Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belsebubia

Rutkowski na tvn24 w sprawie Magdy!!!!!

Polecane posty

Cholera, nie dokonczylam. A dowcip w tym, ze mimo, ze urodzilam sie na Slasku nie mam jakiejs obsesji slaskosci, nie mowie gwara (choc potrafie), nie utozsamiam sie jakos z regionem. Cale to gadanie o byciu Slazakiem traktuje tak jak, moim zdaniem, ojciec Madzi traktuje wampirze sprawy.

Gość belsebubia
Też uważam, że ten tekst to nic, czym trzeba byłoby sobie zaprzątać głowę. Ile to osób cytuje jakieś samobójcze teksty, słucha muzyki typu deathmetal, śpiewa teksty o śmierci i krwi? Eminem swego czasu miał piosenkę, w której opisuje krok po kroku jak morduje swoją żonę. Żony do tej pory nie zamordował, z tego co wiem, nie jest też winien żadnego innego morderstwa. A zapytam raz jeszcze: zakładając, że ojciec Madzi jest psycholem i zrobił krzywdę swojemu dziecku w imię jakichś tam wilkołaków dlaczego wstawia taki tekst na swoim profilu? Sam podkłada się policji?

Gość JEZU WYPIERDALAĆ Z TYMI REWALA
CJAMI KOGO TO KURVVA INTERESUJE CO SIE Z BACHOREM DZIEJE CALA POLSKIE W TO ANGAZOWAC TO JEST CHORE CHORE ILE DZIECI ROCZNIE JEST PORYWANYCH I CO??? RODZICE MAJA CHYBA GDZIES ZNAJOMOSCI.

Gość Matkazabila
Przeciez to jest prawie pewne ze to matka dziecka je zabila przez pomylke badz umyslnie a teraz wymysla. W dodatku ojciec dziecka prawdopodobnie nic nie wiedzial i wogole sie tym dzieckiem nie interesowal to widac ze dziecko bylo mu obojetne. Przeciez to jest NIEMOZLIWE zeby na osiedlu pod blokami ktos walnal czyms mloda kobiete, zabral dziecko i z nim uciekl i NIKT ZUPELNIE NIKT by tego nie zauwazyl. Zwlaszcza przy tak wysokiej nagrodzie.... Ludzie myslcie troche. Sa 2 opcje: albo dziecko zostalo sprzedane juz wczesniej a matka poszla na spacer z pustym wozkiem albo dziecko wyrzucila do rzeki badz komus oddala i ten ktos je zakopal gdzies poza Sosnowcem. Pozdrawiam

Gość belsebubia
Matkazabila- skoro piszesz, że coś jest wg Ciebie pewne to przedstaw niezbite dowody, a nie jakieś tam przypuszczenia.

Gość eeeeeetee
jeżeli ktoś chce to się interesuje i szuka informacji o tej sprawie, jego wybór a jeżeli Ciebie nie interesuje "BACHOR" i cała sprawa to wypie*dalaj stąd

Gość JEZU WYPIERDALAĆ Z TYMI REWALA
GDZIE SIE KURVVA NIE SPOJRZE TO WSZEDZIE O TYM DZIECKU MOWA TO CHYBA TRZEBA INTERNET ODLACZYC CO??? I ZALOZYC CHUSTE NA OCZY ZEBY NIE WIDZIEC I NIE SLYSZEC O TEJ SPRAWIE!!! TO JEST PARANOJA

Gość bez niczego
a wiecie, że Madzia nie byla biologicznym dzieckiem tego kolesia. ?

Gość klawiatura od komputera
to czytaj sobie o Smolensku

następna wymysliła:o

Gość belsebubia
bez niczego- co Ty pieprzysz? Przecież własnie dziś Rutkowski pokazał wyniki badań DNA- Magda jest córką Bartka.

Gość eeeeeetee
mnie np. nie obchodzi acta, piszą mówią o tym to niech sobie mówią i piszą, mam to gdzieś i nie przeszkadza mi to że o tym głośno

to była odp do tego "a wiecie, że Madzia nie byla biologicznym dzieckiem tego kolesia. ?"

Gość ## IZA
"Według mnie dziecko jest w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - zdradził Jackowski." Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/jasnowidz-jackowski-o-porwaniu-madzi-rodzice-nie-chcieli-mojej-pomocy-madzia-jest-w-sosnowcu-policja_225111.html

Gość bez niczego
taaak bo mi sie chce wymyslać :P, dwa dni temu byl w gazecie wyborczej artykul o tej sprawie i tak napisali

Gość eeeeeee ty to chyba jestes
największym badziewiem z tego zasranego tu towarzystwa totalny kolek.

Gość bez niczego
taaak bo mi sie chce wymyslać :P, dwa dni temu byl w gazecie wyborczej artykul o tej sprawie i tak napisali

Gość bez niczego
belsebubia- więcej kultury, pieprzyc to mogę co najwyżej rosół.

Gość belsebubia
bez niczego- ale przecież jest dowód na jego ojcostwo, więc Twoja durna teza już nie ma żadnego sensu w tym momencie. Nie udało się :D 🖐️

Gość eeeeeetee
chyba ty

Gość Matkazabila
Niezbite dowody: 1. Matka dziecka nie chce sie poddac badaniu 2. Matka dziecka nie ma zadnych sladow po uderzeniu ( Rutkowski do tej pory nie wie czy faktycznie zostala czyms uderzona) 3. Nie ma zupelnie zadnych swiadkow 4. Matka placze sie w zeznaniach, opowiada ciagle inne historie 5. Na kamerach monitoringu nie zostal zarejestrowany rzekomy mezczyzna w jasnej kurtce ktory podobno szedl za matka przez cala droge 6. Rodzice nie chca pomocy jasnowidza Jackowskiego ( a przeciez kazdy rodzic zrobilby wszystko aby odnalezc ukochane dziecko) 7. Dziewczyne lezaca na ziemi po "niby napadzie" znajduje sasiadka (tez podejrzane)

Gość belsebubia
Dokształć się najpierw co to są niezbite dowody. Albo zadzwoń na policję, jeśli twierdzisz, że wymienione przez Ciebie punkty czegoś dowodzą. Przecież chodzi o to, by pomóc w znalezieniu Magdy i ujęciu przestępcy, nie? To dzwoń natychmiast!

1. Matka dziecka nie chce sie poddac badaniu To moze byc co najwyzej podejrzane, ale dowodem nie jest. Nie jest rowniez dowodem wynik badania wariografem. 2. Matka dziecka nie ma zadnych sladow po uderzeniu ( Rutkowski do tej pory nie wie czy faktycznie zostala czyms uderzona) Podobniez jednak ma - zostala uderzona tepym narzedziem. 3. Nie ma zupelnie zadnych swiadkow No nie ma. Czego to dowodzi? 4. Matka placze sie w zeznaniach, opowiada ciagle inne historie Niescislosci bardzo czesto pojawiaja sie w takich sprawach - prasa lubi robic zamieszanie. 5. Na kamerach monitoringu nie zostal zarejestrowany rzekomy mezczyzna w jasnej kurtce ktory podobno szedl za matka przez cala droge Nie szedl za nia cala droge - wg jej slow pojawil sie dwukrotnie. Przy zalozeniu, ze wiedzial kim jest Kasia i gdzie zmierza - nic dziwnego, ze nie pchal sie do kamer. 6. Rodzice nie chca pomocy jasnowidza Jackowskiego ( a przeciez kazdy rodzic zrobilby wszystko aby odnalezc ukochane dziecko) A idzciez do diabla z tym Jackowskim! 7. Dziewczyne lezaca na ziemi po "niby napadzie" znajduje sasiadka (tez podejrzane) Co tu jest podejrzanego? Sasiadka zamieszana w sprawe? Czy byloby mniej podejrzane, gdyby znalazl ja sasiad? Twoje niezbite dowody mozesz sobie..

Gość Aida pl
piwnice..może ktoś jest z małą w piwnicach..muszą przeszukac po tajniacku. Mnie tez sie sniło że są w bloku jakby pod ziemią..;) czyi na miejscu.

Gość Aida pl
a co dziecko je? pieluchy mleko chusteczki do mycia to trzeba kupic! Wiec moze monitoring ze sklepow sosnowca cos da? teraz i z 2 tyg wstecz o ile sprawca nakupił mleka i pieluch wczesniej..aby nie wychodzic i nie budzic podejrzen. co ta policja robi nic. piwnice działki baraki piwnice szpitali itp. takie zimno..ten dzieciak jeszcze zamraznie..