Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prorroctwo2013

Matka Magdy probowala popelnic w areszcie samobojstwo

Polecane posty

Gość red wet lips
To normalne, że wraca się do domu po pampersy i przy okazji kąpie się dziecko przed wyjściem na mróz? Bo może to norma, a ja się nie znam :O

Gość biedna matka biedne dziecko
tutaj wszystko smierdzi, kazde z nich ma inne wersje wydarzen, ja bym na miejscu tego calego rutkowskiego zostawila w domu u Bartka podsluch, w telefonach rowniez

Gość red wet lips
o to chodzi, coś im się te zeznania nie bardzo pokrywają, chyba kiepsko to zostało przemyślane. Człowiek raczej pamięta co robił poprzedniego dnia, więc te niezgodności są zaskakujące.

Gość 423423423423
moim zdaniem zawsze w przypadku wątpliwosci powinno sie wyskrobac bachora a nie meczyc i przejmoac co kto powie. Potem tylko taki skutek. nie dosc, że poswięciła się , przechodziła gehenne zajmując krzykaczem 24 h, to potem jeszcze ja opluwaja wszyscy.

Gość epokar
a proponuję abyscie zechcieli wrócić pamięcią do zapisu filmowego, gdzie za Przemszą Kaśka 'leżała' kilka minut nieprzytomna i została znaleziona przez sąsiadkę z tego osiedla i sąsiadka opowiadała, że w wózku dziecka nie było ale w wózku widziała MLEKO DLA DZIECKA , więc tak się zastanawiam, skoro dziecko zostało zabrane dużo wcześniej z wózka to czy matka dziecka zabierałaby mleko dla dziecka ?

ajj to wszystko jest strasznie pogmatwane.. jak dla mnie ona sama tego nie obmyslila.. nawet jakby to byl wypadek to w ciaglu kilku minut by tak ladnie perfekcyjnie wymyslila plan porwania ze cala Polska jej uwierzyla??? nie sadze!

Gość ja mam dość!
Madzia nie żyje. Mam nadzieję że nie będzie więcej śliskich kocyków!

ja mysle ze to nie wina sliskiego kocyka.. wcale sie nie zdziwie jak jednak okaze sie ze to rzeczywiscie ojciec wywiozl zwloki..

Gość tez byłam......
więc tak się zastanawiam, skoro dziecko zostało zabrane dużo wcześniej z wózka to czy matka dziecka zabierałaby mleko dla dziecka ? potrafiła się yebnąć w łeb, położyć na chodniku, wymyślić całą tą szopke to co to za filozofia mleko w butelce wziąć?

Gość fgjgf
no fakt to jest bardzo zagmatwane, rutkowski na pewno podsluch zalozyl nie wierze ze nie,z reszta teraz za pozno jak w areszcie jest

Gość icowynato....
Wiecie co przegladnęłam wszystkie filmiki na you tube od początku i nigdzie nie mogę znalsc ze to dziecko matce po kąpieli wypadło(moze przeoczyłam to dajcie linka), na konferencji jak jeszcze mówiono o porwaniu, to kasia mówi ze wróciła po pieluchy,a jak sie rutkowskiemu przyznawała to mowi ze mała z kocyka jej wypadła ,bo próg wysoki i się potknęła .Mogło tak byc i potem spanikowała i kłamstwo za kłamstwem sie ciagło

Gość tak sobie myślę
za chwilę dojdziecie do wniosku, że naprawdę jakiś porywacz dziecko uprowadził i je zakopał bo przecież w wózku była butelka z mlekiem :o a Katarzyna W. pod presją P. Rutkowskiego przyznała się do czynu, którego faktycznie nie zrobiła - OMG :/

Gość LaliaEu
jak można pisać takie rzeczy,nie wierze...

Gość na 2 oglądajcien
Zaraz będzie ten temat ten u Lisa na 2

Gość ten temat
rozwija się tak samo jak temat o smoleńsku :D, mało tego ile tutaj jest adwokatów i prokuratorów :D szkoda tylko, że marnujecie swój talent :P

Gość epokar
na 2 oglądajcien nawet tu prawdy nie powiecie u Lisa, będzie mataczenie i znowu 'pimpuś' z KG Policji BĘDZIE najeżdżał na Rutkowskiego

Rutkowski dobrze gada..... wzial ją pod h.. i sie dopiero przyznala. gdyby on nie rozegrał tej gierki z niby swiadkami co widzeli ze ona sie kladzie sama na chodniku to by do dzis sie nie przyznala....!!

Gość ciastolina plej jjj
szejka jej w wiezieniu dali...

Gość epokar
przykre to jest w Polsce nie ma Policji, jest tylko 'pimpuś bez jaj' jako rzecznik z KG Policji góóówno wiedzieli, przeanalizowali własne błędy do których nie chcą się przyznać

nie chca sie przyznac ze im nie poszlo. wiec wydumali ze Rutkowski im przeszkodzil. a tak naprawde gdyby nie on to by pewnie do dzis by nic nie bylo wiadomo.

Gość też mama
no i wygadali się, ojciec Madzi zamieszany,to było do przewidzenia

Gość epokar
a Kaśka perfidnie wymyśliła plan , nie znajdą nawet za pół roku , nawet za rok , za dużo spraw mają policjanci , specjaliści i śledczy oraz prokuratura , kości dziecka w zsypie zamienią się w pył a resztę zrobią myszy i robaki aby nie było śladów, przyjdzie tam jakiś pijak aby się wysikać albo jakaś parka będzie się tam bzykać w tym zsypie , oczywiście że z premedytacją KTOŚ pomógł , być może jutro się dowiemy kto pomagał jak powiedział Rutkowski , który jedzie do Zagłębia

ale dziwne z badania na wykrywaczu klamstw, wyszlo na to ze ojciec rzeczywiscie nic nie wiedzial.. ciekawe co to wyjdzie z tego..

Gość fgjgf
też mama o co chodzi? gdzie to masz?

Gość dgttekkhge
jak to sie wygadali? nie ogladalam, nie jestem w poslce, moglby ktos napisac co sie dzialo?

Gość Gardzeeellllllll
"no i wygadali się, ojciec Madzi zamieszany,to było do przewidzenia" to znaczy??? skad wiesz?

on nie powiedzial wprst ze to o ojca chodzi , tylko o druga podejrzana osobe....

Gość Gardzeeellllllll
ja nie slyszalam , zeby była mowa o ojcu dziecka

Gość epokar
Rutkowski nie dał się sprowokować 'pimpusiowi' ale miał wesołe oczy, chyba Rutkowski już wie, kto pomagał :)