Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvfgaksghdfjskas

Dlaczego facet zawsze musi kręcić z kilkoma naraz?

Polecane posty

Gość nvfgaksghdfjskas
Regres, a po kiego odpisujesz kiedy uważasz go za skończony? Może ktoś inny będzie chciał się wypowiedzieć. :O Zresztą możesz sobie pisać, że to nie jest wspólny mianownik, a życie i tak wykazuje co innego, przynajmniej jak na razie. 🖐️ A ten ktoś "psom na pożarcie" to tylko potwierdza moją tezę, że względną wierność faceci postrzegają jako "legnięcie u stóp i olanie całego świata".

Ja sądzę, że Regres należy po prostu do gatunku ludzi złośliwych" a co sadzisz na temat tego postu?

Gość kurdybanek
Akurat. Złośliwość jest wyrazem frustracji. Nie wiem co tam regresowi nie wychodzi w życiu, ale mi go szkoda. Nie chciałbym być taki złośliwy, jak on. Tak żyć się nie da.

Gość facet, po prostu facet
nvfgaksghdfjskas, atrakcyjny facet ktory ma duzo okazji nigdy nie bedzie wierny. :) Po prostu -faceci maja to w naturze. Wierni sa ci, ktorzy nie maja okazji :) Dlatego dziewczyny - jesli chcecie spelnienia swoich erotycznych marzen, musicie wiedziec, ze ten ktos nie bedzie tylko dla was... Jesli zas pragniecie wiernosci, zainteresujcie sie bardziej przecietnymi facetami z wygladu... proste?

To jest odwiczne pytanie: miec faceta przecietnego (wygladem) i wiernego, dobrego, oddanego itp. (oddany wcale nie oznacza ze nie jest stanowczy i niezaradny), czy obiekt seksualnych marzen, ktorym kobieta bedzie zmuszona sie dzielic :) proste, od wiekow tak bylo i na zawsze tak pozostanie. pozdrawiam. facet.

Gość psom na pożarcie
Chodzi o to,, czy on wiedział że jest w takim związku z Tobą, który wyklucza jego towarzyskie kontakty z innymi kobietami? Bo może tylko Ty tak to widziałaś. Rozumiesz mnie?

Zresztą możesz sobie pisać, że to nie jest wspólny mianownik, a życie i tak wykazuje co innego, przynajmniej jak na razie" słuchaj sikso widzę że nei za bardzo rozumiesz co sie do ciebie pisze Masz obrany cel od dawna i szukasz tylko potwierdzenia na swoje chore teorie ... Kobieta dojrzała,mądra i kumata zrozumiałaby ze układ z takim kolesiem powinien stać sie przeszłoscią a roztrząsanie tego tematu i rozkladanie go na czynniki pierwsze raczej nie spowoduje poprawy żal,smutek i złosc zamieniłaby na radość i usmiech wiedząc że nie bedzie musiała wiecej ogladac tej parszywej i zakłamanej mordy :) dziękuję za uwagę 🖐️

Gość nvfgaksghdfjskas
Kiedy on nie jest jakimś adonisem. Zwyczajny facet. Nie ma jakiegoś specjalnego brania, tylko jak już je ma to z niego korzysta i nie przepuści żadnej. "Jak nie teraz, to na później"- to chyba jego dewiza. :P

nie od wygladu faceta to zależy ale od psychiki, jak ktoś ma poprzestwiane klepki to myśli tak jak 'facet, po prostu facet'

Regres cwaniaczku, dalej nie rozumiesz ze dziewczyna sie zakochala... ja wiem ze ty jestes zimny jak skała, ale milosc jest slepa (tobie nigdy nie bedzie dane tego sprawdzic, bo nie masz uczuc), dlatego dziewczyna cierpi... i nie wyzywaj nikogo od "siksy" cwaniaczku.

fiku mikuuu, ja tak nie mysle, bo ja nie mam duzego powodzenia :) ja naleze do tej grupy spokojnych. wiem tylko, ze jak bym mial duzo okazji, to pewnie bym z nich korzystal. tak jak moi kumple (a raczej 90% z nich). wiec wyciagam swoje wnioski na podstawie obserwacji swiata, a nie "swojej psychiki".

nvfgaksghdfjskas, w takim razie ten facet nie szanuje sie sam! nie rozumiem jak mozna zakisic ogora kazdej, ktora sie napatoli... chuuujja trzeba tez szanowac :)

Gość konkretny kołnierzyk
Słuchaj sikso ... żal,smutek i złosc zamieniłaby na radość i usmiech Ty regres lepiej swój żal i smutek zamień na radośc i usmiech :-) Bo hipokryzja Ci z butów wyłazi :-)

Gość nvfgaksghdfjskas
Regres, (swoją drogą dobre pseudo) nie tworzę żadnych chorych teorii. To prawda, że z reguły faceci są zdobywcami- i znajduje to odbicie w życiu prawdziwym. Chociażby w takich sytuacjach jak moja. Akurat mam ochotę popisać na ten temat, poczytać innych ludzi i mnie to guzik obchodzi, czy Szanowny Pan Regres uznaje mnie za kumatą i dojrzałą. A jakbyś miał trochę więcej rozumu, niż Twój nick każe przypuszczać, to byś wiedział że zamienienie smutku i zdenerwowania na radość i uśmiech to tylko mrzonka i czcze gadanie. 🖐️

"fiku mikuuu, ja tak nie mysle, bo ja nie mam duzego powodzenia ja naleze do tej grupy spokojnych. wiem tylko, ze jak bym mial duzo okazji, to pewnie bym z nich korzystal. tak jak moi kumple (a raczej 90% z nich)." obracasz się w towarzystwie desperatów i sam nim jesteś, ja od takich stronię :)

nvfgaksghdfjskas, mysle ze jedyna opcja to po prostu ignorowanie pana Regresa. nic nie wnosi do tematu, tylko jojczy. Charakterystyczne dla ludzi zlosliwych. pozdrawiam. facet.

fiku mikuuu, fajny i szybki wniosek, ale zmartwie cie - nieprawdziwy. "znajomy" to pojecie szerokie. to kumple z mojego LO, ze studiow, z pracy... nie mam z nimi jakiegos czestego kontaktu, ot raz na pare miesiecy. jednak wiem jacy sa, zmieniaja ciagle dziewczyny, kreca z dwiema na raz (bo nie wiadomo z ktora wypali) - niestety to norma. dziewczyny sa takie same, to dlaczego my mielibysmy stawiac wszystko na jedna karte...

Gość nvfgaksghdfjskas
Po prostu facet, chyba źle to ujęłam. :P Nie jest to jakiś obiekt pożądania wszystkich kobiet, ale znajdą się takie, które widzą w nim to coś. Te które uzna za godne zainteresowania zawsze jakoś tam bajeruje i nie odpuszcza, nawet jak już jest coś na rzeczy z jakąś inną. :P Jakbym napisała, że bierze wszystko co mu się napatoczy, to bym skłamała, ale niewątpliwie organizuje sobie "furtki".

nic nie wnosi do tematu, " a co ty wniosłaś? no pokaż :)

nvfgaksghdfjskas, jesli jestes atrakcyjna, to mozesz robic tak samo :) tez sobie pozostawiaj furtki. dam Ci dobra rade - nigdy nie angazuj sie na 100%, dawaj zawsze ciut mniej, wtedy nie bedziesz cierpiec :) ja sie nauczylem tego niedawno. w LO i na studiach bardzo cierpialem jak mnie laski przekrecaly, teraz juz to uwazam za chleb powszedni i sam nigdy nie daje 100%...

Regres, kolejna charkaterystyczna uwaga dla zlosliwcow ktorzy nic nie wnosza. skonczylem z toba dyskusje, dla mnie jest zalosny typek.

Regres, kolejna charkaterystyczna uwaga dla zlosliwcow ktorzy nic nie wnosza" ponowie pytanie co ty wniosłeś ?

odpowiem: opisalem, ze takie sa atawyizmy, taka jest natura faceta. jest zdobywca, nawet jak nie jest atrakcyjny, korzysta z okazji. jesli laska mu sie podoba i ma ochote ją przeruchać, zrobi to, nawet jak ma dziewczyne. tyle. to jest natura, ktorej sie nie oszuka. rozwialem juz twoje watpliwosci? he?

*atawizmy* mialo byc.

Nie musi. Chce. A dlaczego? Bo: 1) jest niedojrzałym, zakompleksionym szczeniaczkiem, który próbuje się w ten sposób dowartościować 2) nie odczuwa żadnych głębszych uczuć do żadnej z nich, więc mu to wisi 3) nie szanujące się kobiety nauczyły go, że dla nich ważniejszy jest status posiadania faceta niż to jaki on jest, więc tak czy siak go nie rzucą, to po co ma się powstrzymywać, zwłaszcza że o kolejne nie szanujące się trudno nie jest?

Gość nvfgaksghdfjskas
Po prostu facet, jakaś specjalnie atrakcyjna nie jestem, ale zainteresowanie facetów na miarę swojej urody i charakteru mam. :P No i tak sobie właśnie myślałam, że zmienię podejście. Nie chcę też być w ten sposób nie fair, żeby jednocześnie robić nadzieję paru osobom, ale przestanę się tak angażować i przypisywać większą wagę relacjom niż ta druga strona (na tyle, o ile to nie jest automatyczne :P).

nvfgaksghdfjskas, no i super. to jest wlasnie to. ciesze sie, ze pomoglem. pamietaj - jakies 75% maks, tak zeby 25% zostalo dla Ciebie. stawiaj przede wszystkim na siebie i swoj rozwoj - nawet jak kazdy facet cie zostawi, nie zginiesz :) pozdrawiam.

Gość nvfgaksghdfjskas
Po prostu facet, dzięki za wartościowe i kulturalne posty, tez pozdrawiam. ;)

rozwialem juz twoje watpliwosci? he?" nie bo ja o niebie a ty o chlebie pytam sie co wniosłes w temat czego ja nie wniosłem?

jesli laska mu sie podoba i ma ochote ją przeruchać, zrobi to, nawet jak ma dziewczyne" ja pierdole ale kretyn :D