Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek9

Czy to prawda, że jestem trutniem ?

Polecane posty

Gość niesmialy_pawelek9

1) Mam lat 40 2) Mieszkam z rodzicami od urodzenia 3) Nie mam prawa jazdy bo nie chciało mi się podjąć ryzyka zdobywania wiedzy praktycznej 4) Boję się krzyku mężczyzn 5) Boję się krzyku kobiet 6) Kiedy coś deklaruję na przykład że będę chodził na kurs to szybko rezygnuję bo nie chce mi się wstawać wcześnie 7) Najbardziej lubię chodzić po mieście i oglądać ciągle te same księgarnie i budynki w których pracowałem 8) Lubię chodzić do bufetu jednej z uczelni aby tam obserwować kobiety (patrzeć na ich twarze, nogi pośladki) 9) Każdej nocy się onanizuję wyobrażając sobie, że jestem karany cieleśnie przez nauczycielkę 10) Jak rano wstaje to myślę o tym aby czytać gazety 11) Nigdy nie miałem dziewczyny bo się boję że mogła by ode mnie czegoś wymagać i nie mógłbym po pracy spać i chodzić po mieście 12) Nie piję alkoholu 13) Lubię wchodzić na czaty prowokując tam kobiety do wyjawiania mi gołej prawdy o nich, one często ulegają i tą gołą prawdę wyjawiają mi 14) w 2011 roku głosowałem na PiS 15) moje zarobki około 3000 netto miesięcznie Czy to prawda, że jestem trutniem ?

Gość olaopolanka
Narcystyczny nadwrazliwiec, moze ciekawy,jednak bojacy sie ryzyka,zbyt poukladany a tym samym nudny.Schematyczny,wygodny, byc moze w skorupie...Bez ikry i iskry w zyciu.Szkoda...