Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prorroctwo2013

Matka Magdy probowala popelnic w areszcie samobojstwo

Polecane posty

Gość kropeczka z listeczka
PO WYJŚCIU Z WIĘZIENIA POWINNA IŚĆ DO SZKOŁY AKTORSKIEJ , ZŁÓŻMY SIĘ JEJ NA SZKOŁĘ BO MOŻE JEDNA POLKA OSKARA DOSTANIE ZA TALENT AKTORSKI

a slyszeliscie co mowili w tv? ojciec sie wypowiadal ze pomagal jej znosic na dol wozek z dzieckiem .. a policja powiedziala ze on w ogole nie szla tamtedy co cialo bylo. bo namierzyli ja po telefonie i zupelnie inna droga byla... dziwne...

Gość biedna matka biedne dziecko
nie ma to jak osadzac kogos kogo sie nie zna!

Gość fgjgf
http://wiadomosci.wp.pl/title,Ojciec-Magdy-przerywa-milczenie-tyle-dni-zylismy-w-klamstwie,wid,14230846,wiadomosc.html?ticaid=1ddfd

caly czas mam nadzieje ze ten skurwysyn za tym wszystkim stoi a matka dziecka zostala przez niego zaszantazowana i mowi wszystko co ten ciul jej powie malo tego, najpierw byla wersja ze kobieta zostawila dziecko pod drzewem, pozniej nagle znaleziono je w kamienicy, starej, zniszczonej.. nie zdzwililabym sie gdyby sie okazalo ze to on ten zajebany satanista sam ja tam zostawil!

Gość epokar
oczywiście za chwilę będą się sypać teksty jeden za drugim jaka ta Kaśka biedna, jak w życiu źle miała i jak była fatalnie traktowana przez ojca i pijaka i że miała do szkoły pod górkę , tak jest postawcie pomnik dla Kaśki W. nazwijcie jej imieniem ulice i szkoły , place zabaw dla dzieci a najlepiej aby Kaśka W. została panią minister od edukacji narodowej :) - buziak :)

Gość fgjgf
epokar ty w ogole widzisz co piszesz? po tym co czytam to nie sadze zeby tak bylo :o kurwa kolejny polaczek sie znalazł co udaje takiego dobrego a zero serca w tobie,zero.jestes skonczona.

Gość powiem tak ...
W DE z tą kobietą by się tak nie cackali jak to robią w Polsce :o brak słów :/

Gość epokar
fgjgf wiem o czym piszę i potrafię myśleć i już widzę wielu obrońców Kaśki W. , którzy jej współczują , Rutkowski dzisiaj powiedział, że Kaśka dostanie góra jeden rok odsiadki nie rozumiem co za bałwan pilnuje Kaśkę w areszcie skoro Kaśka ma dostęp do płynów do mycia sracza i spokojnie ten płyn wypija a poza tym jestem facetem - niewygodne zadaję pytania ?

epokar tam dzieje sie cos nie dobrego, faceta, sasiadow, tesciowa i cala reszte powinni przybic do sciany i wyciagac z nich jak najwiecej, moim zdaniem prawda jest calkiem inna

Gość fgjgf
widocznie ty miales normalne zycie, nie wiesz co to jest horror w domu, zniszczone dziecinstwo,zaburzenia osobowosci.tobie sie zdaje ze to nie ma wplywu a ma wielki i bez terapii sie nie obejdzie. pozatym! urodzila dziecko,przezyla depresje poporodowa, zero wsparcia w tesciach,mezu i rodzicach, i nawet jesli to byl wypadek nie dziwie sie ze tak postapila wiesz dlaczego? problemy z psychika i ciagle gnebienie na pewno nie pomagaja myslec racjonalnie, ona jest na dnie. czy potrafisz myslec to nie wiem bo masz ograniczone horyzonty i wypowiadasz sie w temacie o ktorym nie masz pojecia, no ale tak najlatwiej z gory osadzic

ta dziewczyna podobno byla jednym wielkim klebkiem nerwow juz wczesniej probowala popelnic samobojstwo, ona byla chora psychicznie, moze maltretowana, bita przez meza? mam nadzieje ze ta sprawa szybko sie wyjasni

Gość epokar
biedna matka biedne dziecko prawdopodobnie masz rację ale zostawmy to 'błyskotliwej polskiej policji' i pimpusiowi z KG POLICJI, pimpuś WSZYSTKO wyjaśni rzeczowo jak policjant bez jaj a Rutkowskiego należy wygonić bo przeszkadza i jest niewygodny politycznie ! A Rutkowski powiedział, podejrzewamy pewną osobę ale z poza rodziny, chyba nie ściemnia

Gość fgjgf
nawet jesli podejrzewa to nie powie zeby nie sploszyc,on stosuje sztuczki co mozna bylo zobaczyc w poprzednich sledztwach,tak mowisz ze nie potrzebny tylko kto do odkrył? no kto? policja? oni by nie znaleźli nigdy

Gość powiem tak ...
To bardzo ciekawe bo ile jest ludzi, którzy mieli "trudne" dzieciństwo i jakoś dobrze funkcjonują w społeczeństwie - np. mąż mojej kumpeli jest z domu dziecka (miał rodziców pijaków itd.) ale o swoją rodzinę dba bardziej niż nie jeden facet. Może najlepiej będzie jak Katarzynie W. przypisze się stan depresyjny i po zawodach - a to jak postąpiła ze swoim dzieckiem jest nie ważne :o

Gość epokar
fgjgf A co to jest depresja poporodowa ? To jest tylko powrót hormonów po trzech dniach po prodzie a nie po pół roku od urodzenia dziecka poza tym kobieta w wieku 22 lat nie jest gówniarą , skoro się wyrwała z samego dna to powinna zrozumieć, że ma fajną własną rodzinę i dziecko ale nie chciała tego dziecka, to dziecko stanowiło przeszkodę , Kaśka chciała szaleć i się bawić , - dowód , jeszcze tydzień temu wybierała się na horror do kina , mogła wyjść na prostą ale nie chciała , czy warto żałować głupią kobietę ?

Gość fgjgf
w domu dziecka czasami jest o wiele lepiej niz w rodzinnym :o pozatym wiele osób ktorzy maja silna psychike daja sobie rade ale tak czy inaczej to wraca, z zewnatrz to wygląda ze jest z tym czlowiekiem ok, moj ojciec przed ludzmi aniol a w domu chcial mnie zabic,

Gość red wet lips
A co myślicie w końcu o ojcu Madzi po tym jak udzielił wywiadu? Twierdzi, że nie było go w domu gdy to całe zdarzenie nastąpiło, zniósł wózek ale później jego żona wróciła się po pampersy... Tylko, ze matka Magdy twierdzi, że dziecko jej wypadło po kąpieli! Nie rozumiem, wróciła po pampersy i stwierdziła, że przy okazji wykąpie dziecko? Przed samym wyjściem na mróz?!

dokladnie;/ tu cos jest nie tak jeszcze. mysle ze jeszcze sporo faktow wyjdzie na jaw ...

Gość fgjgf
epokar-tak moze mowic tylko czlowiek ktory tego nie przezyl i mysli ze wszystko jest takie proste,a co tam to tylko depresja, ma rodzine powinna byc szczesliwa, tylko ze to wszystko latami za toba sie ciagnie

Gość red wet lips
fgjgf- przecież matka Magdy sama przyznała, że od początku ciąży myślała o tym, żeby oddać to dziecko po urodzeniu, nigdy nie chciała go wychowywać... więc o jakiej Ty depresji poporodowej mówisz?

"fakt, dziś tak skutecznie przemilczany - w czasie pierwszych dni śledztwa do akcji poszukiwawczej włączone były psy tropiące. I zgodnie z przekazami w internetowych wiadomościach napisane było dokładnie , że psy podjęły trop tylko do miejsca, w którym stał samochód, którym odjechał ów Bartek. Dalej psy tropu nie podjęły .. Teraz analizując połączenia z komórki dziewczyny analitycy stwierdzili, iż telefon nie logował się z miejsca, w którym dziecko odnaleziono - a także, że kobieta nie miała najmniejszych szans dojść do miejsca położenia zwłok oraz powrotu w tym czasie, bo było po prostu za daleko. Jakie z tego wnioski ? Po trzecie, matka przy pierwszym podaniu miejsca ukrycia zwłok podała miejsce nieprawdziwe - dlaczego? Może dlatego po prostu, że prawdziwego miejsca złożenia zwłok dziecka nie znała ? Nie kwestionuję winy oskarżonej, ale po obejrzeniu materiału, w którym przyznaje się do winy zrobiło mi się dziewczyny naprawdę żal, bo czułam z jej wypowiedzi szczerość. I niestety kryje swego męża, być może jego winę biorąc na siebie - bo moim zdaniem to ojciec dziecka zawiózł je i ukrył w tych ruinach, natomiast tego, co się stało w domu być może się dowiemy. Na chwilę obecną skłonna jestem nawet stwierdzić, że dziecko mogło wypaść z kocyka ojcu - a dziewczyna broni męża, podczas, gdy on miesza ją z błotem. " slowa ktoregos z kafeterian, zgadzam sie z tym w 100%

Gość fgjgf
"Sąd może oczywiście uznać okoliczności łagodzące - depresję poporodową, na którą cierpiała matka Madzi. W takim przypadku wyrok może być łagodniejszy. "

Gość epokar
biedna matka biedne dziecko a pokaż dowód, że Bartek miesza Kaśkę z błotem ?

Gość fgjgf
moze i faktycznie tak jest, kij to wie tak czy inaczej szkoda mi tego dzieciatka i jej,zmarnowala sobie zycie. :(

zgadazam sie .. to wszystko jest dziwne.. mozlwie ze ten ktos kto to napisal ma duzo racji..

moze nie miesza, tzn nie pokazuje tego bo ludzie sobie juz winowajce znalezli, wlasnie ja Kasie, wiec on poki co moze czuc sie bezpieczny