Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QumranScrolls

zaszczepiona na rozyczke w ciazy

Polecane posty

Gość QumranScrolls

Witam, mam pytanie 2 tygodnie temu musialam zaszczepic sie na MMR( odra, rozyczka, swinka) - wymagania z pracy! lekarz sie pytalaczy nie jestem w ciazy, powiedzialam ze nie bo bylam pewna ze nie jestem, dzisiaj spoznial mi sie okres i postanowilam kupic tes, okazalo sie ze jestem w ciazy, jestem przerazona, bo nie wiem czym to grozi dla dziecka, zwlaszcza ze lakarz powiedizala ze po szczepionce nie powinnam sie nawet starac o dziecko przez 3 miesiace, nie wiem co mam zrobi, w chwili szczepienia nawet mi na mysli nie przyszlo ze moge byc w ciazy, podejrzewam ze w chwili szczepienia bylam 4 dni po wspolzyciu z mezem po ktorym doszlo do zaplodnienia, pilnie prosze o rade , jestem zalamana , tym ze to moze miec fatalny wplyw na rozwoj plodu,, pomozcie

Gość katakumba1980
sory nie znam sie na tym ale wiem ze na tezec w ciazy mozna sie szczepic, i na grype tez

Gość 20000dollar
jak kobieta zachoruje w ciazy na rozyczke to przejebane, przewaznie poronienie w najlepszym wypadku , a jak nie to wady wrodzone plodu, ale nie wiem jak to jest gdy sie zaszczepi, pewnie tak samo