Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdkjrfofr

O, jest konferencja, cicho!!

Polecane posty

Gość biedaczka
matira6 --> mam takie samo zdanie jak TY

Gość W...w...w
Tylko, ze to nagranie Rutkowskiego nie przesądza sprawy, moze nakierowywac śledztwo w pewnym kierunku, ale to wszystko. Zeby kogos skazać nie wystarczy jego przyznanie sie do winy, potrzebne sa dowody. A tak przy okazji to przesłuchując zgodnie z kpk nie wolno sugerować odpowiedzi jak to robi pan Rutkowski, no ale z formalnego punktu widzenia to nie bylo przesłuchanie tylko zwykła rozmowa.

oczywiscie ze nie przesadza sprawy. powinny sie wiec odbyc dalsze przesluchania matki i ojca a jesli bedzie trzeba to tez innych czlonkow rodziny. przeciez dopoki nie znajda ciala to nie dowiedza sie co tak naprawde sie wydarzylo. beda to wiedziej dopiero po sekcji, czy faktycznie uderzyla sie glowka a prog czy moze ktos ja pobil. a co bedzie jesli nie znajda cialka? dla mnie bedzie to jednoznaczne z tym ze ja komus sprzedali

Gość OMG OMG OMG
Sprzedac nie sprzedali bo by sie od razu przyznala, bo w koncu za sprzedanie dziecka grozi mniej niz za morderstwo z premedytacja. Na pewno zrobili temu dziecku cos potwornego a teraz nie chca podac miejsca pobytu ciala zeby sie nie wydalo co zrobili z dzieckiem.

Gość fdsfds
W poniedziałek jasnowidz mówił, że widzi dziecko leżące w prostokątnym pomieszczeniu przypominającym kontener lub zsyp. Teraz potwierdza swoje wcześniejsze spostrzeżenia. Dziecka nie ma w wodzie, wątpię też by było zakopane w parku. Mam wrażenie, że jest w okolicy jakiegoś piętrowego, opuszczonego zakładu przemysłowego - mówi Galeria Jackowski uważa, że kluczowym elementem w sprawie jest mężczyzna z najbliższego otoczenia Katarzyny. - Ta osoba prawdopodobnie pomogła kobiecie zaplanować, co zrobić z ciałem dziecka po tragicznym zdarzeniu. Śmierć dziecka nie nastąpiła przypadkowo. To była z premedytacją zaplanowana akcja. Myślę, że policjanci już wkrótce postawią zarzuty dwóm osobom - przewiduje Jackowski. http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz-w-sprawe-smierci-Madzi-zamieszany-jest-mezczyzna,wid,14224130,wiadomosc.html

Gość W...w...w
Ale opublikowanie wyznania matki dziecka moze utrudnic policji prowadzenie śledztwa np osoby 3 zamieszane w ta sprawę mogly sie przestraszyc i zacierać ewentualne ślady, pozbyć sie ciała czy je gdzies przenieść etc. aby wina byla obarczona tylko matka. Poza tym stosunek Rudkowskiego do dziadkow dziecka od strony ojca jest bardzo serdeczny, a wiec możliwe ze stronniczy i detektyw współpracujac z nimi wybiela w tej sprawie ojca dziecka, chce oddalic od niego podejrzenia.

Gość nie wierze normalnie ne wierze
nie spodziewali się młodzi, że aż tak to media rozdmuchają. Nie wzięli jednej rzeczy pod uwagę w tym planie - siła mediów, telewizji i szukanie sensacji. Dużo dzieci ginie, ale nie każdy ojciec w noc porwania udziela wywiadu do telewizji. I tego nie przewidzieli - zainteresowania mediów, a za tym sensacji całej ludności w tym kraju i dobrych chęci i dobrego odruchu serca wśród polaków.

malincia1185--> i co dalej uważasz że rutkowski jest taki zajebisty?? teraz zobacz informacje, teraz policja się wypowiada, prokurator mówi. posłuchaj mądrych ludzi, a nie tumoka rutkowskiego, który pierze brudne pieniadze, trzepie kasę na nieszczęsciu ludzi i co najlepsze, nie ma licencji detektywa:O