Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretetteeeee

Niewiarygodna historia

Polecane posty

Gość gwoli wyjasnienia...
to az dziwne, taka power-women, ze dalas sie tak wrobic. a moze z drugiej strony wrecz normalne. masz wszystko oprocz uczucia. a wyglodzonemu to i suchy chleb smakuje. opisalas tak szczegolowo historie tej znajomosci i dlaczego nagle nie chcesz napisac co to w koncu za typ. jesli to nie wstyd, to co? boisz sie nagle czegos? teraz twoje zachowanie jest dziwne. moze przefarbowalo z niego na ciebie.

Gość Nefretetteeeee
odpowiedz jest prosta - 1. zawiesza mi sie komp 2. usunę niedlugo ten wątek aby przypadkiem tego nie przeczytal owy Pan

Gość Nefretetteeeee
No tak, jestem osoba samotną, j dałam się nabrac bo chciałam sie nabrac, miłobylo jak ktos sie o mnie martwił, mówił dzien dobry i dobranoc...no mi ta relacja sie bardzo podobala, wymiana informacji, wymiana doświadczen - nawet jesli nieprawdziwych. Ale teraz zapragnelam czegos innego, a On- nieistniejacy juz mi tego nie da

Gość Polerujący granity Florian
Napisal, ze ma problem przed spotkaniem, ze wyobraza sobie ze mnie zawiedzie, ze nie umie sie przełamac. ( nie nalezy do niesmialych i jest przystojnym facetem). Piszemy do dziś, nie wiem czy B. jest w ogóle autentyczny czy jest jakimś wytworem moej wyobrazni, nie potrafię go nakłonić do spotkania, nie potrafię też zostawić i zamilknąć. Czy ktoś potrafi ocenić tą sytuację? robi cię w ciula... koncertowo :classic_cool: a ty się dajesz prowadzać na sznurku jak krowa po pastwisku :D

Gość skadi
ludzie prowadza w necie przerozne gry, az czasem trudno uwierzyc a jeszcze bardziej zrozumiec sens czegos takiego. Na ogol to jacys dewiaci albo tacy co urozmaicaja sobie w ten sposob czas...a w domu nudna zona i dzieci. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4099933&start=0 Poczytaj, kobieta po 3 latach rozmow nie wiedziala nic a nic o facecie...i nawet sie nie zorientowala, ze cos tu nie pasuje.

Gość Nefretetteeeee
Kim jest? Wiem gdzie jest, w ktorym miescie mieszka, wiem ze uzywa tego nr telefonu jaki mam. Wiem, ze nazwisko jest nieprawdziwe. Wiem (chyba) dla jakiego biura pracuje...ale jak o niego spytam? nie znam danych i nie wiem czy wygląda tak jak wygląda. Ktos pewnie powie daj sobie spokoj

Gość regrgerger
to jak w koncu? Raz piszesz że na 100% sprawdziłaś kim jest i gdzie mieszka i to na pewno on. A teraz że posprawdzałaś i nie mieszka ani nie pracuje tam gdzie mówił.

Gość Nefretetteeeee
dobre 'krowa na pastwisku' - wiecie moim zdaniem to wcale nie jest jakas mege nowe ! Jedni daja sie oszukac mieszkajac w jednym mieszkaniu ze swoim facetem, ten chłopoak nigdy mnie niczym nie obrazil...nie uprawialismy zednego wiryala ani nic. To pewnie koles, ktory nie ma w domu z kim porozmawiac...przyczepil sie do mnie...sama nie wiem jak mam to ocenic

Gość Nefretetteeeee
Skadi dzieki poczytam!

Gość Nefretetteeeee
Bo to jest i nie jest proste. Nic nie jest tylko czarne albo tylko białe.

Gość skadi
ale masz z nim jeszcze teraz kontakt, czy on juz sie zorientowal, ze go nakrylas?

Myślę że powinnas dać ultimatum przyjedź albo zmieniam numer i zrywam kontakt. I zrobić to. Jeśli mu zależy i jest realny to przyjedzie. Proste.

Gość Nefretetteeeee
domyśla się, ale tez jest uzależniony od tego kontaktu

Gość jejku jakie cudeńka
Na szybko opowiem Ci moją historię którą kiedyś przeżyłam: poznałam faceta w sieci, spotkanie po paru mscach, opowiadał jak żona zginęła w wypadku, czasami ją wspominał z szacunkiem, bo urodziła mu córkę. Gdy opowiadał, że córka spędzała pierwszą komunię bez matki - PŁAKAŁ!!! Łzy mu leciały, bo żal mu było córki, która wspominała matkę. Roztaczał wspaniałe wizje że na pewno mała mnie polubi, że będę świetną macochą w przyszłości dla niej, że się dogadamy, że już przygotowuje córkę, że pojawię się w jej życiu. Po roku okazało się że jego żona żyje ma się świetnie, mieszkają razem. A on płakał. Nie mogłam po prostu uwierzyć jak można być takim.... ciulem... takim oszustem! Przypomnialo mi się też nagranie radiowe, słynne parę lat temu (nie mogę teraz znaleźć) gdy dziewczyna po 2 latach związku NA ANTENIE dowiaduje się że jej facet ma żonę. "moja żona Cindy". O, znalazłam: http://www.youtube.com/watch?v=YrgJwUG0oFs (smutno mi jak tego słucham, żal mi strasznie tej dziewczyny)

Gość skadi
i co zamierzasz dalej robic?

Gość Nefretetteeeee
Najlepsze jest to, ze chcialam pogadac z innym chłopakiem, aby zapomniec o tym. Tak na chwile, podbudowac sie i dac sobie spokoj z 1 i z 2. wiecie co sie okazalo??

Gość skadi
ze to dwa razy ten sam, haha

Gość Nefretetteeeee
jejku jakie cudeńka niesamowiteeeeee !

Gość skadi
jakie cudenka, pisz!

Gość Nefretetteeeee
jejku jakie cudeńka - było do tego nagrania radiowego ! kurwa -_-' Okazalo sie, ze nadają z tego samego miasteczka! Przypadek? e-e Skadi ! zgadłas!

Gość skadi
moze on ma jeszcze do tego dodatkowych 5 innych twarzy. albo ciebie zna. albo jest to osoba psychicznie mega-zaklocona. piszesz, ze inteligentny. glupol by sie w czyms takim szybko pogubil.

Gość Zuzanna Amelia & 07
Widze dwie opcje: 1.To caly czas ten sam facet pod roznymi postaciami : raz kolega, raz przyjaciel , innym razem inny znajomy. W takim przypadku facet ma mniejsze lub wieksze zaburzenia osobowosci, bujna wyobraznie i prawdopodobnie nudne zycie rodzinne z zona i gromadka dzieci 2. Piszacy z Toba facet ma kilku kumpli ktorzy znalezli sobie w Tobie wspolna wirtualna kolezanke.

Gość Nefretetteeeee
Udaje kogoś innego, mysle ze to jedna osoba. Mysle nawet, ze znajomi komentujacy jego zjecia to tez on

Gość Zuzanna Amelia & 07
Miecz to bron obosieczna. Masz ochote sie odegrac ?

Gość Nefretetteeeee
Mam ochote, tylko sie boje, ze sie wkrece...ale to na to samo wychodzi..wole sie odegrac niz ryczec w poduszke

Gość Zuzanna Amelia & 07
Tu czy na maila?

Gość Nefretetteeeee
Ten kłamca mówi tez duzo prawdy. Osobowosc nabudował na swojej własnej. Teraz jestem zajeta, przesiaduje w pracy ale jak bede miala luz to znajde prawdziwego Jego i go zaskocze

Gość Zuzanna Amelia & 07
Wszystkie drogi prowadza do Rzymu. Sprobuj zidentyfikowac tych jego domniemanych kolegow i znajomych.

Gość skadi
ciekawe by bylo (czysto statystycznie) ktora z kolei ofiara, jestes ty. nie wierze, ze jestes jedyna. ten facet opanpwal to do perfekcji. tyle, ze tym razem trafil niestety na inteligentna