Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prymprow.

pani "dziennikarka" K. Kolenda-Zaleska

Polecane posty

Gość prymprow.

Kto wczoraj oglądał popis "profesjonalizmu" dziennikarskiego? :O:O

Gość prymprow.
zachowywala sie niekulturalnie, histerycznie; a obrona matki z zarzutami tylko sie osmieszyla. to moze mordujmy sie wszyscy, a pani K. K.Z. bedzie mordercow glaskac po glowach.

Gość prymprow.
Z pewnoscia, gdyby Rutkowski wywodzil sie z innych kregow, "dziennikarka" TVN24 bilaby mu poklony. A tu trzeba po linii stacji- bronic panstwa Tuska=bronic policji. Ale to juz temat poboczny. Zero obiektywizm, szacunku dla obydwu gosci, ktorzy nie mogli porozmawiac normalnie ze soba, poniewaz prowadzaca program nie panowala nad nim. Trudno, zeby... skoro nie panowala nad soba nawet. To bylo zenujace i przykre. ciekawe czy TVN24 z luboscia bedzie dzis wracac do fragmentow tego programu. watpie. Bo to ich porazka. Moze celowo ja wystawili? Ona bardzo rzadko prowadzi Fakty po faktach. Na ogol p. Pochanke, p. Durczok, p. Kajdanowicz,p. Werner. O niej sobie przypomnieli chyba po smierci Szymborskiej.

tez jestem zbulwersowana co te babsko wyprawialo , tak samo jak cala moja rodzina cieszy mnie jedynie fakt ze my normalni Polacy widzimy ze tak naprawde racje mial Rutkowski i jak nasza policja jest nieudolna

policja jest zazdrosna ze czlowiek ktory nie ma licencji siedzial w wiezieniu rozszyfrowal calą zagadke w pare dni bo oni by sie pewnie miesiącami z tymj bujali albo i w ogole by nie wpadli ze matka zabila

moim zdaniem tvn powinien to idiotke zwolnic bo telewizja przez to traci oglądalnosc

Gość prymprow.
No niestety, ale fakty sprawy wskazuja, ze na przeszukanie parku udali sie dopiero po akcji Rutkowskiego. Skoro policja badala rzekomo rozne watki ( a nie tylko porwanie) to dlaczego wczesniej, chocby jeden dzien wczesniej, nie przeszukala tego parku? Pomijam, ze mogli to zrobic znacznie wczesniej. gdyby nie Rutkowski, to pewnie sprawa ciagnelaby sie jeszcze troche i zaraz by uznali, ze beda czekac na sygnal z Europy, bo dziecko pewnie jest poza granicami kraju.

Gość prymprow.
Ja rozumiem, ze policja znajduje sie pod pewna presja i obstrzalem spol. itd, ale kto im bronil przeszukac park wczesniej? Zrobili to dopiero po akcji Rutkowskiego. Wiec nie mam pytan juz:O No ja dotad ogladalam tvn24, choc zdawalam sobie zawsze sprawe, ze sa stronniczy i malo obiektywni. Ale po wczorajszym jestem tak zniesmaczona, ze dzisiaj juz ogladam tylko Polsat News (bo ja jestem troche uzalezniona od tego typu programow;) )

Gość to bylo zenujace
:-O tego sie nie dalo ogladac byla tak stronnicza, ze masakra i te drwiny z rozmowcy, jakos jak cugowski wystepuje w okularach to nikt na to uwagi nie zwraca i z niego nie drwi zero profesjonalizmu i szacunku do goscia

ale trzeba przyznać ,że rutek dawał radę ... "Patrzac na taka Gwiazde moge byc oslepiony " :D to mnie rozjebało :D

Gość ptasiek nastroszony
ta kolenda zalewska mimo , ze wydawala sie porzadna unijna i peowska dziennikarka z ta obrona matki i zalem wylewanym w kit nad nia odpierdolila maniane.

no glupia baba ja nie wiem jak ich to boli ze on taki kryminalista i sprawe rozwiązal no tak lepiej zeby policja sie bujala z tym miesiącami i nasza kase wydawala

Gość prymprow.
podobne komentarze jak nasze mozna poczytac na www.tvn24.pl, forum nawet sformulowano tam niby petcyje o usuniecie jej

Gość ptasiek nastroszony
ta kolenda zalewska pokazala naga prawde szkoda ze nie cycki , ze wszystko jest u nas upolitycznione nawet smierc dziecka i sposob wykrycia sprawcy. bezprawie i nieudolnosc panstwa. P.Rutkowskiego bo niesluszny strasza 2 latami wiezienia a niemieckich podludzi , ktorzy tu przyjechali "świętować" uniewinniono bo z racji pozycji niemiec możemy im językiem wokół żołędzia jedynie opierdolić

Gość no ludzie czy wy naprwde tacy
ciemni jestescie? Rutkowski lansuje sie na czyjejs tragedii. Gdyby nie to, że sprawa zrobiła sie taka medialna to za nic by dupska nie ruszyl. To cham i prostak. każdy wiedzial ze z tą sprawa jest cos nie tak. On tej matki wcale nie przesłuchal. On udawal współczucie i zrozumienie a ona dala sie na to nabrac, a że psychicznie nie dawala rady to pekła. Zaufała a on rozjechal ją walcem. Pomijam co mysle o tej "matce", ale Rutkowski byl nie lepszy "po trupach do celu". Chamstwo i tyle. Kto z nas chciałby być tak potraktowany. Powiedziec cos komus w tajemnicy, a potem zobaczyc to w telewizji. Ja tego babska nie bronie, ale traktujmy ludzi jak sami chcielibysmy byc traktowani. Inaczej wcale nie bedziemy od nich lepsi. I o to właśnie chodzi. Policja nie może byc az tak chamska i działać poza prawem. Są procedury. Każdy kto ma troche oleju w glowie powinien to wszystko zrozumiec. skutecznym... owszem, ale nie za każdą cene Policja tez by to rozwiazala. A WY SIE DAJECIE NA TO NABRAĆ... ŻAŁOSNE. JAK STADO SZCZURÓW KTÓRYM KTOŚ PODRZUCIŁ OCHŁAPY. POMYSLCIE TOCHE SAMI

Gość prymprow.
Pani K. Kolenda-Zaleska zarzucila na koniec p. Rutkowskiem brak dyskrecji :D Czy rola w jaka wszedl Rutkowski wymagala dyskrecji? Czy on byl adwokatem matki, ktora mial chronic? Nie rozumiem. detektyw chyba spelnia inne zadania, ma odkryc prawde. Przeciez chyba w tym celu -odkrycia prawdy- dziadkowie Magdy- podjeli z nim wspolprace.

temat jest tematem pochwalnym rutkowskiego tylko o profesjonalizmie dziennikarki tvn 😴🖐️ "Policja nie może byc az tak chamska i działać poza prawem" taaaaaak policja się w tym specjalizuje :D

Gość prymprow.
Nabierac to sie dajesz Ty. Pomysl samodzielnie :) Rutkowski ma dosc slawy, uwierz. A sprawa stala sie medialna przez samych rodzicow Magdy.

Gość prymprow.
Dlatego pisalam, ze policja ma trudniej, owszem. Ale jakie procedury zabronily policji przeszukac ten park chocby w srode? :O:O No kiepsko z tym tlumaczeniem opieszalosci policji.

Gość prymprow.
Ciekawa jestem jak potocza sie losy pani K. Kolendy- Zaleskiej. Moze na chwilke zniknie z anteny, zeby sprawa przycichla, zeby ludzie troche zapomnieli. Moze przesuna ja do innego dzialu. Zreszta jak mowie, ona niezmiernie rzadko prowadzi fakty po fakty. Az dziwne to bylo, ze ona tam siedzi drugi raz w tym tyg, bo wczesniej rozmawiala o Szymborskiej)

Gość ptasiek nastroszony
ale o jakiej dyskrecji mowa? ta "matka" madzi sama rozpierdolila do granic mozliwości sprawe na polskę świat i okolice. a wtórował jej TVN BY MIEĆ TEMAT ATRAKCYJNY MEDIALNIE i słupki oglądalności. i tylko w tvn Rutkowskiego wszystkie wypowiedzi na żywca wrecz pokazywano już od rana katując tvnwidza rewelkami nt. zresztą tvn to prymitywna stacja kierujaca sie najnizszymi instynktami. no ale gdyby widzow nie miala to by albo znikla albo musiala jak to czasem ze strachu gdy PO slupki spadaja udawac obiektywna i krytykowac w kit rzad

Gość brawo dla
rutkowskiego ale jej pojechal z tymi okularami :D

Gość no ludzie czy wy naprwde tacy
No a jesli chodzi o Zaleska to naprawde sie nie popisala, stronnicza jąkała. Chociaż ją lubie a Rutkowskiego nie znosze, to ta cala rozmowa jest żenująca, cjaos i klótnia.

Gość prymprow.
Kazdy ma prawo do swoich opinii, to jasne przeciez!!! Ale dziennikarz powinien powsciagnac swoj subiektywizm i emocje. Nie wiem dlaczego ona to zrobila. Przeciez to dziennikara z pewnym doswiadczeiem, choc najczesciej chyba byla reporterka z sejmu.