Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretetteeeee

Niewiarygodna historia

Polecane posty

Gość Hej...
Wiesz co,wiele mi rzeczy juz uciekło z tamtej naszej znajomosci....ale dostawałm fotki przystojnego,wysokiego bruneta....oczarował mnie na maxa....i kłamał na maxa....

Gość Nefreteteeeeeeeeeeee
tak, tak przystojny wysoki brunet, jakby włoch, jakis taki sniady. a w jakim wieku? moj ok. 25-30 lat

Gość Hej...
Poza tym zdradził mi adres miejsca w którym pracował,zadzwoniłam i Pani przy telefonie lekko była zdziwiona imieniem i nazwiskiem rzekomo pracującego tam Pana X

Gość Hej...
Noooo....ciemna karnacja ,wiek około 30-stki

Gość Hej...
30-35 lat...ciekawa osobowosc i bystre słownictwo.Bezbłędnie piszący :-))

Pomysl, ze to kobieta! kobieta wie co kobiecie zaimponuje! facet, wyoski brunet, przystojny, karierowicz, samotny i chetny ... Ciekawa tylko jestem skad miala tak wiele zdjec, tyle mms mi wysylala! (czyzby byl w tym jakis kolega?)

Gość Hej...
Przystojny,sytuowany,robiący karierę....tak,...tez myslałam na poczatku,ze to kobieta....ze względu na te telefony...,ja dostawała zdjecia z jego wypadów na wczasy....siedzielismy całymi nocami pisząc na gg...natomiast w dzien pisał tysiace esemesów....mysle,ze gdyby to była kobieta w koncu musiałaby napisac cos czym mogłaby sie zdradzic....

Gość Hej...
Przepraszam za brak końcówek lub literek...ale klawiatura mi szwankuje :-)

Moja sie nie zdardzila! nigdy bym na to nie wpadla gdyby nie moje zdolnosci informatyczne ;P

Hej, moze masz jakies fragmenty rozmów?

Gość skadi
Moja sie nie zdardzila! nigdy bym na to nie wpadla gdyby nie moje zdolnosci informatyczne co masz na mysli piszac zdolnosci informatyczne? i jak sprawdzilas ze to kobieta? na ile jestes pewna? napisz prosze, bo to naprawde zakrawa na tradi-komedie.

Wiesz, przeczytalam jeszcze raz twoj pierwszy wpis tutaj i nie moge pojac, jak taka inteligentna kobieta jak ty, tak dlugo dawala sie robic w bambuko. jak sie to czyta, to juz w polowie tekstu jest sie zlym na ciebie, haha, ze zamiast sportu uprawiasz chyba rodzinnie naiwnosc. tyle przypadkow na raz, tyle chorob, tyle podejrzanych obiektywnie zachowan. ja mysle, ze ty juz od dawna czulas, ze za tym stoi jakies ogromne klamstwo, ale...bylo to wszystko takie "urocze", ze po prostu nie dopuszczalas do siebie prawdy. szkoda, bo nawet fajnych wspomnien nie bedziesz miala, jak pomyslisz o finale tej znajomosci. a tak w ogole, to nadal z nim masz kontakt, jakby nigdy nic, czy jaki jest stan obecny? pozdrawiam serdecznie bo mila z ciebie babka.

Gość Nefreeee
Wierzcie mi lub nie, ale kazda osoba nie majaca pojecia ze tak jest w sieci - da sie nabrac ! wiem po sobie przeciez

Gość Nefreeee
Skadi, nie wiem jak Ci odpisac. Nie mialam niewiele danych. sprawdzilam szkole, miasto, rodzine...nic nie ma. Jedyne co moze byc prawdziwe to dane kompa, sygnal nadawnia. Tak doszlam do kobiety wstydzacej sie samej siebie, zakompleksionej ktora wzbudzila moje wspolczucie

Gość Nefreeee
heh, zostane lesbijką i problem rozwiązany :P szkoda tylko, ze ta moja partnerka tyle przede mna ukrywla. No sprawa jest w toku. ale kiedy sie dowiedzialam myslalam ze umre z szoku!

Gość Nefreeee
Jaka kare byscie wymierzyly takiej osobie?

Gość skadi
i ta kobieta sie przyznala do tego wszystkiego, czy skad wiesz jaka ona jest? rozmawialas z nia? niesamowite! napisz prosze!

Gość Nefreeee
Porozmawiam z nia ale teraz nie mam na to czasu, same rozumiecie pracaaaa i nie chce tego zjebac tyle wysilku mnie to kosztowalo. Poza tym chce wiedziec z kim pisalam przez 4 miesiace!

Gość Nefreeee
Ona sie nie przyzna tak łatwo..jest bystrym potworem! Trzeba ja jakos podejsc. No i trzeba tez dac jej nauczke, tak zeby czula sie zaskoczona

Gość skadi
powoli wyglada mi to na to, ze to ktos z twojego otoczenia, ktory ciebie dobrze zna i wie jakie masz tesknoty. moze chciala ci za cos utrzec nosa, a moze jest po prostu zazdrosna o to, co masz czy kim jestem. inaczej nie wyobrazam sobie zebys mogla ja znalezc. namierzylas komputer, miasto, moze miejsce. na odleglosc jednak nie wie sie kto przy tym komputerze siedzi. czy kobieta czy mezczyzna, czy moze korzysta z niego kilka osob. zdarza sie przy pracach na zmiany na przyklad. niezaleznie od wszystkiego, ktos wlozyl w ta zabawe mnostwo energii. chyba ze to zabawa z wieloma osobami naraz...to i wysilek sie oplaca, haha.

Jaka kare byscie wymierzyly takiej osobie? Myslac tymi kategoriami znizasz sie do poziomu tej kobiety. Jest ci to swiadome? Ja zycie juz dosyc ukaralo, jesli to prawda co o niej piszesz. Chyba cie bardzo ale to bardzo nie lubi. To juz nie jest z szufladki "kolezanka kolezance zrobila psikusa". Ona cie po prostu "zmiazdzyla" na calej timeline. Wspolczuje!

Gość a moze to ona tobie wymierza
kare za romansowanie z jej mezem . zabralas sie za zonatego faceta ?

Gość mark30
mi to wyglada prawie jak film "Catfish: ("Sum" w wersji polskiej)

Gość nefreeee
taaa, zabrala meza - co za glupota. Nie widzialam go nigdy. Ona zniszczyla ? nie nie zgodzę się. Mówie tylko, ze nikt nie powinien bezkarnie z kogos drwic

Gość skadi
jestes z nim (nia) wciaz w kontakcie, czy jak? czy zamilklas i "on" tez? trzeba z ciebie wszystko sila wyciagac, haha my naprawde chcemy ci pomoc, ale to trzeba wiedziec jaka jest obecnie sytuacja miedzy wami (mysle, ze na odpowiedz potrzebujesz max 3 minuty, wiec sie nie wymawiaj praca - no chyba ze jestes w strazy pozarnej, haha)

Gość nefreeee
Jesli ta osoba znajdzie ten wątek na KAFE (a przypuszczam ze non stop grzebie w necie) jestem spalona i nigdy nie dowiem sie kim jest - dlatego jestem ostrozna i wole uwazac.

Gość nefreeee
Dobrze, byc moze nie chodzi o zadna tam kare. Chodzi o to abym doszla kim jest ta osoba. I dojde, tak mysle

Gość nefreeee
Mam kontakt, z trojgiem z tych alterego. niezle co? Porownuje ktore mianowniki maja wspole, ktora osoba obrazuje braki tej pierwszej itd. Kobieta, ktorej imie powtarza sie juz 3 raz wydaje sie byc centrum dowodzenia...

Gość nefreeee
Myslicie, ze ta osoba sie ze mna spotka i porozmawia? Boze teraz boje sie komukolwiek zaufac!