Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

kupię suknie ślubną

Polecane posty

zamieszczajcie swoje suknie do sprzedaży, jestem na kupnie, interesują mnie suknie nie za bardzo proste, rozmiary 34-38 ponieważ miała mi szyć krawcowa ale mnie wystawiła, dziekuję

ciebie pamietam, już dawno temu próbowałaś tą suknie sprzedać, ładny gorset i zdobienia dół dla mnie za skromny ale dziekuję, bardzo ładnie wygladałaś, pozdrawiam

Gość malinka22
A to moja :) Prosta ale może się spodoba ;) http://www.sprzedajsuknie.pl/ogloszenie,oryginalna-delikatna-suknia-slubna-%2B-gratisy,0zBqgy522N6q3tJQ2ur13.html (trzeba usunąć spacje)

małopolska, ale jeżeli mi sie suknia naprawdę spodoba jestem skłonna zapłacic za kuriera czy paczkę i przerobić trochę u krawcowej, tylko szukam naprawdę dla mnie odpowiedniej sukni,

Gość gileadia
ja sobie ja zrobie na kole i zmienie pas. ale na tej srtonie jest bardzo duzo roznych sukienek. powodzenia

właśnie jestem umówiona z krawcowa nie wiem co z tego wyjdzie, nie stety do krakowa mam za daleko, szukam jakiejś krawcowej w tarnów-nowy sacz ta z ostatniego linka, mi sie takie nie podobaja dla mnie za skromna,

Gość gileadia
ja mam objekcje przed uzywanymi sukniami. ale oczywiscie wybor Twoj. dobrze by bylo poprzymierzac. ja zdecydowalam sie na suknie ktora wczesniej calkowicie odrzucalam. bo jak sie przymierzy to jest zupelnie inaczej. w kazdym razie powodzonka i cierpliwosci

tego czasu coraz mniej, wiem ze mogę sobie pozwolić na dużą suknie bo noszę mały rozmiar, rozłożysta duzą suknie miałam na studniówce kilka lat temu, w piatek będę różne przymierzać, ale brakuje mi sił bo naprawdę mała która mi sie podoba,

Gość oooo matko....
ta co teraz pokazalas....... PASKUDZTWO :O

słuchaj, nie kazdy ma identyczny gust, mi sie takie podobają tobie inne, ale nikogo tu nie obrażam, kilka osób mi tutaj pokazało swoje do sprzedania nikomu nie napisałam że paskudztwo czy cos podobnego bo każdego zdanie szanuje, nie obrażam, kazdy sobie wybrał taka suknie w jakiej sie czuł najlepiej

Gość gileadia
a jaka masz figure? jakiego wzrostu jestes? moze cos doradzimy wspolnie

Gość gileadia
ja jestem niska, mam wezsze biodra w porownaniu do masywnego biustu i ramion. myslalam, ze ksiezniczka bedzie mi pasowac, owszem, pasuje, ale nie kazda. naprawde warto poprzymierzac wczesniej i znalezc fason. zdecydowalam sie na delikatna muslinowa na kole. moze Tobie tez w delikatniejszej bedzie ladniej. bo ta aGNIESZKA jakas taka....mnie sie nie podoba

ważę 50kg wzrostu 162cm, rozmiar 34 biodra mam dość szerokie, wiec mi nie pasuje skromna suknia,byłam już u jedenj krawcowej i powiedziała mi zbyt duzo za uszycie i szukam innej ja mam już swój wzór i szukam podobnej

Gość gileadia
moim zdaniem wazne zebys miala tylko jedna czesc bogata a druga skromniejsza, jesli chcesz miec bogaty, rozlozysty dol, to gore skromniejsza, zeby podkreslic kobiece ksztalty i szczupla sylwetke. jestes niska, wiec nie przesadz z rozlozystoscia bo bedziesz wygladac jak kulka. wyslij jeszcze pare swoich propozycji. mnie takie rady innych sporo daly. czasem cos mi sie wydalo ladnego ale ktos bliski wybil mi to z glowy i slusznie... pamietaj, ze zdjecia slubne bedziesz ogladac do konca zycia, wiec dobrze jesli suknia jest troche uniwersalna

Gość gileadia
naprawde polecam Ci przejedz sie do krakowa na ulice filipa do tej krawcowej. ona ma dziesiatki sukienek, da Ci do przymierzenia ze 20 i doradzi.

Gość gileadia
chyba ze wolisz jakies ozdoby, marszenia u gory na powiekszenie biustu? z tego co piszesz to wyglada ze masz kobieca, zgrabna sylwetke. wiele sukien bedzie Ci pasowac. wykorzystaj to i sluchaj madrych rad. na przymiarki chodz z kolezankami. powodzonka

Gość sdfsfsegtdxr
wiesz co chyba wszystkie suknie tutaj sa bardziej eleganckie od tego co ty chcesz ubrać (wzór który pokazałas ) naprawde