Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość mnie tez tak sie cos zadaje
:O

Gość Be 88.
Jestem na 100% pewna ze to nie byl wypadek i sekcja wykaze wszystko. Gdyby to byl wypadek to po kiego huja wywozila dziecko i ukryla? Matka cos ukrywa cos strasznego i ja jestem po prostu w szoku ze policja jej tak po prostu wierzy! Policja jest taka naiwna? Przeciez ta kobieta ciagle klamie! Powtarzam to nhe byl wypadek jestem tego pewna

Gość madra kamilka
Tez tak uwazam. Sekcja wykaze cale klamstwo tych ludzi. A teraz co? zajmuja sie Rutkowskim ktory w try miga rozwiklal sprawe. Zamiast wdziecznosci lincz Co za kraj:O

mówię wam, to ojciec pojechał z dzieckiem samochodem i je zabił potem ukryl, a matka poszla z pustym wózkiem ..wszystko zaplanowali!!!

Gość lacznie z twoja stara co cie
Tez tak uwazam!! a ona jezdzila w kolko z pustum wozkim pizda jedna

Gość twoja mmmm
duszyczka madzi domaga się sprawiedliwości

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,qqqq
http://uwaga.tvn.pl/332930,reportaze,nie_mogla_jej_skrzywdzic,wideo_detal.html tesciowie o Kasce...

Gość mam pytanie do
mnie ojciec dziecka.... czy mówisz o tym przytuleniu z minuty 2:38 z tego filmiku http://www.tvn24.pl/2499742,28377,0,0,1,wideo.html ????

Gość szocks
bartek wasniewski ---twarz bez zadnego wyrazu

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
To przytulenie z tego filmiku nie było po zatrzymaniu. Na bank jej wtedy nie przytulił, bo go tam nawet nie było. A to przytulenie jest z konferencji prasowej.

Gość mam pytanie do
Ja wiem, że to po konferencji, dlatego pytam czy coś się jej nie pomyliło, że to po aresztowaniu

Gość ale sekcja nie koniecznie
wykaze wszystko,przecież mineło sporo czasu,może to wszystko to jedna wielka farsa i ktoś podpowiedział Kasi żeby tak działała na zwloke...?

Gość BRAWOOOOBRAWOOOO BRAWO
przytula bo to jego zona tepe strzaly :-O

no i co z tego że zona, jak by ci maż/ zona dizecko zabił to byś przytulił/a? oni coś kręcą... oboje.....

Gość poloity
to dziecko nie było zabite w domu, a jesli tak to napewno pomagał w tym ojciec ..mogło jeszcze zyc jak je wywoziła z domu i dopiero pozniej z kims zamordowała madzie.. niech dokładnie ojca dziecka przesłuchaja czy madzia zyła jak wychodzili z domu ..jesli powie ze spała to na bank oni ja zamordowali

Gość arek;;;;
gdyby mi zona corke zabil to bym ja z liscia grzmotnal, a nie jakies przytulanki

Gość dddsd
jakbylby to wypadek to drazu by wskazal gdzie ukryla zwloki dziecka a nie tylko przeciagala czas, zapewne boi sie seksji zwlok co wykarze, dlatego tak krecila, ale są mrozy i cialo napewno jest w dobrym stanie i sie wyjasni

Gość ja jestem po tej drugiej stron
Nawet jesli dziecko nieszcesliwe upadlo czy tez zostalo rzucoone w trakcie nerwow lub zbyt mocno trzęsione i przestalo dawac oznak zycia nie oznacza ze odrazu umarło. Utrata przytomnosci czy nawet spiączka moze trwac znacznie wiecej niz kilak godzin i to nie im oceniac czy dziecko już nie zylo.Nie są medykami aby takie wnioski wyciągnąc.Przyklad osobisty: Moj ojciec spasdl z drabiny 5 lat temu, i równo 4 dni lezal w szpitalu nieprzytomny pod respiratorem .Znalezlismy go na pdoworku nie dającego oznak zycia, ale wezwalismy pomoc medyczną, dzieki temu ocknął sie po paru dnaich będąc podloączony do sprzetu medycznego.A idąc tokiem myslenia tej wariatki to mielismy ojca pochowac kurna pod gruzem w jakiejs opuszczonej stodole bo na moje amatorkie oko stwierdzam zgon? paranoja

Słyszeliście wypowiedź ojca w tv? Mówił, że mają nagrania z kamer i że nie daj Boże dla tego człowieka będzie tam widać jak idzie za Katarzyną a potem prowadzi wózek (!) to będzie z Nim źle (czy jakoś tak :P ). Pytanie: jakim cudem ten ktoś miałby prowadzić wózek skoro leżącą na chodniku Katarzynę znaleziono z wózkiem? Aż tak się pomylił?

Gość blesssssssssssssss
A o co chodzi z tym kinem? Kiedy poszli do kina?

Gość dsdsdddd
oo dobre pytanie, pozwol ze skppiuje i rozesle dalej

Gość 890
Ojciec Madzi o godzinie 17:50 na swoim Facebooku w dniu zaginięcia wstawił śmieszny filmik. To dowód, że był wówczas w domu. Niestety swój profil skasował. Oczywiście mówię o tym drugim.

Gość blesssssssssssssss
Ale w dniu konferencji gdy tak apelowali o oddanie im dziecka?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Nawet jak skasowal to i tak dojdą do tego...poza tym wyjdzie mniej wiecej ,o ktorej godzina zmarła Madzia...

Gość dsdsdddd
tak skopiowalem i dalej wyslalem.Z tym kinem bylo tak ze zaraz po pierwszej koinferencji prasowej gdy Katarzyna Brtkeim udali sie do domu, to Kaska przy tesciach zaprponowala mezowi aby poszli razem do kina na horror, Bartek nie chcial,, tesciowie sie strasznie oburzyli jak tak mozna, i wtedy nie poszli, z racji zbulwersowania tesciow i niecheci ojca dziecka. Sama policja i Rutkowski to potwierdzil wraz z dziadkami Magdy ze padl pomysl z ust matki o wyjsciu do kina na horro po konf prasowej W czwartke chodzili z Bartiem po C.H i spokonie jedli lody, nie okazują czadnych emocji, to tez policji dalo duzo do myslenia, ja przed kamerami mozna udawac takich zatroskanych, a nast udac sie na lody , chodzic po sklepach i normalnie rozmawiac Nastpenie rowniez wchodzila na strony intrn jak oszukac warioigraf,ale namierzyli jej IP i sie prznzla ado tego ze rzeczywiscie, wchodzila na strone anty-wariograf :o :o Toz to kpina z wszystkich ludzi