Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie życie eh

Mała Magdalenka nie żyje:(

Polecane posty

Gość hugh
kurwa nie mam co robić tylko jakieś mapy studiować zacznij pracować w policji jak sie tak ekscytujesz.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
hugh, ja Ci nie każę map studiowac, pytam tylko czy ktoś kojarzy, bo chcę sobie sama to zobaczyc z czystej ciekawości. Co się tak spinasz?

Gość ferrrrrr
''niewazne,jest jej dobrze,tam gdzie teraz jest'' :/

Gość hugh
nie znam żadnej mapy, zapytaj na dyskusji ogólnej tam jest nasrane tematów o madzi.

Gość kIeofas
W więzieniu się nią zajmą. Kto robi krzywdę dziecku jest tam bardzo niemile traktowany. przez więźniów

Gość kIeofas
Czytam komentarze pod artykułami sprzed kilku dni i wielu podejrzewało matkę. Takie niuanse jak np mowienie przez matkę o dziecku w czasie przeszłym

Gość ferrrrrr
Ja też tu pisałam od samego początku, tak jak i wiele innych osób (naprawdę WIELE) że jej nie ufam i drażniło mnie to ,że dziewczyny nas wyzywały ze względu na to, że mamy inne zdanie niż one... To że ktoś ma oczy i uszy szeroko otwarte to nie oznacza że jest debilem szukającym sensacji :O Jak się okazało większość miała racje , niestety :(

Gość kIeofas
Tutaj ciekawa wypowiedź internauty ja1 [2012-02-01 14:34] Ogłądałam program UWAGA w TVN, nie chcę bawić się w domorosłego psychologa itd, ale naprawdę dziwne wydają mi się pewne rzeczy - DOSYĆ ISTONE I WAŻNE, OTÓZ: - Matka dziecka idzie tak długą drogą , po czym skręca na most,gdzie jest naprawdę ciemno i niebezpiecznie (znam okolice jestem z Sosnowca) - W ciągu całego tygodnia podają różne wersje wydarzeń! A to, że dzwoniła tam a innym razem gdzie indziej, a to, że najpierw znalazł ją jakiś mężczyzna, potem okazuje się,że sąsiadka , dziś w TVNie nie było mowy o pytaniu, które rzekomo padło pt: "Gdzie jest dziecko" - wcześniej było, że nie chcieli pomocy jasnowidza teraz jasnowidz mówi,że nawet nie próbowali! - potem, ojciec jedzie na zakupy, wraca siedzi na FB akurat w czasie, gdy dochodzi do rzekomego uprowadzenia NAJWAŻNIEJSZE! podczas programu UWAGA, NAJPIERW MÓWI,ZE NIE MA CZYM JUŻ PŁAKAĆ, a później dziadkowie mówią,że PRZYJEŻDZA DO NICH SIĘ WYPŁAKAĆ, BO GDZIE INDZIEJ NIE MOŻE??? ( czyli nie może już płakać,ale jedzie do rodziców..czyżby na pokaz????) - matka nie chciała pokazywać twarzy w piewotnej wersji, ponieważ policja zabroniła, a teraz w uwadze mówili, dlatego, że bała się o swoje bezpieczeństwo..?! Przecież wystarczy wejść na NK i tam jej twarz widać ! ZWRÓĆCIE UWAGE NA TO JAK MATKA MÓWI O DZIECKU!! reporter zadał jej pytania nt.MAdzi ..i jedyne co mówiła o dziecku, to, to, że wymagało przewijania , karmienia , przewijania, dodała parę zdań na temat MAdzi, o jej oczkach! W całej tej wypowiedzi UDERZYŁ MNIE FAKT MÓWIENIA O DZIECKU W TRYBIE PRZESZŁYM!! Przysłuchajcie się do mówiła babcia, cały czas mówiła z trybie TERAŹNIEJSZYM! i mówiła o wiele więcej o dziecku, że się rozwija, że codziennie coś nowego się uczy ! Wszystko w trybie teraźniejszym! MAtka dziecka w pewnym momencie urwała wypowiedź, tak jakby nie miała na temat dziecka nic więcej do powiedzenia ! ( i wcale w jej głosie nie było słychać, że to z powodu smutku itd!) Poza tym, powiedziała, że po ocknięciu dostała zastrzyk, który "znieczulił ją emocjonalnie" i nie była w stanie wyrazić uczuć strachu, lęku, płaczu..... i nie potrafiła się nawet CIESZYĆ? Dziwne skojarzenie, jak na kogoś komu dziecko właśnie zaginęło! To jakiś wręcz absurd! I Dlaczego KOLEGA BARTKA MÓGŁ GO DO SKLEPU PODWIEŹC A MATKI DZIECKA W TAKI MRÓZ JUŻ NIE MÓGŁ??Dziadkowie z kolei podczas udzielania wywiadu nie wzbudzili we mnie żadnych podejrzeń,ale rodzice?! A może po prostu rodzice przypadkowo, może nie, coś dziecku zrobili i boją się konsekwecji? .. Nawzajem się może po prostu kryją? Mała urodziła się wcześniakiem, kto by porywał dziecko np.dla adopcji? albo na organy jak niektórzy tu wypisują!

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Wiecie co, ja też myślę, że ojciec dziecka zachowuje się identycznie jak matka. Jak obejrzałam konferencję to od razu pomyślałam, że ona to jakby z pamięci recytuje, ojciec jest też bez emocji jak matka. Powiem szczerze - pierwsze co mi na myśl przyszło to to, że coś niechcący zrobili dziecku, a teraz to kryją, albo stało się tak jak matka mówi, ojciec wie i się kryją. Ale myślałam, że to nie jest film, żadne sf, tylko życie - że to jest po prostu absurdalne i zaciekle ich broniłam!!!! Ale mimo wszystko taka myśl się pojawiła.

Gość dsadfsads
no niezle sie sytuacja rozwinela. czyli we wspolnocie katolickiej nie byli, za to zywo interesowali sie wilkolakami.

Gość kIeofas
Kto wie czy to nie były jakieś satanistyczne rytuały

Gość kIeofas
a niektórzy jak się burzyli "jak śmiecie posądzać matkę, przeproście ją" no to się okazało kto ma racje

Gość jasnewidzenie
jutro bedzie sekcja Magdy, a w poniedz wyniki zdaje sie. ciekawe. matka na razie ma taki zarzut, ale po sekcji zwlok moze sie on zmienic, jak mowil prokurator.

Gość jasnewidzenie
zarzut nieumyslnego spowodowania smierci art, 155 KK

Gość Bert Power.
ci co sie tak burzyli i zaciekle bronili te dzieciobójczynie to po znikali i nicki pozmieniali bo nie przyznaja sie do tego ze nie mieli wtedy racji

Gość dsadfsads
w tv mowili ze mala miala wyrzniety jeden zabek, pewnie zaby jej szly i plakala i byla niespokojna, to moglo zdenerwowac rodzicow i zrobili jej krzywde.

Gość jasnewidzenie
jakas postac z tv jedna z gapiow, a tych nie brak, mowila cos o jakims duzym kamieniu pod ktorym niby mialo byc dziecko. dziwne. policja przeciez na temat kamienia itp nic nie mowila. tylko, ze gruz, liscie, snieg.

Gość dsadfsads
i skoro bylko wiadomo ze matka chciala 3 lata temu popelnic samobojstwo to dlaczego nikt jej nie pomogl w opiece nad dzieckiem i nie poslal na jakas terapie. jak mozna bylo zostawic ja z malym dzieckiem i jeszcze wymagac ze bedzie umiala sie nim zajac, bez pracy bez kasy, na kazdym kroku zalezna od tesciowej i meza wilkolaka. wspolczuje matce

Gość dsadfsads
ten kamien to kawal gruzu jakby kawal betonowej sciany. wazyl z kilkadziesiat moze 100 kilo

Gość dsadfsads
matka miala ciezka depresje ktora zeszla sie z depresja poporodowa i ogolna zla sytuacja finansowa i zero wsparcie w bliskich.

Gość dsadfsads
na bank ciagle jej wytykali palcami jej rodzine i pochodzenie. w ogole pobrali sie dopiero w 6 msc ciazy. czemu? nie chcial jej? rodzina jej nie chciala? slub z wpadki? jaki wplyw na malzenstwo i synalka miala tesciowa? czemu robili testy dna?? totalne upokorzenie dla dziewczyny.

Gość co to za chory pomysł
totalne upokorzenie? co ty wygadujesz??!! bywa, że kobiety są molestowane, bite, etc. jednak nie mordują swoich dzieci.

dsadfsads bywa, że zyją w skrajnej nędzy i mają co dzieciom dać jeść. "wytykali palcami jej rodzine" Boże widzisz i nie grzmisz:( Wyrachowana pannica zabija niemowlę a potem udaje zbolała mamuśkę:(:( za to powinna być kara smierci.

Gość dsadfsads
ale ta miala depresje i ktos wczesniej powinien sie nia zajac. wczesniej byly sygnaly ze sobie nie radzi, ze nie opiekuje sie dzieckiem i w dodatku byla u niej proba samobojcza

Nie była w szoku z powodu wypadku, doskonale pamiętała gdzie ukryła zwoki a i tak robiła w chuja Rutkowskiego. Musiała tam być. Ludzie będący w szoku, często dostają amnezji i nie pamiętają zdarzeń. Że też policja na to pozwoliła przez tyle dni. Gdyby nie detektyw pewnie by ich wodziła za nos jeszcze z kilka miesięcy.

Kto jej bronił skoczyc jak jej się znudziło?? przynajmniej dziecko by żyło.

Gość dsadfsads
ona nie wiedziala gdzie sa zwloki, bo nie ona je ukryla. nie bylaby w stanie podniesc kilkudziesieciukilogramowych plyt pod ktorymi mala byla schowana, oraz przebyc drogi do tego miejsca w czasie w torym niby szla na spacer

doskonale wiedziała gdzie, bo ona wskazała to miejsce policji. jasne:) nie byłaby w stanie wymyslec porwania, podac rysopisu, płakac na zawołanie.