Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretetteeeee

Niewiarygodna historia

Polecane posty

Gość nefreeee
Przypuszczam, ze jedno imie jest prawdziwe. Miejscowosc na 4tys mieszkancow. Mam numer tel. ale nie mam znajomych w policji...eh potrzebne mi jest to cos, ta jeszcze jedna wazna informacja, poczekam az cos samo sie wydarzy

Gość nefreeee
Catfish !!! Ktos kto to wkleił ma świetą racje!

Gość skadi
i nadal nie wiemy jak w tej chwili wyglada twoja relacja z ta osoba.cos tam caly czas dywagujesz, ale na nasze poniekad nieszkodliwe pytania nie odpowiadasz. dlaczego? czy tak trudno napisac jedno zdanie, kurna mac!

Gość nefreeee
Sprawdzilam zdjecia, nie sa skopiowane z zadnych stron... skad je ma? z twittera? z fcb? moze to jej brat/kolega...

Gość skadi
ignorujesz nas, to my ciebie...po prostu!

Gość nefreeee
Skadi, napislam wczesniej. Mam kontakt.

Gość nefreeee
Ignoruje? cały czas zdaje relacje, to śledztwo pochlania mi czas. Ale w porzadku, moge byc ignorowana. Kto ciekawy ten sie dowie konca tej historii

Gość skadi
to przepraszam, widac nie doczytalam, choc wszystko dokladnie sledze. trzymam kciuki za pomyslne wyjasnienie!

Gość nefreeee
skadi Moja sie nie zdardzila! nigdy bym na to nie wpadla gdyby nie moje zdolnosci informatyczne co masz na mysli piszac zdolnosci informatyczne? i jak sprawdzilas ze to kobieta? na ile jestes pewna? napisz prosze, bo to naprawde zakrawa na tradi-komedie. namierzylam kompa, no wiekszosc ludzi wie jak to sie robi..nie bede wchodzic w szczególy. Mialam kontakt z X, dostalam maila od Y, wpisalam mail Y do sieci i voile! mam Z (kobiete na portalu lesbijskim) mam kontakt z XY i Z. "Z" malo odpisuje i jest nieufna...nie wiem czy przypadkiem sie cos nie skapnela, no ale odpisuje!

Gość nefreeee
Doszłam do osoby, ktora tez najwyrazniej byla oszukiwana. Mamy sie spotkac in next week. Jednak ona moze zdradzic moje poczynania wiec zbadam teren jak sie z nia zobacze

Gość nefreeee
Jak moze pozostawac to bezkarne? Podawanie sie za kogos, oszukiwanie, wyłudzanie informacji !

Gość nefreeee
Jego znajomi z FCB czasem znikaja i sie pojawiaja. Wiecie co to moze znaczyc? ze ktos zgłasza naruszenia na fcb bo tez jest oszukiwany. Profile sa blokowane, a potem z powrotem je aktywuje. jestem w szoku

Gość de.molka
Moze tez znaczyc, ze wszyscy jego znajomi...to on sam, no i ciagle cos tam sam zmienia, zeby wygladalo bardziej prawdopodobnie. Jak moze pozostawac to bezkarne? Podawanie sie za kogos, oszukiwanie, wyłudzanie informacji ! Moment, moment, chyba sie zagalopowalas. Za oszukiwanie jeszcze u nas nie karza, bo by musieli prawie wszystkich wsadzic do ciupy-to raz. Wyludzanie? Jakie wyludzanie? Gwaltem czy maltretowaniem cie do tego nie zmuszal. Chcialas i powiedzialas. Mozesz byc jedynie zla na sama siebie. Kontakt byl z obu stron dobrowolny, nie wymuszony. A ze polykalas wszystkie jego bajki jak rasowy pelikan, to nie mozesz miec teraz do nikogo pretensji. Normalnemu czlowiekowi- normalnemu w sensie realizmu czy rozsadku, to by sie juz po miesiacu wlaczyl ostatni dzwonek alarmowy. Tobie nie-i to ma tez jakis powod. Rozumiem, ze chcesz koniecznie wiedziec kto sie tak toba zabawial, ale moze rozkrecisz cos, czego bedziesz potem zalowac. Takie "perwersyjne" przypadki sa na ogol wieloplaszczyznowe. Obys sie na ktorejs plaszczyznie nie przejechala.

Gość Nefreteteeeee
De.molka ! dziekuje za Twoj glos jest bardzo pomocny. Jednak nie moge zgodzic sie z tym zagalopowaniem. Politycy nieustannie wnosza pozwy o pomowiania czy przezwiska. W prawie cywilnym istnieje cos takiego jak 'straty moralne'

Gość Nefreteteeeee
Czuje sie z tym okropnie.

Gość a jakie straty moralne ty
ponioslas? dziecko ci zrobil ? przeciez nawet zobaczyc sie z toba nie chcial. ciekawa jestes kto to i zaslaniasz sie moralnoscia. niemoralna to ty jestes skoro z zonatrym piszesz i jeszcze spotykac sie z nim chcesz

Gość Nefreteteeeeee
Widze ze poprzedniczka ma jakis kompleks zwiazany ze zdradzajacym ja mężem. Wiem juz kim jest ta osoba i ku Twojemu niezadowoleniu (Poprzedniczko) nie jest to żonaty facet wiec wybij sobie z głowy jakies teksty o mojej niemoralnosci. To, ze Ty nie kazesz swojego meza za zdrady tylko jego kobiety to Twoja sprawa. Prosze mi nie ubliżac.

Gość Nefreteteeeeee
p.s. to nie facet dziecko robi tylko dwie osoby. Suka nie da pies nie wezmie. - jak to mówią

Gość no ty meza to w ogolenie masz
i miec nie bedziesz wiec nie masz sie co tak rzucac i najwyrazniej gowno wiesz tylko bys chciala wiedziec. tyle w temacie. tesknilas do chlopa jak panienka do welonu a tu gowno z tego. facet sie kapnal i se jaja porobil. tak to jest z takimi

Gość gwoli wyjasnienia...
No ale zeby go zaskarzyc to musisz go najpierw znalezc (sic!) Wyobraz sobie, ze idziesz na policje, opowiadasz hitorie 4 miesiecznego zauroczenia bardzo atrakcyjnym (przynajmniej optycznie) facetem. No i prosza cie o dane tej osoby, a ty na to...Halina Kowalska. Beda mieli faceci ubaw po pachy. Tam na ogol nie siedza intelektualisci z Hobby -psychologia. Czy sie okazalo w koncu, ze to jednak facet? (wierze ci, ze po tym wszystkim stracilas wiare w czlowieka i czujesz sie z tym okropnie) Wiesz co by mnie najbardziej w tym wszystkim interesowalo? Dlaczego, ten ktos to zrobil. I czy ma to cos wspolnego z toba jako kobieta. Czy to jedynie problem osoby, ktora to wszystko zgenerowala.

Gość nefreteteeeee
Znam juz dokladnie dane tej osoby wiec prosze nie nazywac mnie głupią halinką...czy nie wiem. Wiele wysiłku mnie to kosztowalo i sprytu wiec nie wiem czy warto sie ze mnie nasmiewac

Gość autorko jestes super
Więc kto to Droga Autorko? Nie wiem dlaczego dokuczacie uczciwej dziewczynie. Autorko trzymam kciuki za Ciebie. Obyś spojrzała jej w oczy. Na Twoim miejscu pojechałabym do niej z kimś. Powiedziała o wszystkim jej w twarz i oznajmiła ze zakładasz sprawę w sądzie o liczne oszustwa,o wykorzystywanie czyjegoś wizerunku itp. I ze najpierw będzie poddana badaniom psychiatrycznym. Nagadać jej tak żeby do końca życia pamiętała jak to smakuje.

Gość autorko jestes super
A jeśli jest młoda zawiadomić całą rodzinę. Po kolei przy niej najlepiej

Gość Nefreteteeee
Komentarz wyzej ! dziekuje ze mnie doceniasz! Naprawde jestem uczciwa i mnie to przeraza co sie dzieje w sieci!

Gość Nefreteteeee
Ta osoba mnie przeprosila, nie ma zadnego usprawiedliwienia, uzaleznila sie ode mnie. ale przeciez miala swiadomosc ze mnie krzywdzi, prawda? Ciesze się, że nakryłam oszustke, obserwuje jak jej profile znikają 1,2,3...20. Hm, bardzo bym chciala aby nikogo juz nie krzywdzila, ale jesli bedziemy obojetne na takie zachowania to Ci ludzie beda czuc sie bezkarni

Gość Nefreteteeee
Czuje sie fatalnie... ciesze sie ze nie rycze za jakims wymyslonym facetem, chyba i tak bym nie ryczala, ale z drugiej prawda tez jest okrutna :(

Gość Nefreteteeee
Nie wiem co mam z tym zrobic...

Gość ulka0909
obydwie historie jak dla mnie są niewiarygodne:P to co napisałąś w pierwszym poście i to co wypisujesz teraz.Pod wpływem ludzi z kafe nagle zaczęłaś dochodzić prawdy i tak szybko(!)ją odkryłaś? dziwy nie z tej ziemi

Gość Nefreteteeee
Jesli czegos sie chce to sie to zdobywa. Mialam to szczescie w nieszczesciu, ze pomogła mi kuzynka. Mąż ja zdradzał i od roku wmawiał bzdury, pokzala mi kilka sztuczek na kompie jakis nauczyla sie po tych wydarzeniach...

Gość Nefreteteeee
Juz teraz rozumiem czemu sprawdzalam tego faceta ( pierwszy post) i wszystko niby bylo ok - bo on istnieje! Chociaz teraz jedyne co po nim mam to zdjecia... Poza tym on nigdy ze mna nie rozmawial,robila to jego znajoma...