Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Gość wucash
parcelforce - pc przyszedl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak, bo wierzę że ma potencjał pod 1,35 skoczyć niezależnie od grecji, którą już po prostu olano. A wiadomo że jakby rósł eurusd to byłbym w czopku z dolarem :D Za zielono ostatnio w kalendarzu ekonomicznym żeby w dolarze siedzieć - tak to widzę.

o jak euro poszybowało i już 17zł spowrotem zrealizowane, jednak ojraszek to ojraszek :)

A ja swoim wyczuciem kupiłem$$ za 3.1550 i sprzedałem za godzinę 3.1850 sprawdziłem tylko czy mam nosa nie było to na zarobek obserwuję i myślę

Gość wucash
co za dzien??? ;)

haha odrobiłem wtope z dolara. właściwie jeszcze około 1 żł ale dzień się nie skończył a dziś pięknie tańczy

Gość krzysiek-lim
zbyszek 21 : kupiłem$$ za 3.1550 i sprzedałem za godzinę 3.1850 Taka mozliwość zarabiania podoba mi sie mozesz mi podac link do strony ,gdzie mozna dokonywac takich transakcji

Ja już zakończyłem grę na dziś - na mojej parze taka konsolidacja że zysk z wachnięcia żaden, a nie wiadomo którą stroną wystrzeli.... Stawiam na up, ale ostatnio 2 razy stawiałem już błędnie więc z pokorą robie pass.

Gość wucash
Zbychu - rozbawiles mnie mega!!! Daj Krzyskowi pogadac ;)

Łukaszku zaufanie przedewszystkim a na to trzeba sobie zapracować, nie wiem, kto puka do naszych drzwi.

Gość wucash
w sumie... masz racje...

Gość krzysiek-lim
zbyszek 21 Twoje motto Jestem bo tak się złożyło, że ludzie potrzebują pomocy i wsparcia .

Gość wucash
Krzychu - Zbyniu na bank niczego zlego nie chccial zrobic ale niech Ci pokrotce powiem, ze znalezlismy sie tu na forum zmotywowani osobami, ktore na naszym poprzednim forum gadali bzdury i raczej burzyli niz budowali, stad ten dystans...

Gość krzysiek-lim
Siąde sobie obok przy stoliku żeby Wam nie przeszkadzać i moze sie czegos naucze .Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami !

Gość wucash
no i gicio!!! sami sie uczymy i o to chodzi... Nie potrzeba zadnych madrali i sezonowych wyjadaczy tylko normalnych ogarnietych zawodnikow...

Gość wucash
Oki Ziomki, dla mnie wystarczy, ide pyknac meczyka i porozkminiam cos wieczorkiem. Milego wieczoru - Yo!

Ok. Krzysiek troszkę się potrudziłeś lub poszperałeś jak je znalazłeś więc z pewnością coś z naszych rozważań wyniesiesz lub się dołożysz nowymi myślami zobaczymy jak szybko - na pewno będziesz wysłuchany - Pozdrowienia

powiem to samo co mowilem wczesniej na króciutko teraz świetnie pograć eurusd. Narazie ma trend wzrostowy i nie wydląga żeby z niego wychodził, więc czekać na wykres aż będzie niżej i ciach gościa... Apolinka mówisz że na pare groszy to nie warto grać.. a ja po 10-20 pipsów całą stratę na dolarze odegrałem. Teraz można jeszcze coś wycisnąć tylko trzeba uważać bo im sie spokojniej robi tym większa szansa na duży skok. Moim zdaniem w górę ale czas pokazuje że z moim zdaniem nie zawsze rynki się liczą ;)

Tomek dobra chylę czoła. Ale dzisiaj zmieniłam zdanie i zaczynam odrabiać :) Dzisiaj już nie tylko chleb i woda. Na wędlinkę nawet jest :)) yuhuu. Wczoraj nabyłam i dzisiaj opyliłam USD. Jednak spokój i rozwaga. No ale część jeszcze kiszę, niestety.... Zgłębiam teraz temat złota i już troszku głupieję. Boję się czy to nie górka. Niby potencjał wzrostu jest....

Tomek ale to małą chyba miałeś stratę albo dwa, trzy kółka dziennie robiłeś

no to nieźle !!!!!!!!!! jestem pod wrażeniem. wow a co na to pracodawca ;)

Gość wucash
Dzin Dybry ;) CO to sie robi na wykresach? Mowili w telepatorze o korekcie anomaliotycy i chyba tym razem sie wstrzelili bo cos tu sie dzieje jakby to okreslil jeden z naszych duchownych patriotow...