Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku na muniu...

nagonka GW na Rutkowskiego!!!

Polecane posty

Nie wiem, czy tylko ja to widzę, ale gw strasznie psioczy na Rutkowskiego. Może nie jest licencjonowanym detektywem, może nie stosuje metod ogólnie przyjętych za moralne i zgodne z prawem, ale do cholery... - czy ludzie, których próbuje demaskować i wsadzać do pudła to anioły?! Zasługują na takie traktowanie to mają. Jak kręcą i kombinują to nie ma innej możliwości. Może R. ma za kołnierzem, ale kto dzisiaj jest czysty? Wszyscy są tacy sami - szczególnie jak muszą się obracać w takich patologicznych środowiskach. Onet czy wp jakoś nie rzucają mięsem w detektywa R. , za to gw aż skwierczy od nienawiści i wciąż nakręca się głupawymi artykułami o niczym. Prawda boli? -R. jest czasami bardziej skuteczny od szanownej policji. O to chodzi? Żal...

Też to zauważyłam, nawet na onecie jest artukuł wielki o nim... Nie rozumiem tego bo jakby nie było to on rozwiązał ta sprawę i to jemu ta dziewczyna się zwierzyła :o

Gość zupełnie nie rozumiem
Ale Rutkowski, wymusił zeznanie od matki i podpowiadał jej, że dziecko jej spadło, a ona nawet nie przytaknęła, to on powiedział! Gdyby pozwolił jej mówić, albo naprowadził ja na odpowiedź, być może sama by to powiedziała, a tak nie wiadomo, czy poznamy prawdę!!! On mógł jej podpowiedzieć kwestię do następnej manipulacji, która ją może chronić od odpowiedzialnośc i ukryć prawdę!!! Przez to ona może dorobić sobie dalszy ciąg historii, jaka jej pasuje, podobnie, jak było do tej pory.

Ale Rutkowski, wymusił zeznanie od matki i podpowiadał jej, że dziecko jej spadło, a ona nawet nie przytaknęła, to on powiedział! - Nagranie jest dowodem w sprawie, więc nie SE wymyślił, tylko na podstawie tego nagranie postawiono jej ZARZUTY :o Gdyby pozwolił jej mówić, albo naprowadził ja na odpowiedź, być może sama by to powiedziała, a tak nie wiadomo, czy poznamy prawdę!!! - to dlaczego policja nie zrobiła tego wcześniej? :D Dla was i tak źle, i tak niedobrze, ot, taka polska mentalność :)

R. nie wymusił na nikim żadnego zeznania, powiedziała mu to bez kamer - potem je włączył dosiadł sie do niej i kazał to wszystko powtórzyć przy kamerach... to nie było na zasadzie - ona ci wypadła,tak? - nie wkładał w jej usta własnych zdań tylko powtarzał to co powiedziała chwilke wcześniej bez kamer... nie wiecie jak się nagrywa ? faktem jest, że niepotrzebnie dał to hienom czyli mediom - to było takie intymne wyznanie i takie potworne... nie wiem dlaczego, ale nie przekonała mnie ta jej wersja... taki płacz bez łez...

kuku....pieprzysz 3 po 3, ona nie wiedziała, że jest nagrywana1

policja na pewno zrobiłaby to delikatniej, sprawniej, do końca i pewnie, jak zawsze zresztą.

może nie wiedziała - nie napisałam, że nagrano ja za jej zgodą - napisałam, że R. nie powiedział nic czego sam od niej wcześniej nie usłyszał, myslisz, że sam zmyślił wersje, która okazała sie być prawdą, przeceniasz go, powiedziała co powiedziała - potem to nagrał przed kamerą - standard... dowód musi być, żeby później jakiś niedorozwój nie zarzucił mu kłamstwa...

policja sprawniej..... hahaha, idź napij się herbaty bo bredzisz z od tego mrozu..... boja sie huknąć głośniej bo ona tak w szoku, taka zapłakana - wyrachowana małpa....

Gość krzysiek na prezydenta!
:classic_cool: :D

ten wymoczek z ........ 15:54 ..... to podszyw Ja nie mam nic do Rutkowskiego, ba nawet doceniam, że oszczędził wiele pieniędzy z podatków Polaków, jednakże to video razi brakiem profesjonalizmu.

Gość Pinda-Lafirynda
"Nie trawię" Rutkowskiego, ale uważam, że ma łeb do tej roboty...Policja rzeczywiście zachowywała się "jak dzieci we mgle...Gęstej mgle..." A już "rozwalili " mnie na łopatki przywożąc psa tropiącego, by odszukał ciało...Przy -18 stopniach to mógł wyczuć najwyżej ciepłe gówno w gaciach swego opiekuna...:( Rutkowski dał policji wszyściutko "na tacy"...Inaczej -dziś-dalej szukaliby porywacza...:D

Gość fotel
jadą po rutkowskim bo nie należ do jedynie słusznej opcji politycznej w tym kraju.a tvn i onet to jeden koncern.o wyborczej litościwie nie wspomnę.

"Ale Rutkowski, wymusił zeznanie od matki i podpowiadał jej, że dziecko jej spadło, a ona nawet nie przytaknęła, to on powiedział! Gdyby pozwolił jej mówić, albo naprowadził ja na odpowiedź, być może sama by to powiedziała, a tak nie wiadomo, czy poznamy prawdę!!! On mógł jej podpowiedzieć kwestię do następnej manipulacji, która ją może chronić od odpowiedzialnośc i ukryć prawdę!!! Przez to ona może dorobić sobie dalszy ciąg historii, jaka jej pasuje, podobnie, jak było do tej pory." Po pierwsze: Jesli cos podpowiedzial, to zeby utwierdzic ja w decyzji przyznania sie. Po drugie: Jesli podpowiedzial jej nieprawdziwa wersje o wypadnieciu dziecka, to bedzie to wersja do latwego obalenia, jakp malo wiarygodna. Potwierdzaja to pediatrzy, psychiatrzy i inni. Po trzecie: Chyba komus tak sprawnemu w tworzeniu falszywej wersji wypadkow, niczego podpowiadac nie trzeba. R. nie jest bohaterem mojej bajki, ale odbieranie mu zaslug jest smieszne!