Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Czy też tak miałyście,że na początku diety waga Wam wzrosła o kg????

Polecane posty

mimisiu o wolalabym na forum, cenie sobie prywatnosc, raz podalam adres to dostawalam takie maile od jakichs podszywaczy z kafe ze masakra. napisz tutaj mnie wiecej, nie musisz przeciez bog wie jak dokladnie :)

czytalam na forum jeden z tematow, dziewczyna wkleila calkiem fajny jadlospis, chociaz moglaby dodac jeszcze gdzieniegdzie orzechy i oliwe z oliwek. Śniadanie: - Szklanka soku owocowo-warzywnego 200 ml (może być kupny, nie trzeba męczyć się wyciskaniem, o ile nie zawiera sacharozy, a naturalnie wystepujące cukry) z jedną wyciśniętą cytryną i z płaską łyżeczką imbiru mielonego. Wszystko dokładnie miksujemy bądź mieszamy w specjalnym pojemniku do przyrządzania szejków. Pijemy na czczo. - omlet z dwóch jaj ze szpinakiem usmażony na patelni bez tłuszczu. Wbijamy dwa jaja do większej szklanki, dodajemy płaską łyżeczkę oregano, płaską łyżeczkę majeranku, wszystko dokładnie miksujemy. Smarujemy dwoma łyżkami szpinaku, najlepiej przygotować dwie kulku szpinaku w brykiecie, to akurat dwie łyżki stołowe. - jeden średni pomidor pokrojony na plasterki, najlepiej aby był prosto z lodówki, ponieważ zimne jedzenie wymaga większego zużycia energii przez organizm. - filiżanka czerwoej herbaty PU-ERH II ŚNIADANIE: - kubeczek jogurtu naturalnego 250 ml z dwoma łyżkami kakao niskotłuszczowego. Wszystko dokładnie zmiksować. - filiżanka czerwonej herbaty. Obiad: - w ten sam sposób przyrządzony sok jak rano. Pijemy go przed obiadem. - ugotowane średniej wielkości udko z kurczaka. (kurczaka jemy koniecznie ze skórą)! - pół czerwonej papryki pokrojonej w plasterki, 100 g brokułów, 100 g marchewki ztartej na tarce, 2 łyżki szpinaku. - filiżanka czeronej herbaty. Podwieczorek: - 20 g pestek dynii. - filiżanka czeronej herbaty. Kolacja: - w ten sam sposób przyrządzony sok jak rano. Pijemy go przed kolacją. - sałatka z makreli w sosie pomidorowym. - pół paprki czeronej, jeden średni pomidor. - filiżanka czerwonej herbaty.

Gość Katharine solomonnnnnnnnnnnnnn
zaluzcie nowy topik bo tutaj brakuje takich o zdrowym odżywianiu, ja bym chetnie podczytywala i patrzyla na przepisy

Ja też bym wolała tu luźno pisać, nie jestem prywatną konsultantką :) Trochę za długo to trwa, napisałabyś dawno wszystko, napisałabym co ja osobiście o tym myślę i juz byś mogłą działać.