Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

13 kg w dół !! ktoś ze mną ?

Polecane posty

od dzis zaczełam chodzić na siłownie po 2 h codziennie i mam zapał do tego aby tyle schudnąć ! bede jadla dużo owoców i zdrowych produktów w 2,5 miesiace? mozna ?

Gość elfj23epog
nie wiem;/ chyba za krotko

mam nadzieje ze to mozliwe mam zdolnosc do szybkiego chudniecia w sumie ... a polecacie jakies kremy na cellulit i roztepy?

w 2,5 miesiaca... troche za szybko. ja ym tak zwolnila do 4 kg miesiecznie bo porobia ci sie wory ze skory

ale nie jestem na samej diecie tylko w dodatku chodze na silownie CODZIENNIE po 2 h wiec mydaje mi sie ze nie bede miec obwisłej skóry ... palenie i rzucanie to jest masakra :O sama pale i boje sie rzucac z tego wzgledu ze przytyje a ja chce tyle achudnac czytalam o diecie amerykańskiej ! podobno super!

ziołowy preparat na odchudzanie. szwagier brał, bo musiał schudnąć i wyniki rewelacyjne. teraz ja spróbuję, czy na mnie zadziała.:) mam nadzieję, że tak. poszukaj na allegro, tam jest dokładnie opisane działanie.

Gość bleeeetttta
Ja musze do maja sciepnąć 10 kg. Mam duzą motywacje ale słabą wole. Ale pale. W grudniu rzucilam na miesiac. Wrocilam bo przez 3 tyg utyłam 3 kg. na moim ciele to widzac bo jestem niska. Teraz juz troszke zeszło. Ale musze sciepnąć co najmniej do 50 kg..