Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość największa naiwniara

Jak można być tak podłym?

Polecane posty

Gość lubię Zbyszka wu co śpiewa
"Mam nadzieję, że znajdziesz w sobie wystarczająco wspaniałomyślności, by móc mi wybaczyć i, że kiedyś będziemy mogli się z tego śmiać. Jeszcze raz przepraszam." Zostawiam to bez odpowiedzi. I to chyba będzie definitywny koniec tej historii. >>>>>>>>>nie odpisuj mu. To niedojrzały gówniarz. Ja urwiesz kontakt to chociaż czasu nie zmarnujesz. Ja nie wiem co to za ubaw taki zakład. Olej to i potraktuj jako trening w ludzkiej dżungli. Ja to takie rozczarowania przeżywałam jak się zauroczyłam, że...:o np.kiedyś na koloniach chłopak, w którym kochało się pół kolonii, w tym ja dał mi w twarz. Przyszedł do pokoju mojego tylko po to, żeby mnie spoliczkować. Byłam w takim szoku, że gdyby nie dziewczyny z pokoju, które zawiadomiły wychowawców by to nie wypłynęło. To był mój pierwszy wyjazd i całe kolonie wtedy płakałam. Przed tym wydarzeniem nie zamieniłam z nim nawet slowa, nie wiedziałam czemu to zrobił i do dziś nie wiem.

przeprosił mnie potem, bo mu kazał wychowawca. Koleś miał 15lat, nie wiem, czemu to zrobił. Może jakbym była zaprawiona w bojach to bym zapytała, żeby musiał się tłumaczyć, ale nikt go o to nie spytał.

Daj mu wyjaśnić....A potem rób co chcesz

@lubie Zbyszka Nie odpisałam. Zresztą nie wiem co mogłabym mu napisać. Z tym chłopakiem z koloni to rzeczywiście podejrzana sprawa. Pewnie też się z kimś założył. :O Xixi Nie mam pojęcia jakie miał plany. Pytałam jak daleko założył się zabrnąć ale nie odpowiedział. Wiem, że grali z XYZ w bilard i założyli się, że jak M wygra to XYZ ma się ze mną umówić a jak wygra XYZ to M ma mnie poderwać. No i M przegrał. Sam fakt, że nie byłam wygraną a przegraną świadczy, że żaden nie miał dobrych zamiarów. Podejrzewam, że "olej" miała rację i przegrany miał się ze mną przespać. Gdyby było inaczej to M zapytany pewnie, by zaprzeczył a tak tylko spuścił głowę. Nurtuje mnie tylko dlaczego? Nie jestem wstrętna czy odpychająca. Jestem szczupła, zadbana. Buzię mam miłą dla oka. Myszowaty i niepozorny mam charakter niestety. Najlepiej się czuję jak mnie nie widać. To chyba uczyniło mnie ich celem. Zaliczyć dziwadło co się nigdy nie odzywa albo zaczepione czerwieni się jak cegła.

no, ale on już wyjaśnił proponując puścić to w niepamięć i śmiać się z tego. Skoro dziewczyna tak uczuciowo w to wsiąkła to dla niej lepiej, jakby to on teraz postarał się o tę znajomość. Niech mu da możliwość wykazania się; jak nie będzie walczył o znajomość (a pewnie nie)to wszytsko jasne. Wiem, co to znaczy. Przerabiałam. W jednym moim lekarzu to się kochałam 4lata :o

Gość DonJUANOoO
dla mnie to olej ma raczej taki sam problem jak ty-obie jestescie dosc mocno zakompleksione i tak odbieracie sytuacje

jakie dziwadło? Po prostu trzeba być bardziej przebojowym przyścipnym, kawałek cycka pokazać, nogi odkryte na obcasach /tylko teraz mrozy, to szkoda jajników, niech inne ziębią sobie to i owo/

Haha. Zadzwoniła moja koleżanka, że M właśnie przyszedł do jej narzeczonego. Jest pijany jak świnia i chce z powrotem moje rękawiczki. Awanturują się w przedpokoju a koleżanka podsłuchuje przez drzwi. Jezu. :O

zobacz, że Ty w tej sytuacji nic nie musisz. Ta sytuacja /ze się wydało/powoduje, że Twoje zerwanie kontaktu jest usprawiedliwione; no szkoda tylko, że tu uczucia mają znaczenie...

Nie nazywaj siebie dziwadłem :O ! Mam charakter taki jak Ty, odzywam się jedynie, gdy ktoś pierwszy to do mnie zrobi. :D Wypraszam sobie bycie dziwadłem :classic_cool: Jak odpiszesz na ten sms, to on pewnie znów napisze. Nie wiem, może będzie ci lepiej, jak popisze, jak żałuje. A może lepiej zostawić to w spokoju i zapomnieć.

Gość w żadnym wypadku
nie czekaj (jak ktos radzi tu wyżej) na to czy on bedzie walczyl o te znajomosc! On swoje zrobil - zalozyl sie o Ciebie ( w dodatku poderwanie Ciebie to mialo byc zadanie dla przegranego - mozna to tez interpretowac tak ze uwazali Cie za trudny obiekt do poderwania:P - ale to nie powinno juz miec zadnego znaczenia , co oni sobie mysleli)... na pewno chlopak widzial Twoje zaangazowanie w ta znajomosc i postapil jak ostatnia szuja. Ja bym nawet grzecznosciowego "czesc" nie mowila gdfy go spotkasz.... jak Ci powie czesc, to go totalnie zlej, niech mu sie glupio zrobi i niech wie ze masz go juz w glebokim powazaniu, ze on dla ciebie nie istnieje. Prawda jest taka ze jemu nie zalezy na tym co Ty czujesz tylko chce uspokoic wlasne sumienie - jak bedziesz mu mowic czesc i zachowywac sie jakby nic sie nie stalo to on wlasnie tak bedzie uwazal. przejdzie nad tym do porzadku dziennego!

@Pancerna Nie mam zamiaru odpisać. Bo niby co miałabym napisać? Że mu wybaczam? Tak, będziemy się śmiać? Na chwilę obecną nie czuje pierwszego i nie wierzę w drugie.

Gość lubię Zbyszka Wu co śpiewa
zle napisałam: nie oczekuj, że coś lepszego o nim się dowiesz. Sprawa ucichnie a Ty łudząc się możesz tak czekasz i miesiącami. Po prostu zanim człowiek zrozumie, że nie wyszło to trudno się przestawić na inny tor. Potraktuj to jako trudną lekcję. Mówi się, ze "miłość to najbardziej okrutne uczucie"... A tak w ogóle to dziwię się, że na tym roku, na którym on jest to zamiast pracować w pocie czoła nad zdobywaniem doświadczenia zawodowego on miał czas na rozrywkę w postaci spotkań z Tobą. Jakoś ten koleś nie ma chyba planu na życie za bardzo.

cholercie, jednak takie wątki to trza czytać od deski do deski a ja przepuściłam parę stron i stąd moja pierwsza rada. Wez go olej. Karnawał jest :D..można pójść na disko, potańczyć. Jeszcze do 18lutego

@lubię Zbyszka Dzięki. :D Tyle, że ja nie dyskotekowa jestem. Źle się tam czuję i mam wrażenie, że wszyscy wiedzą, że tam nie pasuję. Idę poleżeć w gorącej kąpieli. Poczytam sobie bo mam nową książę (tatuś mi kupił :P - jedyny mężczyzna, który mnie kocha bezgranicznie i bezwarunkowo). Wypiję herbatę z miodem i cytryną i prześpię całą tą aferę. Koleżanka napisała, że zabrał moje rękawiczki i się wytoczył z domu. Jak do mnie przylezie w takim stanie oddać rękawiczki to chyba się przed rodzicami do śmierci nie wytłumaczę. :O

Gość ciekawa hhistoria
ciekawe jak sie zakonczy :)

niech mamie Twojej oda rękawiczki, oszczędzaj sobie emocji. O kurna inna mi się piosenka przypomniała na tę okazję, też sprzed lat, ale nie wkleję, bo się rozkleisz :o🖐️

Gość ciekawa hhistoria
a mnie sie wydaje, ze moze sie zakochal w Tobie i stad teraz ta jego wizyta u tego chlopaka po rekawiczki :)

Gość jovanka-anka
a ja po prostu w to wszystko nie wierze! pozwolcie mi!

a mnie sie wydaje, ze moze sie zakochal w Tobie i stad teraz ta jego wizyta u tego chlopaka po rekawiczki Nie ma to, jak dorabiać choojowi wąsy :-o

Gość ciekawa hhistoria
chooj nie chooj ale serce nie sluga i tyle.

ja mysle ze on sie zakochal :)

mógł i się zakochać. Spójrz na to od lepszej strony: 2lata za nim wodziłaś wzrokiem i nic się nie działo. Teraz jest jakiś ruch. Zawsze trzeba zrobić jakiś ruch, bo się przegra z czasem. Spędziłaś z nim tyle miłych chwil, które przecież mógł on spędzić z kimś innym. lecę, miłej nocy :)i nie martw się :)

Gość przykra sprawa
a wg nmnie mu zalezy i to widac chce nadal miec kontakt przyszedl sam jednak mimo ze nie odbierala i nie odp na esy mogl to zostawic jakby mial ja gdzies nie naamwiam Cie autorko do kontaktu z nim i wybaczenia mu ale moze wartto sie zastanowic jesli na tych randkach czulas sie z nim dobrze mieliscie o czym rozmawiac dobrze sie rozumieliscie i jest duze prawdopodobienstwo ze jest to prawdziwe to moze warto nie skreslac go definitywnie

Gość olej gnoja
no nie... wracam z imprezy a tu moje kompleksy wyszły na jqw i miłosć naszego M.:D bo przecież trzeba wybaczać i zapominać ostentacyjne aqchamstwo, które wyrządzają nam ludzie, wtedy jest się człowiek bez kompleksów:O no chłopak sie boi, że mu napsujesz krwi autorko. za duzo macie wspólnych połączeń, uczelnia, znajomi- nie odpuści tak łatwop. chce usłyszeć, że mu wybaczyaś i że jest już ok. nie dawja mu tej satysfakcji. przepraszam za niezborny styl pisania, jest późno

Gość DonJUANOoO
olej.to idz ty juz lepiej spać bo tych twoich bredni to się czytać nie da... wszyscy w twoim zyciu z toba na czele sa kryształowi i nigdy głupoty nie zrobili? piszesz o jakims śmiesznym zakładzie 2 osci jakby ją conajmniej zdradził kobieto wez wiecej luzu włacz