Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość hugh
mussa, poszła stąd wiedźmo sto razy to samo napierdala, wyżyj sie na poduszce czy gdzieś i zabieraj stąd tą swoją agresję.

"to tez jest mega tragedia i tez matka zabila swoje dziecko" no właśnie, takich historii jest więcej, ale nie wszystkie są aż tak medialne

hugh puknij sie w glowe wlasnie mowili na TVPinfo ze ona kiedys chciala popelnic samobujstwo szkoda ze sie francy nie udalo wtedy oni co chwile nalezeli do innej wspolnoty szukali swojego miejsca w kosciele wlasnie wypowiadal sie ksiadz jeden

Przeczytane przed sekundą w tefałenie W mojej ocenie jeśli chodzi o nieumyślne spowodowanie śmierci, składanie fałszywych zeznań czy utrudnianie postępowania może się okazać, że nie będzie karalności - powiedział w TVN24 mecenas Piotr Schramm pytany o to, czy matka Magdy może nie usłyszeć zarzutów. Jego zdaniem wszystko zależy od kwalifikacji jaką przyjmie prokuratura.

Jakiś cyrk się wokół tego zrobił.

Gość hugh
a ty sie puknij w łeb słownikiem ortograficznym, albercik bedzie miał zdrowo w plecy chowając się przy tak durnej matce.

kurde, oglądam tę uwagę i naprawdę potwór "nie byłam w stanie ani płakać, ani się gniewać, ani się cieszyć" - słowa matki po przyjęciu cudownego zastrzyka :O

Gość fsdfsdfsd
potwór?,jak dla mnie to tchórz,pospolity zwyczajny tchórz ,zero odpowiedzialności za swoje czyny

o tchórz, i ogólne odchylenie od normy, wiec tak czy siak do odizolowania, bo jest społecznym zagrożeniem

Gość fsdfsdfsd
wiec tak czy siak do odizolowania zostanie odizolowana i to pare dobrych lat.Mnie wkurza ten cały jej głupiutki mąż ,musiał mieć ją (i Madzie) w dupie jeśli nie zauważył niczego niepokojącego w zachowaniu żony,przed i po (wypadku lub zabójstwie)

Gość hugh
mussa nie pogrążaj sie nie używaj zwrotu , którego nie rozumiesz.

Gość fsdfsdfsd
hugh--daj spokój Mussie,niech sobie tutaj posiedzi,poczuje się jak dobra TYPOWA MATKA POLKA :P;)

to co bylo pokazane w uwadze to oczywiscie babcia z dziadkiem jak najbardziej wiarygodni emocje naturalne szczerosc a rodzice malej jedno wielkie NIC!!!!!!!!!!!!!! brak nerwow brak emocji ZERO a ta pizda matka z takim spokojem o wszytkim mowila a dzien wczesniej czy dwa zabila dziecko nie miesci mi sie to w glowie

kolejny cytat ze słów matki "jak kazde maleństwo, co chwilę karmienie, co chwilę przewijanie - pauza - ale uśmiechem i oczkami wszystko wynagrodziła" czyli zajmowanie się noworodkiem bardzo męczyło, dobrze że przez jakiś czas Madzia wiedział jak wynagradzać :O

Gość hugh
dobra, zostawię mussę niech sie kompromituje sama :)

hugh i fgh coś tam coś tam ale wy jesteście obie jakieś przeczulone odwalcie się od mojego dziecka ode mnie i zajmijcie się własnym życiem ja was nie szkaluje i nie wyzywam czemu wy tu siedzicie i nie zajmujecie się swoimi dziećmi (o ile je w ogóle macie) a to że ja mam coś napisane w stopce to używacie to jako argumentu przeciwko mnie weźcie się obie odwalcie głupie pipy

Gość hugh
Lucy nie masz dzieci, to co wiesz o opiece nad noworodkiem i niemowlakiem? spi, płacze, je, sra. 5-10 minut na dobę robi te słodkie minki jak na reklamach kaszek. 6 miesięcy to trudny okres, bo przychodzi znużenie, niedospanie i brak perspektyw.

coś tam wiem o opiece nad noworodkami mnie bulwersuje po co ta kobieta o tym w taki sposób mówiła?

Gość hugh
ale w jaki? realistyczny sposób: że sie karmi i przewija i że dziecko sie czasem uśmiechnie i popatrzy. ewidentnie to matka z depresją poporodową, która rpzeszła w depresje przewlekłą.

Gość wniosek mój
Jeżeli się okaże że ojciec dziecka ma z tym coś wspólnego to- DWA POTWORY. Po prostu chcieli się pozbyć dziecka...

Gość hugh
depresja nie jest chorobą , która tłumaczy zabicie dziecka ani żadna okolicznościa łągodzącą, żeby było jasne.

Gość fsdfsdfsd
to mnie akurat nie szokuje ja mysle o jej odp na pytanie Rutka ''gdzie zaniosłaś dziecko'' ''niewazne,jest jej dobrze,tam gdzie teraz jest'' to zdanie mnie wk******* Mussa ,nie spinaj się :P

Gość ne wierze
obecność dziecka była dla mtki uwierająca myślę że pozbycie się dziecka jest dla niej ulgą to był jej największy problem te problemy które będzie miała teraz to już dla niej ryba jakoś tam se poradzi ona po prostu nie kochała dziecka, było dla niej jak coś obcego, czym się musi zajmować i udawać miłość ojciec mógł to widzieć wcześniej

postawiono matce zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci i grozi jej od 3 miesięcy do 5 lat ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj normalnie śmiech mnie ogarnia to jest właśnie nasze polskie prawo nic tylko bić brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i jeszcze sekcja w poniedziałek bo ciałko zamarznięte nie mam pytań po prostu............

Gość SzokującaHistoria
Nie da się oglądać tej uwagi ze spokojem, ciarki przechodzą, a rodzice wyrachowani i cwani, kara śmierci dla nich!!!!

Gość hugh
w sumie szkoda dla tego dziecka, że nie zmarło zaraz po urodzeniu, kiedy serce przestało bić i było reanimowane, lekarze sie starali a i tak nikt jej w domu nie chciał. Bartuś sprawdzał DNA czy jest ojcem, w momencie poszukiwań, to dopiero perfidia

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Słuchajcie, wiecie może w jakim artykule była mapa trasy z wózkiem od momentu wyjścia z domu, aż do 'porwania'? Bo ja znalazłam, ale to nie ta, na tej której szukam było zaznaczone i napisane w konkretnych miejscach: "tu i tu pierwszy raz zobaczyła, że ktoś ją śledzi", "tu i tu drugi raz to zobaczyła", "tu i tu dzwoniła do brata, a tam do męża". Dokładnie były zaznaczone te miejsca, teraz jak już mamy na mapie jej trasę i miejsce gdzie była Madzia, jestem ciekawa do kogo wtedy dzwoniła, chwilę przed, czy chwilę po. Na bank pamiętam, że koło tego parku dzwoniła do kogoś.