Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prymprow.

pani "dziennikarka" K. Kolenda-Zaleska

Polecane posty

Gość no ludzie czy wy naprwde tacy
Juliusz Cezar-" "Policja nie może byc az tak chamska i działać poza prawem" taaaaaak policja się w tym specjalizuje" Ja oczywiście zakladam cywilizowany świat i normalnych ludzi, gdyby nie to policja nie różnila by sie metodami pracy z Rutkowskim i rozpieprzyla by ta sprawe w dwa dni.

Gość prymprow.
dziennikarka* Ciekawe jak ona sie dzisiaj czuje z tym, co wczoraj zrobila. Wielki niesmak.

macie racje po prostu żenada :O po co pan dawał ten materiał mediom? a k...czyje wypowiedzi cytowali w swojej telewizji? "to był publiczny lincz, dlaczego pan ją napiętnował" "to nieetyczne" babka sie zachwowuje jakby była sędzią, a nie prowadzącą żenujące

Gość prymprow.
Skoro policja badala rzekomo wiele watkow, kto mi wyjasni dlaczego nie przeszukali parku wczesniej?

Gość ftghr5h
kurwa na jaka gwiazde i wysmienita dziennikarke sie kreuje a tak naprawde widac ze to zerooooooo

Gość prymprow.
Pelna porazka pani Zaleskiej. Totalna:O

Gość no ludzie czy wy naprwde tacy
prymprow.- takiej gnidzie sławy nigdy dosyć, uwierz mi :) Ja wlaśnie myśle samodzielnie. czy to naprawde byłby problem działajac takimi metodami? podchodzi do babki policjant, pociąga jej z glana, przystawia gnata do glowy ze słowami "gadaj suko bo ci łeb rozpieprze" no nie wiem jak wy, ale myśle że też by podziałalo ;)

Gość ptasiek nastroszony
ona nie czuje niesmaku.. o to jej nie podejrzewam. ona moze byc wkurwiona jak motloch smial nie lyknac jedynie slusznego pogladu jej nt. i ze stacja znow ja na jakis czaqs zdejmie z ekranu by slupki ogladalnosci czasem nie spadly

Gość prymprow.
Ale w dalszym ciagu nie wiem dlaczego policja nie mogla parku przeszukac wczesniej? to chyba nie jest sprzeczne z zadnymi procedurami, nie jest dzialaniem na granicy prawa.

Gość prymprow.
Wiec na darmo tlumaczenie policji. Zreszta nie o tym jest ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ludzie czy wy naprwde tacy -> i oczywiście rutkowskie tak zrobił , grunt to sobie kolorować aby pasowało :classic_cool: poza tym metody policji takie czyste i cywilizowane nie są więc nie rób z nich aniołków , pobicia maltretowanie na komisariatach to codzienność a tu nagle procedury , tak procedury bo za ramieniem są kamery :D

Gość teraz lubie Rutkowskiego......
kurwa ale sie zdenerwowalam!!!!!!!!!!!!!! stracilam caly szacunek do kolendy-zaleskiej!!! stara wariatka!!!!!!! zenada!!!!!!!!!!!!! co za idiotka :O:O:O:O:O:O

i nie bede sie tutaj wypowiadac o Rutkowskim i jego parciu na szklo ale jej oskarżenia wobec Rutkowskiego, że ją napiętnował i "bo mnie bardzo żal tej kobiety, bardzo mi jej żal" rozumiem, może to co móiwła Kaśka W. jest prawdą, ale ofiarą jest chyba tutaj mała Magda, Kolenda się zachowywała jakby Rutkowski rozdmuchał całą aferę i zrobił z biednej matki morderczynię :O nie powiem, może i się lansował, może nieetycznie to wyszło, ale gdyby jej nie przycisnął może do dziś byśmy myśleli, że dziecko zostało uprowadzone a co do "prowadzenia" przez nią programu to ... wg mnie Program poprowadził Rutkowski, a ona zadawała pytania, zresztą w większości nie pytania, a oskarżenia.

Gość ftghr5h
zalewska nie ma krzty w sobie profesjonalizmu!! Jak można pić do okularów Rutkowskiego jakby to było bardzo istotne w tej sprawei. Pokazała słome, która jej z butów wychodzi. babka argumentów nie ma to zniża sie do chwytów poniżej pasa , które mają zastosowanie w podstawówce

Policja rozgryzłaby ta sprawe dziesięć razy szybciej od Rutkowskiego tylko policje obowiazuja przepisy i paragrafy, które nie obowiązuja rutkowskiego. gdyby policja zdobywała dowody w sposób nielegalny byłyby gówno warte w sadzie. Zalewska zachowywała sie skandaliucznie ale Rutkowski z obrazaniem nie był lepszy. A juz szopki z "dokumentami" to żywcem wziete z jego niegdysiejszego politycznego wodza Leppera, który tez na wszystko niby miał dokumenty a gówno w nich było

Gość prymprow.
Kto zabronil policji przeszukac park? Skoro szukali w rzece, mogli tez szukac w parku. Ale pewnie najbardziej przywiazali sie do wersji "porwanie". Jakis detektyw z licencja wlansie mowil w TV, ze do tej rodziny powinno sie bylo skierowac psychologa policyjnego, a policja tego nie zrobila.

Gość cfsdfdsfsd
Te dziennikarzyny w tym tvn-ie to ogolnie porazka, jakaja sie zacinaja gadaja bez sensu, tragedia, ogolnie tvn schodzi na psy. Ja sadze ze policja i tak rozwiazalaby ta sprawe, tylko ze policja nie moze dzialac metodami pana R. A pan R to teraz sobie reklame zrobil, chelpi sie tym swoim "sukcesem" a tak naprawde to smutna i tragiczna sprawa, ale on sie cieszy bo mial racje, zalosny dupek.

Gość prymprow.
No jak mowie, gdyby Rutkowski mial inne korzenie to bitoby mu poklony. Ale to inny watek.

dobra może i ma parcie, sama założyłam taki temat kiedy jeszcze mowa była o uprowadzeniu, ale to nie rodzina się do niego sama zglosila? poza tym każdy dziennikarz, każda stacja korzystała z materiałów Rutkowskiego więc jeśli już tak oskarżamy to wszystkich, a nie jednego człowieka, bo prawda jest taka, że dla telewizji informacje jakie dostarczał stanowiły smakowity kąsek, czyż nie o to chodzi by szokować widza? teraz wszyscy doszukują się nieetycznych zachowań a wytłumaczcie mi, co ta KOlenda miała na myśli mówiąc na koniec do Rutka, kiedy tamci już nie mieli prawa głosu :O "jest pan zaprzeczeniem dyskrecji" nie bardzo rozumiem, sprawa od początku była medialna i ludzie tego oczekiwali, dziennikarze od kazdego probowali wyciagac jakies informacje, a Rutek mial po jej wyznaniu usunąć się w cień i nie wypowiadać publicznie? O co jej chodziło?

Gość kebab w sosie czosnkowym
co za baba, boshee

Gość ffszfve
dokladnie, mnie tez sie to strasznie nie podobalo. byla hamska, nawet gdyby miala racje, to nie powinna tak naskakiwac. Biedny Pan R. :O

Gość kebab w sosie czosnkowym
Rutkoś górą! super facio:P

Może miała na mysli, że powinien doprowadzić swoje działania do końca - nawet te na pograniczu etyki i zanieśc wnioski na policje a on zrobił z tego szoł medialny. Dlatego od poczatku było wiadomo, ze nie chodzilo mu ani o rodzine, ani o dziecko ani o zatroskanych ludzi tylko o promocje swojego biura o którym ostatnio było dośc cicho. detektyw robi swoje i siedzi z boku ale skad może o tym wiedziec rutkowski, który detektywem nie jest

po co ta dyskusje , rozwiązał sprawę , rozwiązał i tyle 🖐️ a media w obronie nieudolnej policji szczekają ,że etyka i inne takie sraty taty.

Nic nie rozwiazał bo dalej nie wiadomo czy wypadek czy zabójstwo. on póki co nakrecil afere i wydobył zeznania jak na starego ZOMOwca z Teresina przystało :classic_cool:

jak mógł znaleźc mordserce skoro nie wiadomo czy to było morderstwo. poza tym pół polski ją podejrzewało :O

no ale chyba doprowadzil sprawe do konca wlasnie, dalsze postepowanie nalezy do policji, z licencją czy bez pełnił fumkcję detektywa, jego zadaniem było odnalezienie dziecka- żywego bądź nie, a nie dalsze przesłuchania Katarzyny a ci co mu zarzucają, że nie zależało mu na nich, a na szumie medialnym, no cóż, nie był emocjonalnie zżyty z tą rodziną, zrobił swoje i tyle nie wiem jaki sens ma teraz oskarżanie go, ale to jest Polska właśnie, media najpierw karmiły się wszystkim o czym im mówił, a później publiczny lincz :O

a ja podejrzewam ,że tusk goli pachwiny ale gdzie dowody . rutek zdobył dowody na to co pół polski podejrzewało. morderstwo , nieumyślne spowodowanie śmierci czy coś tam jeszcze innego sobie wymyślą mało ważne dziecko nie żyje matka jest zamieszana i pójdzie siedzieć :classic_cool:

Ale on nie znalazł tego dziecka :O Tam gdzie wg niego miało byc dziecko znaleziono jakąs stara kapote a nie dziecko...