Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość a ja sie wtrace...
czemu oceniacie ja poprzez wyksztalcenie ?! to co czlowiek bez matury to co odrazu jakis patologiczny jest ?! nie ma prawa do szczescia itp ? ;/ zalosne

Gość hahahahahahahah
no fakt, wykształcenie nie ma nic do tego

Gość a ja sie wtrace...
ktos pisal ze nie miala matury i zniszczyla mu zycie ;/ a ja sie pytam co wyksztalcenie ma do czyjegos szczescia ??

Gość vfkgnuifdbngvudhjf
to ze bez wyksztalcenia nie znajdzie nigdy dobrej roboty i sie zawsze juz bedzie czula niedowartosciowana bo bedzie zawsze na lasce faceta

Gość reerre
wykstzacenie nie ma nic do rzeczy.Wkurza mnie fakt ze teraz ludzie biora pod uwage to ze pochodzila z patologicznej rodziny gdzie byl alkohol i przemoc, dla mnei to nie ejst zade usprawidlwiienie.Katarzyna doskonale łgala opisując zaginiecie corki, krok po kroku opowiadala co i jak, jest znakomitą manipulatka ale nie wszyscy na jej bajke sie nabrali

Gość MMM799
wpadla w depresje, bo on studiowal i pracowal a ona nie miala swojego zycia..nie mogla pracowac ani sie rozwijać... Takie jest moje zdanie

Gość zosiaaaa1234
i jeszcze jedno mnie zastanawia, ta rozmowa między teściową a kaśką, mam wrażenie, że to rutkowskiego działanie było i teściowa wiedziała, żejest nagrywana i miała za zadanie zdemaskować kaśke. Za bardzo sie pilnowała jakby przy tej rozmowie i ważyła słowa. Ale słychać było, że gdyby nie wiedziała o podsłuchu to ostrzej by było...wogóle najpierw teście wypowaidali się, że niemożliwe, że kaśka mogła coś zrobić dziecku, że dobrą matką było, a później nagle przypomniało im się że dziecko zostawiała na 2 tyg... Więc dziwne, czemu od razu swojego zdania nie powiedzieli, tylko grali taką dobrą rodzinkę. Często zauważyłam, jakby chcieli zapewnić alibi i wytłumaczenie synowi, że był, że dzwonił, postawić go w dobrym świetle. Ai zwróciliście uwagę jak przy tej rozmowie, jakkaśka mowi, że to jej dziecko, a teściowa władczo do niej "to jest też nasze dziecko!". Mam wrażenie, że matka bartka odgrywała w tej rodzinie ogromną rolę niekoniecznie poztytywną. wydaję mi się, że była nadopiekuńcza, zaborcza i władcza w tej rodzinie w stosunku do syna i madzi, a kaśka trochę jak intruz, ta zła, która wszystko robi źle. Na ten fakt zwróciła jedna pani psycholog, mówiąc, że teściowa zachowywała się w taki sposób jakby zaginęło jej dziecko, a madzię jakoby traktowała jako dziecko, które chciałaby żeby było jej.

Gość MMM799
zosia1234 calkowicie popieram. kasia nie miala wsparcia ani od wlasnej matki ani od tesciowej... przykre to.nie miala komu sie zwierzać,do kogo dzwonić w razie problemów. widać było że teściowa odtrąca kaskę,wnuczke zaakceptowała... Na poczatku widzialam ze teściowa wypowiada sie ze to mila i skromna dziewczyna i cieszą sie ze maja taka synowa... To bylo chyba wszystko pod publikę. jak oglądałam ich zdjecia ze ślubu i przed madzia,to Kasia miala inna wesołą twarz,inne oczy...roześmiane. po urodzeniu nie wstawila juz zadnego zdjęcia, wydaje mi sie ze wpadla w depresję...

Gość wydje mi sie ,ze kolega Bartka
MMMM a masz jej zdjecia ? Co do kamery , mozliwe ze wiedzieli ze sa nagrywanie. Podejrzewali ja i chcieli zeby sie przyznala

Gość .........kropki
z se: Bartłomiej Waśniewski (23 l.) nie pojawił się mediach od czwartkowego wieczoru. Kiedy detektyw Krzysztof Rutkowski zawiózł Katarzynę W. (22 l.) w miejsce, które wskazała po raz pierwszy nie był wtedy przy żonie. Mężczyzna załamał się po tym jak żona wyznała Rutkowskiemu, że Madzia nie żyje. Tuż po usłyszeniu tych dramatycznych wieści ukrył twarz w dłoniach i rozpłakał się. Straciłem dwie osoby, które kochałem powiedział po dłuższej chwili.

Gość MMM799
http://www.fakt.pl/Przemoc-i-alkohol-w-rodzinie-Katarzyny-W-Byly-tez-samobojcze-proby-Znaleziono-cialo-Madzi-Madzia-nie-zyje,artykuly,144737,1.html tu jest 21 zdjec,skopiowanych przez fakt z nk.no spojrzcie obiektywnie... Inna wesoła dziewczyna. wszystkie zdjecia przed narodzinami Madzi. wszyscy mowia o rodzcach bartka,a czy widzieliscie rodzicow kasi? Nic nie wiadomo o nich,co to za babcia ktora sie nie interesuje wnuczką i corka:(

Gość .........kropki
ej ja widzialam w tv krótką wypowiedz ojca kasi, stal tylem do kamery, w jakiejs spelunie i powiedzial cos w stylu "oszukala nas wszystkich"

Gość MMM799
poważnie? na którym programie? Naprawde nie ma zadnej wzmianki o tamtych dziadkach:( co za oschli ludzie,skoro w obliczu takiej tragedii nie szukali bobasa razem z WAśniewskimi

Gość zosiaaaaa1234
MMM799 - no właśnie na tych zdjęciach ze ślubu całkiem inna dziewczyna, co się musiało zadziać w tej rodzinie, że doszło aż do takiej tragedii... Ta sama pani psycholog porównała zachowanie kaśki do dziecka, które chowa potłuczony talerz przed rodzicami aby uniknąć ocen, konsekwencji i kary...

Gość .........kropki
tak, na 100% w tvn24 widziałam wczoraj, w tym raporcie specjalnym

Gość MMM799
nawet ojczym bartka(pan Cieślik) wzruszyl sie w reportażu,a nie jest jej pradziwym dziadkiem...

Gość dccddddddd
przeciez to logiczne ze jak sie ze swoimi rodzicami nawet nie odzywala to patologia jakas!!! biedna magda

Gość jmhg;lkgkxh;fz
A POLSKI NARÓD CIEKAWSKI I WTYKAJĄCY NOS W SPRAWY INNYCH WYCHOWANY NA WIZJI ŚWIATA WEDŁUG FAKTU I SUPERAKA NIE DARUJE JUŻ TEJ RODZINIE!! zostawcie już ich, policja sama wszystko dokończy, jak jest winny aresztują go lada dzień po co o tym wciąż gadać?? dopytywać?? wymyślać scenariusze ?? może już czas zostawić tą rodzinę ...los im wystawi i tak rachunek za to wszystko!

Gość sdgsdgdfhdfhdfh
a czemu jego rodzice mają inne nazwisko niż oni? widziałam jak była uwaga z nimi

Gość xxzxz
.........kropki " to nie byl ojciec Kasi, tylko ojciec Bartka ,ale juz nei chcial w mediach twarzy zalamanej pokazywac

Gość sdgsdgdfhdfhdfh
aha, dobra juz przeczytałam wyżej

Gość .........kropki
ojciec katarzyny

Gość MMM799
straszna patologia zeby podczas takiej tragedii i afery nie zająć się córką,nie wesprzeć... WSpolczuję tej Kasi. Powiem tyle-nic się bez przyczyny nie dzieje. Z tego co wiem nazywaja sie Witkowscy,wiem że też ma brata. Widzieliscie ich gdzies w tv?

Gość yupytutu
policja to jest gowno oni nic nie umieja zrobic!!! wogole to az dziw bierze ze oni jej wierzą!!! jak jest wypadek to sie wzywa pomoc a ona niby po wypadku poszla dziecko zakopac gdzies w parku, nosz kurwa z tej policji to takie jelopy są ze szok przeciez to widac ewidentnie ze ona kreci, najpier klamala z porwaniem potem ze zwloki sa nad rzeka ... klamie bo to nie byl zaden wypadek, cos temu biednemu dziecku zrobila i bala sie ze sie wszystko wyda przeciez jakby to byla prawda z wypadkiem to odrazu by powiedziala gdzie sa zwloki a nie klamala ze są nad rzeką ona sie poprostu bala ze sekcja wykaze prawde teraz koncu powiedziala gdzie naprawde byly zwloki ale dalej klamie ze to wypadek. broni sie dziwka do samego konca

Gość xzxzxzx
dziwne ze praiwe przez 2 tyg policja zwlok dziecka nie odkryla w tym miejscu.Przeciez pierwszorzednie szuka sie kolo jakis gruzow , zsypow.Gdy matka nie ewskazala ciala to nie wiejm ile lat by oni szukali dziecko zzwklok

Gość MMM799
dokladnie,taka jest praca policji.. A najbardziej wkurwia mnie że piętnują teraz Rutkowskiego!!! odwalil za nich calą robotę... Nawet słowo dziekuje nie padło. Gdyby nie on ,Kasia chodzilaby dalej na wolności i robiła z siebie ofiare ,a kolejne tysiące szły by na "porwane"dziecko

Gość ktośtakijakja
Mnie dizwi najbardziej, ze matka kąpała dziecko w godzinach popołudniowych ( ? ), tatuś siedział w domu i niczego nie zauważył, a w dodatku będąc z kumplem na zakupach jednocześnie siedział na fejsie i piosenki wrzucał!

Gość ktośtakijakja
a co do pana Rutkowskiego... policja zarzuca mu to, że za szybko przez niego sprawa wyszła na jaw i mieli za mało czasu na zbieranie dowodów itd. A gdyby to dziecko żyło i potrzebowało pomocy? Było przetrzymywane w jakiejś piwnicy czy coś? To też by policja czekała "na odpowiedni moment"? Oni mają mu za złe, ze cała chwała rozwiązania sprawy spłynęła na Rutkowskiego- i słusznie! Bo on tą sprawę rozwiązał! Ta durna redaktorka Zaleska czy inna Kolęda zarzucała mu wczoraj brak etyki... a wg mnie postąpił bardzo etycznie! Chwasty trzeba usuwać! A nie obchodzić się z nimi jak z jajkiem do cholery!

Gość fffffffffffiggga
no wlasnie, ja jak pierwszy raz uslyszalam ze postawili jej ZARZUT NIEUMYSLNEGO SPOWODOWANIA SMIERCI to myslalam ze sie przeslyszalam:O to teraz kazdy kto chce soie dziecka pozbyc moze je rzucic mocno o podloge a potem wyniesc i gdzies zakopac i nic mu nie zrobią bo powie ze to byl wypadek i tyle:O

Gość MMM799
ktośtakijakja Popieram !!!! na co mial do cholery czekać?Madzia mogla byc w rekach pedofila,gwałciciela,zamknieta w piwnicy ,a oni spisywali te durne protokoły... tu chodzilo o czyjeś zycie,gra na czas !!! Dla mnie to Rutkowski jest bohaterem w tej sprawie,chwasty trzeba tępić,może miał ją głaskac po glowie i zapewnic anonimowość???? za to że kłamała całą Polskę i pochowała dziecko jak jakiegoś CHOMIKA?