Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech te baby......

KOBIETY ZAWSZE KRĘCĄ Z KILKOMA NARAZ - CO WAM W GŁÓWKACH SIEDZI????

Polecane posty

Gość ech te baby......

Czemu nie można się spotkać z jednym facetem i normalnie pogadać? Zawsze macie te swoje chore gierki...

Gość kadżajna
ja jestem z jednym od prawie 3 lat, a on jest mi wierny aż do bólu, przez ten czas 6 facetów było mna zainteresowanych, ale kocham mojego i z każym ucinałam kontakt, mimo że mi sie podobali, bo wiem że nie ma sensu krecić i lepszego nie znajde. Kobiety maja za dobrze i chca miec jeszcze lepiej.Dodam że ja mam 21 lat a mój chłopak 26

Gość brawo podziwiam Cię, że w tak
młodym wieku jesteś TAKA DOROSŁA! serio, pozdrów swojego faceta i powiedz, że ma jedną z NIEWIELU, którą dzisiaj można nazwać KOBIETĄ:) Powodzenia w związku życzę!:)

Gość jak widać są jeszcze prawdziwe
kobiety:) a jakoś nikt się w temacie nie wypowiada. pewnie babom z kafe ten temat nie po nosie i zaraz go usuną... ale na facetów to gadać potrafią miesiącami.

Gość dokładnie tak samo
jak wy. Jakieś pretensje?

Gość mylitllepony^^
nie wyobrazam sobie spotykac sie albo w ajemnicy cokolwiek robic z innym facetem;p moj jest za dobry zeby takie coś mu zrobić;p nigdy w zyciu:) ale to trzeba trafić na takiego przy którym nic nam nie brakuje i nie potrzebujemy sie oglądać na innych:)

KOBIETY ZAWSZE KRĘCĄ Z KILKOMA NARAZ ZAWSZE? W takim razie twoja mama, babcia i inne ciocie też. Nie generalizuj, bo tobie też mogę przypiąć łatkę. I to taką, po której psychiczne pozbierasz się w przyszłym życiu :-o

bo kobiety szukają księcia i myślą , że mają wybór spośród chłopców...nic bardziej mylnego...💤

Gość mylitllepony^^
no i tu sie myslisz:p wiekszosc kobiet moze wybrzydzac:P a jak sie patrzy an wiekszosc facetów to wogole cud ze która kolwiek chciala takiego:P

A na co komu książę? Dwuleworęczna ciamajda, która nic nie umie robić, prócz rządzenia innymi. A paszła won w buraki cukrowe!

Gość księcia nie szukają.
ten kto tak pisze, ma ogromny kompleks niższości. Ale wybór mają, oj tak, owszem. Nie chcesz przyjąć tego do wiadomości.

Gość wierna do bolu:-*
Powiem Ci tak.Zalezy od charakteru czlowieka...sa mezczyzni i kobiety,ktorzy nie potrafia sie oddac na dobre osobie,ktora kochaja,a sam kobiety i mezczyzni,ktorzy sa wierni do bolu kosci:-) Ja jestem ze swoim facetem 6,5 roku,NIGDY go nie zdradzilam chociaz okazji bylo wiele.Nie jeden probowal mnie przelamac,zadnemu sie nie udalo:-D jestesmy razem szczesliwi,on jest starszy ode mnie o 9lat,w lozku jest nieziemsko,wogole sie soba nie nudzimyB-) mamy synka 2,5 letniego i mam nadzieje,ze zawsze bedzie tak jak jest teraz;-) zycze wszystkim takiego zwiazku!

no i tu sie myslisz wiekszosc kobiet moze wybrzydzac a jak sie patrzy an wiekszosc facetów to wogole cud ze która kolwiek chciala takiego większość kobiet wybrzydza , bo mają się za księżniczki, które królestwa nie widziały na oczy .... księcia nie szukają. ten kto tak pisze, ma ogromny kompleks niższości. Ale wybór mają, oj tak, owszem. Nie chcesz przyjąć tego do wiadomości Twój wybór , to tylko wybór mniejszego zła....

Gość rev ic do swej
ksiezniczki bo ciagnie Cie do wyra 💤

Gość księcia nie szukają.
A co ty debilu o mnie wiesz? Tyle tylko ile napiszę w necie. Nie możesz o mnie nic wiedzieć. Co do księżniczek. Nigdy tak o sobie nie myślałam ani nie myślę. Ale są tacy, którzy widzą we mnie księżniczkę. Wiem że takiego zakompleksionego mizogina to boli, ale tak jest. Nie wszyscy mężczyźni mają zerowe poczucie własnej wartości, jakie występuje u ciebie.

Gość hehehehe ale się boimy
"Damascenka KOBIETY ZAWSZE KRĘCĄ Z KILKOMA NARAZ ZAWSZE? W takim razie twoja mama, babcia i inne ciocie też. Nie generalizuj, bo tobie też mogę przypiąć łatkę. I to taką, po której psychiczne pozbierasz się w przyszłym życiu " za kiepska jesteś, żeby komuś dowalić:D poza tym to świadczy o Twojej małości... psychicznie to sama jesteś już zniszczona, skoro chces krzywdzić innych świadomie:D żal.pl:D

Gość hehehehe ale się boimy
"księcia nie szukają. A co ty debilu o mnie wiesz? Tyle tylko ile napiszę w necie. Nie możesz o mnie nic wiedzieć. Co do księżniczek. Nigdy tak o sobie nie myślałam ani nie myślę. Ale są tacy, którzy widzą we mnie księżniczkę. Wiem że takiego zakompleksionego mizogina to boli, ale tak jest. Nie wszyscy mężczyźni mają zerowe poczucie własnej wartości, jakie występuje u ciebie. " po co się tłumaczysz i po co wyzywasz ludzi?

Gość awkward.
Jeszcze nie kręciłam z kilkoma naraz, ale stawiam, że jest to oznaką nudy ;) Podobnie jak u facetów :P

Gość ACTA inkwizytor
jasne jasne. wszyscy macie ukryte sms-y w komorkach.

Gość bo kobiety takie już są i już
nic nowego.

za kiepska jesteś, żeby komuś dowalić Za cienki w uszach jesteś, bym miała powód, żeby się wysilić :) Wybaczam ci :)