Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biżuteria pozłacana

biżuteria pozłacana

Polecane posty

Gość biżuteria pozłacana

Zastanawiam się nad kupnem. Warto? czy lepiej dołożyć i kupić złotą?

Gość ooooioooooooo
sponsor Ci kupi, znasz to?: Spotykają sie dwie koleżanki. Ile dałaś za ta bluzke? Dwa razy.

Gość y.........
kup z tombaku,koleżanka nie pozna że to nie złoto

Gość pozłacana ale z czego
?Bo jesli srebrna pozłacana to zastanowi łabym się ale jesli jakiś metal inny pozłacany to nie , bo to wiocha jest. Złoto jest tak cienka warstwą położone , że natychmiast sie ściera

Gość biżuteria pozłacana
tak, chodzi mi o pozłacane srebro, nie byle jaki metal.

gdybym miała kupić srebrny pozłacany zegarek to na pewno kupiłabym , innej bizuterii nie.Zegarek jakos mi do takiej kombinacji pasuje, Z czasem ta warstwa złota jednak sciera się :) więc w rezultacie i tak będziesz miała srebrne pierscionki czy bransoletki. No może kolczyki dłużej wytrzymają :). A różnica w cenie jako=aś znaczna jest?Bo przeciez teraz złoto jakoś specjalnie drogie nie jest

Gość biżuteria pozłacana
jest różnica w cenie, zastanawiam się nad kolczykami, one tak szybko sie nie zniszczą jak np. pierścionek

jesli ci się podobaja to kup i się już nie zamartwiaj :)

Gość maturks4
Jako małolata możesz sobie pozwolić na kicz. Jako kobieta dorosła - sama zauważysz, że nie wypada

Gość kasia w
Kupiłam pozłacana bransoletkę i komplet naszyjnik plus kolczyki na takiej stronie Belleju.com , pisza że jest bardzo wytrzymała i na razie nic złego nie moge powiedzieć , wyglada pieknie nadal a byłam w niej juz kilka razy. Chyba warto czasem spróbować . Pozdrawiam kasia

Gość senait
Ja już od lat kupuję taką biżuterię pozłacaną u babki w Międzyzdrojach, ona ma na stali chirurgicznej 5 mikronów złota. To nie ma niklu ani chromu (ja mam uczulenie na te metale). Pierścionki lakieruję bezbarwnie od wewnątrz, kolczyk,i łańcuszki- rewelacja w noszeniu. Kilka lat. Myję się w niej, jedynie nadmiernie perfumami nie psikam. Mają też sklep internetowy http://goldann.pl/ ale w Miedzyzdrojach to mają rewelacyjny wybór wzorów!