Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prymprow.

pani "dziennikarka" K. Kolenda-Zaleska

Polecane posty

Gość ale wierzycie w bajeczki
Lis... widzieliście jego cudny portal? Jak mu ludzie najechali, że o ACTA nic nie napisał, to sklecili kilka zdań i zadowoleni z siebie "najmundrzejsi". Genki spod sklepu mają więcej rozumu i taktu czasem niż ta nasza elyta zasrana.

Gość a psik
bo dziennikarzom z TVNu się wydaje, że mają w obowiązku kreować opinie a tak naprawdę, ich zadaniem jest być obiektywnym... ale chyba o tym zapomnieli :-P

Gość ...ot..co...
rowniez ogladalam ten program i bylam w glebokim szoku, ze dziennikarz(?) moze tak sie zachowywac!!! :O to bylo zenujace i ogladalam caly program z niesmakiem. i nie chodzi o to, czy jestem za rutkowskim, czy nie. dziennikarz powinien byc OBIEKTYWNY i BEZSTRONNY. koleda zalewska nawet nie probowala ukryc niecheci do rutkowskiego. moim zdaniem powinna wyleciec za wczorajszy program 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
zaraz wyleciec to moze nie, bo drastycznie zmniejszylaby sie ilosc pieknych niewiast w TVN

ciekawe, czy tego tutaj też będzie tak bronić i godność mu przywracać http://www.tvn24.pl/-1,1733776,0,1,ojciec-wrzucil-dziecko-do-lodowatej-rzeki,wiadomosc.html

a jak to jest fałśzywy alarm, ciekawe jak będzie komentować poniesione koszty http://www.tvn24.pl/-1,1733798,0,1,mezczyzni-na-krze-_-wypadek-czy-falszywy-alarm,wiadomosc.html z jej tv, pierwsza strona :O też będzie atakować ludzi, którzy upomną się o swoje pieniądze? Że są niemoralni i nieetyczni? ONA wzór cnót :O

Gość to chciałam powiedzieć!
nie cztałam topiku, ale po obejrzeniu wczorajszych faktów po faktach byłam oburzona i caly program komentowałam jest brak kompetencji! to się w głowie nie mieści po prostu! ona sobie może mysleć prywatnie co chce na temat Rutkowskiego , ale takie zachowanie na wizji...jej zasranym obowiązkiem jest zachowywać się profesjonalnie. ja za ten program wywaliłabym ją dyscyplinarnie

Gość ...ot..co...
zalewska zaczynajac rozmowe od okularow rutkowskiego chciala zasugerowac ludziom jak maja go odbierac, czyli dla nich mial on byc dla nich "pseudo detaktywem" ktory tak naprawde bardziej zaszkodzil niz pomogl sprawie. ona tak miala kierowac rozmowa, zeby ludzie odbierali go negatywnie. niestety okazalo sie, ze musi jeszcze troche popracowac nad technika manipulacji :O ludzie od razu sie kapneli o co chodzi.

Gość ...ot..co...
tutaj jest prawidlowo "wykonana" manipulacja tvn-u i kolenda musi sie jeszcze troche podszkolic:P http://www.youtube.com/watch?v=-LeuNoVVK1M&feature=related do tej pory uwazalam tvn za telewizje obiektywna ( :D ). zeby nie bylo, nie jestem zwolenniczka pisu, zadnym moherem itp. ale od pewnego czasu zaczynam dostrzegac, ze tvnowi o zgrozo coraz blizej do tv rydzyka :O tyle, ze rydzyk jest telewizja pisu a tvn platformy. nie jestem zwolenniczka zadnej partii, polityka mnie raczej nie interesuje, ale golym okiem widac, ze tvn nie jest obiektywny. to juz bije z kazdej strony. nawet nie probuja tego ukrywac. dlatego wole ogladac polsat lub superstacje. tam przynajmniej dziennikarstwo jest na wyzszym poziomie.

Mnie dziennikarz kojarzył się zawsze z obiektywizmem, rzetelnością i profesjonalizmem więc idąc tokiem myślenia pani Kasi K.Z. może sobie podać rękę z jej zdaniem "niedyskretnym" Rutkowskim :) 🖐️

Gość Darek...
Za to ze Kolęda-Zaleska oskarżyła Rutkowskiego na wizji ze zrobił matkę Madzi morderczynie jeśli się okaże ze jednak to było morderstwo to Rutkowski powinien podać do sądu Kolęde-Zaleską za znieważenie.

Ta "dziennikarka" nie zachowała sie profesjonalnie. To napewno. I uważam, że powinna ponieść tego konsekwencje. Tak jak ktoś pisał wczesniej ona musi byc obiektywna bo zobowiazuje ją do tego etyka dziennikarska. Co do Rutkowskiego myśle, że lansuje się troszeczke na tej sprawie. Będzie jeszcze bardziej rozpoznawalny. Ludzie będą chetniej korzystali z jego usług. Włosy mi stanęły kiedy usłyszałam, ze kamerka na która nagrywąl rozmowe z matka Magdy należała do Super Expressu!

w moich oczach to zero jest. Okrągłe, napompowane zero! Nieprofesjonalna! Wykon jakiś a nie dziennikarstwo. Chciałą pokazać jaka jest mądralińska, więc zrobiła - mnie - człowieka przeciwnemu metodom Rutka - skierowała do niego :) Jestem dziś za nim :) Bo pewnie taką mamy policję, jak tvn dziennikarzy.

Gość El.Hombre
Niektórzy oskarzaja Rutkowskiego ze lansuje sie ze zrobił miedialny show a co miał zrobic jakby oddał najpierw policji te materiały filmy gdzie matka Madzi przyznaje sie dziecko nie zyje to policja by sobie przywłaszczyła i otrąbili ze to ich wielki sukces policji. Mało to nikt by tego filmu nie zobaczył bo widac ze tam jest detektyw Rutkowski to cwany lis i nie da sie wyrolować policji i on o tym doskonale wie. Detektywi tak działają bo to ich praca i zarobek

Gość dokładnie tak
Rutkowski nie wykorzystał rodziny, bo nie był ich adwokatem, który miał ich bronić, tylko osobą, która za ich zgodą miała wyjaśnić, co stało się z dzieckiem. On to zrobił skutecznie, a że finał się tragiczny i niby ofiara okazała się sprawcą, to już inna bajka. I co w takim przypadku? Miał zataić prawdę, kryć przestępstwo, by nie działać na szkodę rodziny? Bzdura kompletna! Każdy ma OBOWIĄZEK donieść o przestępstwie! A że przy okazji robił show i reklamę sobie to inna bajka. Zarzuca mu się, że stosował niemoralne metody. Przepraszam czy prowokacja, blef to coś strasznie złego i tego nie może stosować policja? Jeśli wersja matki byłaby prawdziwa, to normalna reakcja na fałszywych świadków to byłoby jej stwierdzenie, że świadkowie są fałszywi, bo ją ktoś rąbnął w głowę i zabrał dziecko, a nie zwątpienie i wpadka.

Gość monxa
Rutkowski dobrze zrobił,bo to jego praca i na takich wlasnie sprawach trzepie się kasiorę.Dziennikarzyna z PO TVN pokazała jaka jest kiepska. Najgorzej wyszedł ten policjant,gowno zrobil a zaslugi cale dla siebie.Do tego jeszcze tekst ze 70% ludzi pozytywnie ocenia prace policji.Ciekawe gdzie Ci ludzie,chyba nigdy nie byli na komendzie,gdzie niewazne w jakiej sprawie sie przychodzi,zawsze traktuja jak śmiecia.

Gość to babsko jest nawiedzone
a jako dziennikarka jest nieprofesjonalna, powinni szmate zwolnić w pizdu! :o

Gość ta, 72 procent społeczeństwa
jest niby zadowolona z policji - ciekawe kurwa kto :D:D:D:D

Gość graoperacyjna
mówienie o rozjechaniu emocjonalnym Katarzyny przez Rutka jest śmieszne. Policja stosuje dokładnie te same metody tylko w bardziej okrutny sposób. Tak więc Rutkowski postąpił bardzo humanitarnie. Ta sama akcja przeprowadzona przez Policję myślę że tak miła by już nie byłą

pomimo, że nigdy za detektywem Rutkowskim nie przepadałam, jednak to jak potraktowała go pani "dziennikarka" jest poniżej krytyki. Każdy doskonale wie, że dzięki Rutkowskiemu śledztwo przybrało zupełnie inny kierunek, a przede wszystkim matka się przyznała do winy. Wszystko będzie wiadome po sekcji zwłok. Rutkowski zdobył szacun, bo jego zachowanie w studiu tvn-u było profesjonalne, nie dał się sprowokować dziennikarce. Policja powinna swą dumę sobie schować i najzwyczajniej w świecie podziękować Rutkowskiemu za pomoc. takie jest moje zdanie w temacie....

Gość balągaa
KR: Ja poszedłem na układ z pani stacją, KKZ: Ale na jaki układ pan poszedł z moją stacją?? KR: Pani stacja dostała pierwsza jako telewizja materiał - kompletny materiał - i go przegrała. I pani stacja jako pierwsza ten materiał wyemitowała. Ja nikomu tego materiału nie sprzedałem. KKZ: Dobrze, dobrze, dobrze, ale po co pan w ogóle dawał ten materiał? Przecież to jakaś paranoja ta Kolenda Zaleska, sama się pogrążała w tym materiale z wczoraj:D:D:D:D Przecież to TVN pierwszy wyemitował film, nie Rutkowski :o:o:o :D:D:D

Gość Dionizy z VOLVA
Link do wywiadu. http://tiny.pl/hjs9q Rutkowski to lanser i każdy to wie. Ale przecież to TVN rozpropagowało nagranie Rutkowskiego z ukrytej kamery :D Także nie wiem dlaczego teraz TVN go atakuje. Do tej pory byłem po stronie Policji, ale teraz nie jestem po żadnej stronie, bo wszystkie uważam za nieobiektywne. To dzięki Zalewskiej.

" Rutkowski nie wykorzystał rodziny, bo nie był ich adwokatem, który miał ich bronić, tylko osobą, która za ich zgodą miała wyjaśnić, co stało się z dzieckiem. On to zrobił skutecznie, a że finał się tragiczny i niby ofiara okazała się sprawcą, to już inna bajka. I co w takim przypadku? Miał zataić prawdę, kryć przestępstwo, by nie działać na szkodę rodziny? Bzdura kompletna! Każdy ma OBOWIĄZEK donieść o przestępstwie! A że przy okazji robił show i reklamę sobie to inna bajka. Zarzuca mu się, że stosował niemoralne metody. Przepraszam czy prowokacja, blef to coś strasznie złego i tego nie może stosować policja? Jeśli wersja matki byłaby prawdziwa, to normalna reakcja na fałszywych świadków to byłoby jej stwierdzenie, że świadkowie są fałszywi, bo ją ktoś rąbnął w głowę i zabrał dziecko, a nie zwątpienie i wpadka." podpisuje sie pod tym rekami i nogami Rutkowski to nie adwokat rodziny, a detektyw, z licencją czy bez

Gość też żydówka
kolenda zalewska to chamica, i nie szanująca ludzi tak jak całe PO

Gość ncfvghjkjfdsfghj
wlasnie obejzalam ten program jestem zszokowana jak mozna tak sie zachowac brak etyki ,profesjoalizmu i brak kultury ze strony dziennikarki ... sadzilam ze Pani Koleda Zaleska to madra obiektywna kobieta coz myliłam sie .Od samego poczatku widac ze chciala "dosrac" Rutkowskiemu .. za co? hmm . Na temat policji t=nie bede sie wypowiadala szkoda słow Po prostu farsa

A pani pożal się boże dziennikarka reprezentując swój niski poziom i brak profesjonalizmu najlepiej niech idzie matkę madzi pogłaskać po główce że dobrze zrobiła pozbywając się dziecka. Mi już normalnie nerwy puszczają!!!!

Gość lady mary
,, Rutkowski,, to firma detektywistyczna, a K. Rutkowski byłby skończonym idiotą a nie biznesmenem,gdyby nie wykorzystał takiej okazji do zareklamowania się. Trudno więc mieć do niego pretensje,że wykorzystuje każdy moment ,aby się lansować

Gość autor postu
Tak ... dziennikarka w cudzysłowie jest jak najbardziej na miejscu. Właściwie szkoda słów opisujących przebieg programu. Wizerunek TVN24 ucierpiał bardzo.... stronniczość, impertynencja, brak szacunku dla zapraszanych gości. Fatalny wizerunek, fatalny.

Gość Bert Power.
Kolenda Zaleska i jej skandaliczne zachowanie w TVN24 Tutaj mozna kierowac petycje i skargi RADA ETYKI MEDIÓW skargi kierować: ul. Woronicza 17 Bud. B15, pok. 13/13A 00 999 Warszawa Ryszard Bańkowicz - Przewodniczący Rady Etyki Mediów tel. 785 985 204, ryszard.bankowicz@radaetykimediow.pl Helena Kowalik-Ciemińska - Wiceprzewodnicząca Rady Etyki Mediów tel. 785 985 296, helena.kowalik@radaetykimediow.pl Irena Piłatowska-Mądry - Wiceprzewodnicząca Rady Etyki Mediów tel. 785 985 154, irena.pilatowska@radaetykimediow.pl Barbara Markowska-Wójcik - Sekretarz Rady Etyki Mediów barbara.markowska@radaetykimediow.pl