Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prymprow.

pani "dziennikarka" K. Kolenda-Zaleska

Polecane posty

On nic nie znalazł a zeznania zdobyte ZOMOwskimi metodami świadcza tylko o tym jakim jest fachowcem. Co do zachwytu a teraz jechania po nim moje posty od samego poczatku były jednoznaczne i nie zmieniałam nagle pogladów

"matka" się przyznała , ciało znalezione , sprawczyni pójdzie w pasiak i koniec sprawy wszystko co na około jest mało ważne. Grunt ,że jednej degeneratki mniej w społeczeństwie.

dobrze nie znalazł, ale kiedy oddawał sprawę policji wiadomo było, że dziecko nie żyje i że stoi za tym matka w sumie to były dwie najważniejsze dla śledztwa kwestie teraz policja musi ustalic tylko czy nieszczesliwy wypadek byl naprawde nieszczesliwym wypadkiem i czy matka dzialala sama

Zgadza się ale zasługa rutkowskiego w tym niewielka. Jeszcze raz pisze, ze tymi metodami policja by tez o wiele wczesniej sie do niej dobrała ale w sądzie byłoby to gówno warte jako dowód. Rutkowski "odkrył" to co każdy wiedział włącznie z policja, która musiał w procesowy sposób zdobyc dowody. Moim zdaniem bardziej zaszkodził niz pomógł.

Gość EWAertyui
koldenda była nieprofesjonalna - jedna prawda rutkowski jest jarmarczny, błyszczy mocna jak odpustowy kogucik, ale blaskiem mało szlachetnym wciąż ma w ustach: "ja, dzięki mnie, moja agencja" itp lansuje się w sposób niesmaczny, nieetyczny i wielokrotnie zawyżony w stosunku do zasług

"Moim zdaniem bardziej zaszkodził niz pomógł." i to jest kwintesencja to tylko twoje zdanie. Tych metod policja używa codziennie , kiedy kamery im nie patrzą na ręce więc nie rób z nich aniołów i nieskazitelnych stróżów prawa. A nieudolność policji jest faktem , każdy się o tym przekonał co miał do nich interes.

Poprostu razi mnie to że z tej tragedii zrobił sobie igrzyska. Zamiast wspólpracować z policja to sie z nia ścigał

Gość kebab w sosie czosnkowym
myślę ze teraz ludzie się zastanowią zanim wezmą do sprawy Rutkosia bo on rzeczywiście jest skuteczny lecz bez skrupułów

bez skrupułów tak samo jak ta cała katarzyna w.

prawda jest taka, że gdyby nie Rutkowski to policja do tej pory nic by nie wiedzała i sprawa porwania ciągnęła by się bardzo długo. Jestem za panem panie Rutkowski

matka igrzysk oczywiście nie zrobiła , stawiając kilkuset ludzi na nogi swoimi kłamstwami w nadziei na uniknięcie kary i odpowiedzialności. Mam nad nia się wzruszać ? :o błagam was

Jaki skuteczny ja sie pytam? Pokazała mu zmyslone miejsce a on łyknął niczym leming i jeszcze wmawiał przy temperaturze -20 że czuje smród rozkładającego sie ciała? :D

ja też jestem za Rutkowskim, bo ona przez ten czas siedząc w domu mogłaby się sama zabić a tak mają ją w rękach już

Moim zdaniem policja juz po 3 dniach wiedziała. I nie bronie tu policji bo sprawa była prosta nawet dla osoby srednio inteligentnej. A że mówili o porwaniu i rozsyłali rysopisy to chyba normalne, ze policja nie wyjawia kierunku w jakim podąża. Dlatego jestem pewna że za kilka dni doszliby do tego samego co on bo wiedzieli tylko dowodów nie mieli. a zeznania jakie on zdobył to każdy dresiaz by zdobył wiec wielkim detektywem nie trzeba być. poczytaj kafeterie od ponad tygodnia wszyscy tu pisali że matka w tym siedzi i na ulicy ludzie to samo mówili

Gość sdfhbads
to ta co robila wywiad z rutkowskim i tym poicjantem rzecznikiem , jesli tak to powinna stracic prace. brak profesjonalizmu, agresja w stos. do goscia. kurczowa obron morderczyni. p.s. nie lubie rutkowskiego a jego ujawnienie nagrania mediom było żenujace, mimo to dziennikarka wypadla gorzej.

kafeteria nie jest dla mnie istotnym ,źródłem informacji ani to co mówią inni ludzie , jeżeli na tym opierasz swoje wszystkie osądy to dla mnie dyskusja zakończona 🖐️ ps. za kilka dni może miesięcy , albo nigdy tak piszą ludzie na kafe i inni ludzie mówią :D

Gość ale wierzycie w bajeczki
oglądam Fakty po faktach na tvn24.pl. Kolenda to zdolna kobieta, nawet bardzo. Jestem na 1 minucie 25 sekundzie i już mnie wkurwiło babsko. Dwa razy. DWA KURWA RAZY. Przecież to trzeba mieć umiejętności, by tak wkurwiać, prawda? Mam obawę, że do końca filmu rozpierdolę coś.

Dla mnie tez nie jest źródłem informacji a jedynie miejscem do wymiany poglądów. No ale skoro uważasz że rutkowski rozwikłał zagadke, której nikt inny by nie był w stanie rozwiązac to gratuluje :classic_cool: szkoda tylko ze poza podstawieniem fałszywych świadków nic wiecej mu sie nie udało bo nawet z miejscem ukrycia trupa gówniara zrobiła w chooya wielkiego Rutkosia a ten bez sprawdzenia zwołał konferencje i odtrabił sukces :D :D :D Normalnie +10 do lansu za tą akcje

nie widzę nic złego w odtrąbieniu sukcesu :classic_cool: za to użalanie się nad matką jest żałosne i jeszcze hipokryzja policji ,że oni są dobrzy i takich metod nie używają :D i dlatego tak długo to trwa, do tego nagonka TVN wykonana w żałosny sposób przez " obiektywną " Kolendę Zalewską :D Rutek zrobił to tu i teraz ( to fakt a nie twoje przypuszczenia) a nie za kilka dni miesięcy jak według ciebie policja by to zrobiła a może i nie bo to tylko twoje gdybanie i domysły. Teraz chwyćmy się wszyscy za ręce i pomódlmy za duszę dziecka i aby mamusia zmarłej dobrze się czuła bo potrzebuje naszego wsparcia a najlepiej dajmy jej cele z basenem i lokajem :D

Gość lksdnjdsbkfsjadk
Wczoraj oglądając tvn24 byłam zbulwersowana zachowaniem Kolendy, dziennikarz ma zadanie poprowadzić dyskusję, zachować obiektywizm a nie atakować jednego z zaproszonych gości swoimi prywatnymi przekonaniami. Bez względu na to kto tam siedział powinna była zachować profesjonalizm. A to jak się wczoraj ona zachowywała to się nadaje do Rady Etyki Mediów.

Gość Szwarc
Panią Kolędę Zalewską powinni wywalić z TVN-u ! Co jej okulary przeszkadzają, mi np. przeszkadza jej buzia. To ona powinna występować w masce ! Żal jest jej domniemanej morderczyni niemowlaka a potępia detektywa który doprowadził do odkrycia ciała tego biednego dzidziusia !! Nasza policja nadaje się tylko do wlepiania mandatów obywatelom Państwa Polskiego ! Dyrektor TVN powinien zastanowić się nad zwolnieniem tej stronniczej i mało profesjonalnej dziennikarki ! Przykład skandalicznego zachowania się dziennikarki na żywo na antenie telewizji. Może powinna zawiązać kółko obrońców morderców dzieci. Tak jest piszę morderców dlatego, że gdyby to był wypadek każda normalna matka za wszelką cenę próbowała by pomóc swojemu dziecku, mogła wezwać pogotowie, puls u tak małego człowieka może być nie do odczucia nawet dla doświadczonego ratownika. Pani "matka" zamiast zrobić wszystko co możliwe zakopuje malutkiego dzidziusia po czym łże w telewizji, porusza "niebo i ziemię" swoimi kłamstwami - taką intrygę mógł wymyślić tylko zły człowiek ! A Pani kolędzie jest jej żal i atakuje detektywa który odnalazł to nieszczęsne dzieciątko. Może i Rutkowski popełnił wiele błędów, może i się lansuje, może i nie, najważniejsze jednak jest to, że wynikiem jego działań było odkrycie biednego ciała - nie chcę nawet tu pisać co by było gdyby ciała nie odkryto. Fakt jest taki Policja Polska jest dobra w karaniu tych najmniej winnych. A Pani Zalewska pokazuje, że dla niej najważniejsze było by aby zwyrodniała matka mogła spać spokojnie, natomiast samo odnalezienie dzidziusia nie było ważne. Po tym co zobaczyłem w jej wykonaniu, po uśmiechach jakie miała na twarzy gdy dopiekała osobie, która doprowadziła do finału tej tragedii nie będę już miał ochoty na oglądanie jej w telewizji. Mam nadzieję, że sama też przeczyta choć część tych wszystkich komentarzy jakie się ukazują, siądzie w domu obok swoich dzieci (jeśli je ma) i zastanowi się komu powinna współczuć !

ale bab ma nieróno pod sufitem... "co to za etyka, że wystawia swojego klienta..." a jaka ma kurwa być? Miał zacierać ślady przed policją, bo mu zapłacili? Gdzie mnie Rutek denerwuje i drażni - tak tutaj staję po jego stronie. Po takim programie i po takim "mądrym wywiadzie" i rzetelnym jak psia mać - to Rutek zmiażdżył kolendzine.

nie widzę nic złego w odtrąbieniu sukcesu - ja tez jeżeli mamy do czynienia z sukcesem a nie taka głupia wpadką nad matka się nie użalam i nie ma w polsce od kilku wieków takich więzień w jakich bym umieszczała tego pokroju osoby choc wolałabym przed głoszeniem takich komentarzy wiedziec czy faktycznie zabiła ( no chyba że rutkowski juz ogłosił wyniki jutrzejszej sekcji :classic_cool:) jeśłi chodzi o zalewska to powiem szczerze - jaki dziennikarz taki detektyw wiec rozmowa była na poziomie :) Co do modlenia za dusze to tyle napiszę: gdyby ten do którego sie tak żarliwie modlicie istniał to nie byłoby takich tragedii

modlę się do Jowisza , on istnieje ! :classic_cool: w sumie prawdę powiadasz , przyznanie się matki to porażka, smućmy się a poczekalibyśmy tylko kilka dni i byłby sukces , matka by się przyznała :classic_cool: :D

Gość a psik
a pani Olejnik to lepszy ma warsztat?

Rutek ma rację - mnóstwo pieniędzy podatników zostało wydanych na marne!!! Już za samo naciąganie państwa powinni być ukarani. Za ukrycie zwłok druga kara, za nieudzielenie pomocy trzecia... Oby nie za zabójstwo....

Gość pfffffff
'gdyby ten do którego sie tak żarliwie modlicie istniał to nie byłoby takich tragedii' LOL a ja myślałem, że to ludzie zabijają...