za pojebanee i zacofanie społeczeństwo... idiotki studentki i pielęgniarki !!! Tępe kurwiszonyy ! Pisanie o nie trzymaniu i kału itd. To widac jak sie uczycie tępaki, bo każdy lekarz wam powie ze nic takiego nie występuje nawet po 30 latach uprawianiu normalnego analu !!! I to czy u Geja czy u kobiety !!! Więc idiotki/idioci darujcie sobie swoje kretynskie dorady !!!! A jak chodzi o koreczek "miskaaa" to polecam cos takiego jak ten niebieski tylko ze z pompką tzn wtedy masz regulowana wielkość, fantastyczna sprawa poniewaz wchodzi "normalny" a pozniej sobie mozesz dopompowac wedle uczucia :-) naprawde polecam :-) i oczywiście jak w tym nie niebieski jest wibratorek z regulowaną prędkością.

Gość gość
Niebieski dobrze mi się kojarzy.Najlepiej jakby był żółto-niebieski. :p

Gość mackmack
do abc-xyz mam nexusa jakies 2 lata jestem bardzo zadowolony trafia gdzie trzeba mysle o nastepnym modelu nexusa mialem kiedys zapalenie prostaty i bardzo pomogl teraz robimy sobie czeste masaze moja kobieta czasami sama go uzywa dobry zakup polecamy i pozdrawiamy

Gość miskaaaa
Suczkaa Analicaaa Pomyślę nad pompowanym, też fajna sprawa dziękuję za radę:) narazie czekam nadal na ten niebieski i już się doczekać z mężem nie umiemy by go wypróbować. A z tymi pielęgniarkami masz rację, nagle ich tu tyle o nietrzymaniu kału itd a jeszcze ani jednej osoby nie spotkałam którą by coś takiego dotknęło! Jak komuś to kole w oczy to niech się nie odzywa i już, a nie głupoty rozpowiadać:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość miskaaaa
No i temat nam ucichł:) a szkoda:) dzisiaj przyszła nam paczuszka, jutro jadę odebrać na pocztę.. zobaczymy co to wybrałam i czy słusznie:) trzymcie kciuki!:)

Gość no i jak wrażenia
:)

Gość do miskaaa
no pochwal sie jak wrżenia

Gość Tosiaaa
A do czego chcesz używać tego korka? Do noszenie na codzień w celu zwiększenia rozwarcia zwieracza, czy okazjonalnie np. podczas sesji BDSM.Jeśli na codzień, to musi być krótki i szeroki, bo im szerszy tym przyjemniej (oczywiście po pewnym czasie) się go nosi. Jeśli do sprawiania bólu, to musi być b. długi i szczelny, ponieważ można go używać np. w celu zapobiegnięcia ucieczce powietrza z brzucha po uprzednim jego napompowaniu, co wydłuża doznania bólowe z tym związane. Zastanów się, do czego go potrzebujesz i wybierz właściwy. Pozdrawiam!

Gość gość
A korek analny dla faceta ? co o tym myslicie ?

Gość gość
myślę że korek to wspaniała sprawa :) masz sraczkę leje się z ciebie a musisz wyjść na miasto :O to co robisz na szybko ? korkujesz otwór i po sprawie :) przychodzisz odkorkowujesz wylewasz z siebie zawartość i jest git tylko jedna myśl mnie dręczy -- jak dobrać średnicę korka do doopy by nie przeciekał ? ale i na to znajdzie się sposób ! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość Grisza

Ja tam lubie jak mi zonka wklada koreczek w dupcie i przy tym robi lodzika osobiscie mamy koreczek zelowy o srednicy 4.5cm