Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdkjrfofr

O, jest konferencja, cicho!!

Polecane posty

Gość matira6
Rutek trochę się zamotał

Gość ale ten rutkowski robi z
no właśnie, jakiej obrony!! czyli się domyślał tak?

Gość matira6
Tylko dlaczego ona zapytała Rutka czy Bartek już wie?? :O Może nie wiedział o wszystkim, może jemu przedstawiła jeszcze inną wersję, kurde, nie wiem :O

Gość nie wierze normalnie ne wierze
włąśnie! Czyli wiedział - nie ma co już pierdolić, że nie :) mądra babka.

Gość piszcie nie mam polskiej TV
i co???? co z tym wózkiem????

piszcie co mówił o tym wózku

Gość Kochająca mammmmma
To rzeczywiście dziwne. Pytanie matki czy ojciec już wie o jej nowej wersji zdarzeń tak naprawdę wcale nie przesądza, że on był niewinny, ale że może ona właśnie się wyłamała z dotychczasowych ich wspólnych uzgodnień. Wszystko byłoby cacy, gdyby chłopak nie wygadał się z tą pomocą ze zniesieniem wózka. Nawet jeśli założymy, że dziecko było martwe już w łóżeczku a ojciec myślał, że dziecko po prostu śpi, to to nie wystarczy. Przecież matka musiała dziecko ubrać bardzo ciepło na taki mróz! Nie da się ubrać niemowlęcia, nawet śpiącego, bez obudzenia dziecka, bez płaczu. Dzieci nie lubią ubierania, a w dodatku w tyle warstw ciuchów. Więc chłopaka powinno co najmniej zdziwić, że dziecko ma zamknięte oczy i nie protestuje przed ubieraniem. Jedno jest pewne, chłopal też kłamie i RUtkowski albo jest głupi i tego nie dostrzega, i zasłania się wynikami badania wariografu albo umówił się z chłopakiem na nagrodę pół na pół.

ale gwiazdor z rutkowskiego jaki tajny super agent i w ogóle zaraz dla popisu znokałtuje dziennikarza z półobrotu ... i te historie...za chwile usłyszymy jak to prawie udało mu się wyciągnąć ludzi z tu w smoleńsku albo zasłonić własnym ciałem kennediego:)🖐️

Gość sa,mmasgjaska
świadkowie widzieli jak kaśka sama się położyłą na chodniku i udawała, ze ją ktoś napadł :-O

może pytała czy Bartek już wie, że ona powiedziała prawdę. Linia obrony, phi! I teraz udaje, że nie wiedział nic.

Gość ...2...
co z wozkiem???

no nic, wywinął się, mówił, że może ojciec tak powiedział, żeby bronić matkę. bez sensu nie?

Rutkowski odpowiedział: może przyjął linię obrony matki? jak dla mnie to sygnał, że chłopak wiedział i brał w tym udział.

Gość ...2...
[ może pytała czy Bartek już wie, że ona powiedziała prawdę. ] ......... cos w tym tez jest........

Gość ...2...
albo to znowu "gra operacyjna" Rutkowskiego zeby ojciec sie przyznal... niewiem... i co dalej?

a w tej konferencji mieli brać udział mąż i dziadkowie, są tam?

bo razem dzieciaka chowali. Ona nie wie gdzie jest ciało - bo pewnie ojciec je już grzebał.

Gość ...2...
ona tez tam jest???

tylko rutkowskiego widać

Gość matira6
nie ma żadnych osob z rodziny

nie ma, tylko Rutek.

pewnie całą rodzinkę przesłuchują, masakra normalnie

Gość rrrrrrrrr558546545
co gadali ow ozku?

Gość to proste jak drut
Zapytala sie czy bartek juz wie po to zeby wszyscy pomysleli, ze on nic nie wiedzial, i zeby mysleli, ze ona naprawde sie teraz martwi o to czy on sie dowie i kiedy. Super aktorka. I ona i ten jej mezus. A Rutkowski albo glupi albo tez cos wiecej wie i nie chce powiedziec.

Gość ...2...
a mieli byc rodzice i ci jedni dziadkowie... a pozatym najpierw tesciowa na konferencji mowi ze to wspaniale dzieciaki a media robia taka nagonke na nich, a teraz ze podejrzewali ze za tym stoi synowa??? coraz mniej zaczynam rozumiec

nie sadze...zeby to bylo tak jak napisal ktos ze to po to zeby sie ojciec przyznal.. mowili ze chcieli ją skonfrontowac ze swiadkiem ,ktory widzial jak sie sama polozyla na chodniku ..to panika. kurde teraz zaczyna mi sie ukladac to czemu swiadkow niby nie bylo...taka afetra medialna wokol tej sytuacji,wszedzie gadka ze MAdziulka zostala porwana..a tu nagle kto sobie siedzi i mysli czy aby na pewno dobrze widzial??jak to.tu sie kladla..a moze i nie ... moze sie ktos bał nagonki,tego ze zle cos powie i bedzie problem

Gość mikimouse12368
nie ma nigdzie na żywo na necie??

Gość piszcie nie mam polskiej TV
ja mysle, ze to tak: patologiczna rodzina z sosnowca, cpuny itp, pobili dziecko, ktore zmarlo na skutek silnych obrazen. potem zatuszowali slady wspolnie - tzn matka fingowala porwanie, a ojciec w tym czasie zakopal i dlatego ona teraz nie wie dokladnie, gdzie cialo lezy. zadne wilkolaki, skladanie w ofierze i inne bzdety - jedna z wielu patologicznych rodzin, gdzie przemoc jest na porzadku dziennym i gdzie w koncu doszlo do tragedii i smierci niewinnego dziecka. podejrzewam, ze rodzinka nie lepsza.

bo był wypadek, młodzi ukryli zwłoki i teraz rodzice bartka chcą chronić swoje dziecko - ja to tak widzę.

Gość ja kie
dwa pytania: -kto to bartek? jej maz? -gdzie wy widzieliscie ta konferencje? skad macie te wszystkie info?