Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość no-name-for-naive
Inteligentny tępaku :) Podzielam Twój światopogląd - nie ma co się babrać niepotrzebnie w licznych domysłach, rozdrabniać, tworzyć niezliczone hipotezy. Życie to życie - brutalność jest jego nieodłączną częścią. Takich tragedii na świecie wiele i nawet teraz, gdy piszę te słowa, giną ludzie - w wyniku niefortunnych wypadków lub zaplanowanych działań. Zamiast skupiać się na jednej niesamowicie nagłośnionej sprawie, ludzie powinni zastanowić się nad ogółem spraw jakie mają miejsce na świecie. To nie jest odosobniony przypadek, tyle tylko że mocno "wypychany" przez media - ale nawet to ma swoją pozytywną stronę, bo wzbudza w ludziach świadomość. Świadomość panującego zła, okrucieństwa i co moim zdaniem najważniejsze, śmiertelności.

Gość piczkowatosci
no tak bo skoro matka nie nalezala do normalnych to kto wie jakie to dziecinstwo by miala , moze tak nieszczesliwe jak co niektorzy z nas ? ja tez bym sie wolala nidgy nie urodzic , nikt na ten swiat sie nie pcha

Gość piszcie że ojciec Magdy
był badany waligrafem i niby mówił prawdę....no coż warograf można oszukać,wystaczy bardzo panować nad swoimi emocjami:PA widać,że on robił to perfkecyjnie:oWarograf to TYLKO masyzna,można ją oszukać...

Gość yyttytyttr
piczkowatosci przeciez dziewczyna sama mowila ze pochodzila z patologi gdzie niebieska karte mieli zalozoną, a ojciec piił, Nie orientujesz sie w ogole w tej sprawie a piszesz

Gość no-name-for-naive
piszcie że ojciec Magdy przecież Katarzyna przyznała się, że wchodziła na stronę z cyklu "anty-wariograf", więc nie można wykluczyć, że i ojciec Madzi nie mógł skorzystać z podanych tam treści w tym samym czasie w którym Katarzyna przeglądała stronkę...

Gość no-name-for-naive
yyttytyttr ...czytasz bez zrozumienia...

Gość piczkowatosci
oczywiscie ze orientuje sie i wiadac ze ta dziewczyna ma problem ze swoimi emocjami ze wzgledu na to co przeszla w dziecinstwie

Gość FGHSJGHKLLLLLL
NO ALE CHWILA!!!!!!!!! SKORO MOWIL ZE znosil z nia dizecko i jesli bylo cale to ta wersja z progiem sie kupy nie trzyma.....

no-name-for-naive No widać że mamy identyczne zdanie na ten temat. Tylko zastanawia mnie ten cały szok i zbulwersowanie ludzi...w jakim oni świecie żyją?Ja też bym chciał w nim żyć.

Gość piczkowatosci
ktos tu pisal na kafe ze mogło byc tak ze dziecko jeszcze zylo gdy wychodzili z domu , dopiero potem zabila je z zimną krwią i zostawila a sama postaniowila odstawic szopke i osobiscie uwazam ze miala to zaplanowane w najdrobniejszym szczegole. gdyby nie to ze wchodzila na strone antywariograf i gdyby sie nie przyznala to nawet mogłoby jej sie upiec odnalezli by kiedys zwłoki i pomysleli ze to porywacz zabil dziecko

Gość yyttytyttr
niby czego czy kogo nie rozumiem? bardzo dobrze rozumiem, takze mialam identyczny schemat domu jak Katzryna, i wiem przez co przechodzila co nie daje jej usprawieldiwienia do jej okrutnego czynu i klamstwa , i jeszcze ten wypad do kina, na lody do centrum handlowego czy tez wchodzenie na strony jak oszukac wariograf

piczkowatosci no tak bo skoro matka nie nalezala do normalnych to kto wie jakie to dziecinstwo by miala , moze tak nieszczesliwe jak co niektorzy z nas ? ja tez bym sie wolala nidgy nie urodzic , nikt na ten swiat sie nie pcha Dokładnie ja tam temu dziecku z jednej zazdroszczę ma przynajmniej spokój , a tak musiałby się męczyć w patologicznej rodzinie, która by mu spaczyła psychikę.

Gość piczkowatosci
" i wiem przez co przechodzila co nie daje jej usprawieldiwienia do jej okrutnego czynu i klamstwa " moge sie zgodzic ze nie usprawiedliwia jej nic ale dziecinstwo kazdego czlowieka wplywa na jego psychike i jesli nawet jej to nie usprawiedliwia to duzo wyjasnia

yyttytyttr niby czego czy kogo nie rozumiem? bardzo dobrze rozumiem, takze mialam identyczny schemat domu jak Katzryna, i wiem przez co przechodzila co nie daje jej usprawieldiwienia do jej okrutnego czynu i klamstwa , i jeszcze ten wypad do kina, na lody do centrum handlowego czy tez wchodzenie na strony jak oszukac wariograf Czy identyczny to nie wiesz. Bo nie możesz wiedzieć. Moim zdaniem daje jej to usprawiedliwienie. Ludzie nie rodzą sie okrutni!To świat ich takim sprawia. MOżesz sobie pieprzyć,że ty też przeszłaś piekło w dzieciństwie i jeżeli to p[rawda to wiesz , że zostawiło to ślad na twojej psychice. NIektórym udaje sie rozprawić z przeszłością, a niektórym nie.

Toć nie szukam dla tej matki usprawiedliwienia, zrobiła to co zrobiła dla mnie to mogą ją zabic, albo wsadzić na dożywocie. Po prostu jej współczuję. Tak bardziej współczuję jej, niż dziecku!

Gość piczkowatosci
wniosek jest taki ze jeli ktos pochodzi z patologii i nie jest do konca "normalny" nie powinien miec dzieci i tworzyc kolejnych patologii a wiadomo ze to nie mozliwe wiec nic nas w tym swiecie nie powinno dziwic nawet ta matke rozumiem w pewnym sensie

piczkowatosci Dokładnie!NIektórzy ludzie nie powinni się rozmnażać, bo robią krzywdę dziecku! Ale czego wymagać od idiotów. Ja nigdy nie będe miał dzieci bo mam za dużo blizn psychicznych, by być dobrym ojcem, najlepiej tez jak bym nigdy się ni żenił. To mój świadomy wybór.

Gość piczkowatosci
jedynym wyjsciem bylaby psychoterapia polowy ludzkosci

Chyba ktoś sobie jaja robi, cytat z wp RADOSLAWk. [pół godziny temu] Ludzie znam prawdę! Jestem znajomym Barłomieja. Kasia Madzię utopiła w wannie, potem ją zrzuciła! Następnie mąż jej pomógł znieść wózek w którym były zwłoki! Mąż przełożył je do samochodu i wywiózł tam gdzie je policja odnalazła! Szczerze za taką zbrodnię 5 lat? Nie rozumiem tego! Niektórzy Ludzie za kradzież siedzą tyle, a u zabójstwo niewinnej dziewczynki! Jestem za wprowadzeniem KARY ŚMIERCI. źródło: wiadomosci.wp.pl/title,Wiadomo-kiedy-bedzie-sekcja-zwlok-Mad zi,wid,14225578,wiadomosc.html Jeśli to żart, to ta osoba chyba nie spodziewa się, że w tym momencie może sobie narobić problemów..

Gość a ja mam nadzieję że to nie
żart i prawda w koncu ujrzy światło dzienne!!! Kara śmierci dla rodziców Madzi!!!To było niewinne dziekco,jak można zabić dziecko???????????????????????????

i jeszcze swoje własne:oTen świat jest coraz bardziej okrutny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może teściowa zabiła małą i zastraszyła synową że jak nie skłamie to ją wyrzuci z domu abo coś takiego?

Gość anette11111
dajcie już spokój.Bardzo szkoda że taki finał tego wszystkiego.Straszne że nie żyje.Dobrze że to porwanie nie było bo to jednak strach też byłby dla innych matek. A co okaże się po sekcji też nie wiadomo.

Gość piczkowatosci
utopila a potem zrzucila ? ten jajcarza moze miec teraz problemy

ten "jajcarz" może mieć problemy,ale moze też być istotnym,ważnym świadkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość troszke logiki by sie przydalo
Jak moze ci bardziej inteligentny tempaku bardziej zal tej idiotki niz dziecka? Dziecko nie zyje! A ta malpa klamala zeby uratowac swoje dupsko! Jak oklamac wariograf! Ludzie obudzcie sie! I to ze pochodzi z patologicznych jej nie usprawiedliwia. Ale oscara nie powinna dosatc bo nie pokazaywala emocji:O

Gość troszke logiki by sie przydalo
ONA ZOSTAWILA DZIECKO NA 2 TYGODNIE!!!!CZY TAK SIE ZACHOWUJE MATKA MIEC DZIECKO GDZIES? Sekcja zwlok wszystko wyjasni. Oby to nie bylo przez utopienie jak tu ktos pisze.

też nie chcę aby to bylo utopienie,chcialabym aby Madzia zyla,ale NIE WIERZE,ze dziecko zmarlo przez upadek!Matka Magdy to klamliwa zdzira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1