Gość gość Napisano Lipiec 1, 2019 Kupiłem już kilka kaw na stroniesklep.kawoteka.com.pl/ i mogę polecić bo wypalenie perfekcyjne, ziarna idealne i tym samym również smak doskonały. Mój faworyt to: Malawi Pawamba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszPt Napisano Luty 3, 2020 Pyszne kawy (moja ulubiona to Grosmi Zenith) i wszystko do nich - ekspresy i akcesoria dostaniecie online w Flint Espresso www.flintespresso.eu Mają też salon w Warszawie przy ul. Nowolipki, ja bardzo lubię tam zaglądać bo obsługa wspaniale potrafi doradzić, mi dobrze doradzili w sprawie zakupu ekspresu domowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 W zależności od ochoty, czasem kawa, a czasem herbata, najlepiej się czuję po pu ergo, i najczęściej ją piję, nie działa na mnie tak nagle pobudzajaco , jak zielona, białą też lubię Dobieram sobie napój w zależności od tego na co mam ochotę danego dnia. Moge rowniez polecić to miejscehttps://studiokawy.pl Znajdziecie tam bardzo dobre kawy i herbaty z wielu zakątkow świata. W sklepie mają również wiele dobrze skomponowanych herbat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach