Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 parcelforce - pc przyszedl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 tak, bo wierzę że ma potencjał pod 1,35 skoczyć niezależnie od grecji, którą już po prostu olano. A wiadomo że jakby rósł eurusd to byłbym w czopku z dolarem :D Za zielono ostatnio w kalendarzu ekonomicznym żeby w dolarze siedzieć - tak to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 ale kurde złotówką ktoś nieźle zamiata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 o jak euro poszybowało i już 17zł spowrotem zrealizowane, jednak ojraszek to ojraszek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszek21 0 Napisano Luty 9, 2012 A ja swoim wyczuciem kupiłem$$ za 3.1550 i sprzedałem za godzinę 3.1850 sprawdziłem tylko czy mam nosa nie było to na zarobek obserwuję i myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 co za dzien??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 no powiem ci ze konkretny, jak jeszcze troche tak poskacze to sie odegram :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 zbyszek mozna na takim skoku ze 20% zrobic up, moze wiecej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 z innej beczki - przeskoczy eurusd dziś 1,33 jak obstawiacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 haha odrobiłem wtope z dolara. właściwie jeszcze około 1 żł ale dzień się nie skończył a dziś pięknie tańczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek-lim Napisano Luty 9, 2012 zbyszek 21 : kupiłem$$ za 3.1550 i sprzedałem za godzinę 3.1850 Taka mozliwość zarabiania podoba mi sie mozesz mi podac link do strony ,gdzie mozna dokonywac takich transakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszek21 0 Napisano Luty 9, 2012 Krzysiek trafiłeś nie na tą kawę - sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszek21 0 Napisano Luty 9, 2012 Chyba nie bo mimo że E spada to$$ robi to szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 Ja już zakończyłem grę na dziś - na mojej parze taka konsolidacja że zysk z wachnięcia żaden, a nie wiadomo którą stroną wystrzeli.... Stawiam na up, ale ostatnio 2 razy stawiałem już błędnie więc z pokorą robie pass. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 Zbychu - rozbawiles mnie mega!!! Daj Krzyskowi pogadac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszek21 0 Napisano Luty 9, 2012 Łukaszku zaufanie przedewszystkim a na to trzeba sobie zapracować, nie wiem, kto puka do naszych drzwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 w sumie... masz racje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek-lim Napisano Luty 9, 2012 zbyszek 21 Twoje motto Jestem bo tak się złożyło, że ludzie potrzebują pomocy i wsparcia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 Krzychu - Zbyniu na bank niczego zlego nie chccial zrobic ale niech Ci pokrotce powiem, ze znalezlismy sie tu na forum zmotywowani osobami, ktore na naszym poprzednim forum gadali bzdury i raczej burzyli niz budowali, stad ten dystans... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek-lim Napisano Luty 9, 2012 Siąde sobie obok przy stoliku żeby Wam nie przeszkadzać i moze sie czegos naucze .Pozdrawiam i niech moc bedzie z wami ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 no i gicio!!! sami sie uczymy i o to chodzi... Nie potrzeba zadnych madrali i sezonowych wyjadaczy tylko normalnych ogarnietych zawodnikow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 9, 2012 Oki Ziomki, dla mnie wystarczy, ide pyknac meczyka i porozkminiam cos wieczorkiem. Milego wieczoru - Yo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszek21 0 Napisano Luty 9, 2012 Ok. Krzysiek troszkę się potrudziłeś lub poszperałeś jak je znalazłeś więc z pewnością coś z naszych rozważań wyniesiesz lub się dołożysz nowymi myślami zobaczymy jak szybko - na pewno będziesz wysłuchany - Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 powiem to samo co mowilem wczesniej na króciutko teraz świetnie pograć eurusd. Narazie ma trend wzrostowy i nie wydląga żeby z niego wychodził, więc czekać na wykres aż będzie niżej i ciach gościa... Apolinka mówisz że na pare groszy to nie warto grać.. a ja po 10-20 pipsów całą stratę na dolarze odegrałem. Teraz można jeszcze coś wycisnąć tylko trzeba uważać bo im sie spokojniej robi tym większa szansa na duży skok. Moim zdaniem w górę ale czas pokazuje że z moim zdaniem nie zawsze rynki się liczą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apolinka 0 Napisano Luty 9, 2012 Tomek dobra chylę czoła. Ale dzisiaj zmieniłam zdanie i zaczynam odrabiać :) Dzisiaj już nie tylko chleb i woda. Na wędlinkę nawet jest :)) yuhuu. Wczoraj nabyłam i dzisiaj opyliłam USD. Jednak spokój i rozwaga. No ale część jeszcze kiszę, niestety.... Zgłębiam teraz temat złota i już troszku głupieję. Boję się czy to nie górka. Niby potencjał wzrostu jest.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apolinka 0 Napisano Luty 9, 2012 Tomek ale to małą chyba miałeś stratę albo dwa, trzy kółka dziennie robiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 9, 2012 Apolinka dokładnie 15 dziś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apolinka 0 Napisano Luty 9, 2012 no to nieźle !!!!!!!!!! jestem pod wrażeniem. wow a co na to pracodawca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiacocstoe 0 Napisano Luty 10, 2012 Nie wiem przecież nie będę pytać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wucash Napisano Luty 10, 2012 Dzin Dybry ;) CO to sie robi na wykresach? Mowili w telepatorze o korekcie anomaliotycy i chyba tym razem sie wstrzelili bo cos tu sie dzieje jakby to okreslil jeden z naszych duchownych patriotow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach