Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prorroctwo2013

Matka Magdy probowala popelnic w areszcie samobojstwo

Polecane posty

Gość też mama
przecież powiedział policjant na zakończeniu rozmowy,że Bartek w towarzystwie człowieka Rutowskiego przyjeżdża do aresztu,kontrolując matkę by nie zeznawała inaczej niż jej kazali

Gość hhjjjjjjkkkkkkk
no wlasnie ciekawe czy to bartek a moze brat?

Gość epokar
też mama kłamiesz i mataczysz, pokaż dowód :)

Gość też mama
pewnie jutro się dowiemy...przykre to wszystko,żal dziecka

Gość też mama
dowodu nie mam,piszę to co słyszałam z rozmowy:)

Gość Też mam swoją teorię
przecież powiedział policjant na zakończeniu rozmowy,że Bartek w towarzystwie człowieka Rutowskiego przyjeżdża do aresztu,kontrolując matkę by nie zeznawała inaczej niż jej kazali A przy przesłuchaniu może być obecny ktoś trzeci? Bo chyba nawet mąż nie może być a co dopiero Rutkowski. W przypadku przesłuchania osoby pełnoletniej może być chyba tylko adwokat

Gość Gardzeeellllllll
jRutkowski od poczatku broni bartka , mowi , ze na 100% nie brał w tym udziału . Teraz juz wiadomo czemu. Chciał odwrocic uwage policji od niego i pierwszy sie do niego dobrac. Nie sądzicie?

Gość epokar
też mama to źle słyszałaś a rozmowa Lisa będzie dostępna na youtube, więc posłuchaj jeszcze raz

Gość też mama
nie wiem,tak było w zakończeniu tej rozmowy u "Lisa",zresztą,co to zmieni ,czasu się nie cofnie,co się stało to się nie odstanie,pozdrawiam

I ten policjant nie mówił o areszcie tylko o komisariacie.

nie wiem dla mnie dziwne to co napisane bylo wczesniej o tych psac tropiacych , samochodzie bartka, i o 1 wsakazniu ukrycia ciala. ale z drugiej str wariograf wsazal ze bartek mowi prawde ze nic nie wiedzial

Gość też mama
to co powiedział?może źle słyszałam?powiedz

Gość Gardzeeellllllll
a slyszeliscie jak Rutkowski mowiac o wariografie zaznaczył , że na ta strone jak oszukac wariograf , wchodziła Katarzyna którą namowil do tego Bartek ? moze nie doslownie tak , ale w tym sensie . wiec moze to on chcial sprawdzic jak oszukac i udalo mu sie to???

ale mysle ze takie urzadzenie nie jest latwo oszukac. chyba ze jest czlowiekiem o silnej psychice.. ale watpie by to bylo takie proste

Gość epokar
- jedno prawda , Bartek pracował i studiował , gdy wracał do domu to tylko spał ale Madzi robił fotki i cieszył się że ma fajną córkę :) nie bywał w ciagu tygodnia w domu , wyszedł rano i wracał wieczorem a co w tym czasie robiła Kaśka ?

wlasnie.. a moze ona miala jakiegos kochanka ... bo gdzie sie podziala jak na 2 tygodnie wczesnije zostawila dziecko u dziadkow? ;/

Gość nrseanm
a ciekawe czy barek przez te 2 tygodnie siedzial z dzieckiem

Gość Gjgjgjgjgjgjgjgjgjgj
Przypuszczam, ze mozliwe iz tesciowa probuje ratowac syna. Tymbardziej zd z rutkowskim cyt. Nawzajem sie potrzebowali ze slawkiem i beata. Ciekawe, czy bedzie go zaciekle bronil do konca, czy medialnie go rozegra jak kaśke

Gość epokar
jedno jest pewne , policja mataczy i wprowadza ludzi w błąd, media mataczą i nie mówią jak było i jest , nawet wirtualna polska, portal poważany nie przytoczyła wszystkiego co powiedział znany wizjoner Jackowski, dopiero po pewnym czasie dają sprostowania a ta dzisiejsza rozmowa z Bartkiem na RMF FM to się nie trzyma składu i kuupy, jakby komuś zależało aby durni polacy nie zrozumieli tektu bo media z nas Polaków chcą zrobić durni do sześcianu i cieszyć się tym, że kupujemy to co nam sprzedają za nasze pieniądze mam złość i żal :(

Gość sssax
http://wm.pl/89823,Rutkowski-Zatrzymam-tego-ktory-pomagal-matce-ukryc-cialo.html czego dowiemy się jutro?

Gość po[o0iijnjn
ta stara bartka, beatka to pewnie nasza beatka s-k, tak samo pierdolnieta, pewnie mowila kasi ze jest plebsem, tak jak beatka nam :o

Sokołowski powiedział że mieli ( policja) utrudniony przez Rutkowskiego) kontakt z rodziną. Na co Rutkowski spokojnie odparował że przecież była zabrana przez policję na przesłuchanie i czy były wtedy według Sokołowskiego jakieś utrudnienia z jego strony. Na to Sokołowski powiedział że w czasie przesłuchania na komisariat przyjechał mąż z człowiekiem Rutkowskiego kontrolować co ona zeznaje. Cała wypowiedź jest dość żałosna bo po pierwsze, chyba trochę obciach publicznie "płakać" że jeden człowiek potrafi utrudnić pracę całej komendzie policji. Po drugie - z tym kontrolowaniem co zeznaje żona to już chyba trochę nadinterpretacja pana rzecznika bo z tego co wiem to przy przesłuchaniu. Po trzecie - nawet jeśli ten Bartek przyjechał na komisariat w czasie przesłuchania zony to tez nie jest to przykład na utrudnianie policji kontaktu z rodziną

a dlaczego rozmowa z Bartkiem nie trzyma sie kupy? bo nie slyszlaam

wchodziła Katarzyna którą namowil do tego Bartek ? Nie. Mówił, że wchodziła tam Katarzyna, razem z Bartkiem którego do tego namówiła.

Gość Gardzeeellllllll
"We wtorek tam jadę i będę zatrzymywał. Wytypowaliśmy współsprawcę, który pomagał matce ukryć ciało. Jeśli więc policja znowu nie chce się ośmieszyć, to niech się dzisiaj (w poniedziałek red.) biorą za robotę i zatrzymują. Bo jak ja im przywiozę winnego, to znowu będą mówić, że właśnie mieli go zatrzymać drwi Rutkowski. Zobacz więcej: http://wm.pl/89823,Rutkowski-Zatrzymam-tego-ktory-pomagal-matce-ukryc-cial%20o.html#ixzz1ldpLoRfI

Gość epokar
http://www.fakt.pl/Ojciec-Madzi-wywiad-Bartek-Wasniewski-Katarzyna-W,artykuly,145001,1.html no zobacz Perfecta , czy ten tekst ma jakiś sens ? nie ma składu i charakteru , jakiś walnięty dziennikarz to napisał, że Niestety, nie pozwolono mi już z nią porozmawiać. Z tego, co wiem od prokuratorów, to mała wyślizgnęła jej się z koca i uderzyła o próg w sypialni to słowa Bartka ale kiedy to powiedział , chyba jak Kaśka się przyznała Rutkowskiemu a wcześniej wracali do domu i się pobili i jak powiedział Rutkowski to Kaśka rozbiła głowę Bartkowi drzwiami w dniu, gdy Bartek miał badania wariografem media manipulują jak chcą , nie dajmy się złapać na takie sztuczki

Gość Gardzeeellllllll
„ Gazeta Polska Codziennie rozmawiała z najbardziej znanym polskim jasnowidzem, Krzysztofem Jackowskim, na temat sprawy półrocznej Magdy z Sosnowca. - Uważam, że dziecko zostało zamordowane. Czuję, że zostało uduszone. Nie wydaje mi się, żeby zmarło w wyniku nieszczęśliwego wypadku - mówi „GPC jasnowidz z Człuchowa, z którym wielokrotnie współpracowała policja i prokuratura. - Wszystko zostało zaplanowane, przygotowane z premedytacją. Nie potrafię powiedzieć, jaki był bezpośredni powód zbrodni. Czuję jednak, że tu są jakieś głębsze sprawy. Według mnie w morderstwie brała udział jeszcze jedna osoba. Nie chcę osądzać nikogo. Powiem tylko, że jest to ktoś bardzo bliski matce małej Magdy. To osoba, która występowała razem z matką dziecka podczas konferencji prasowych, spotkań z dziennikarzami. Będzie aresztowana przez policję - twierdzi w rozmowie z „GPC Jackowski. I dodaje: - Sądzę, że policjanci niebawem znajdą ciało dziecka. Na razie szukają w złym miejscu, nie zostało ono zakopane. Widzę wysoką metalową konstrukcję, może to jest magazyn, jakieś 100-120 m od rzeki. Kojarzy mi się słowo „zsyp. Tam zostały ukryte zwłoki."

Epokar ale co konkretnie ci sie tu wydaje bez ładu i składu?