Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prorroctwo2013

Matka Magdy probowala popelnic w areszcie samobojstwo

Polecane posty

Gość hulaj dusza poki mozeszzzzzzzz
dostanie zawiasy, zobaczycie, zaszyje sie w domu, bo wie,ze czeka ja lincz. pozniej wyjedzie z mezem z polski. tu nawet pracy nie dostanie...

eh cos tu nie gra z tym ojcem ... sama juz nie wiem co o nim myslec...

Gość tak to widze
zrozumcie jedno dopóki ten temat będzie na fali to tak jak ze Smolenskiem będą dodawane coraz nowsze sensacje musicie zapamiętać jedno obecni w pogoni za sensacją dla dziennikarza nie ma tematu tabu tak teraz jest kto sprawdzi ze ona chciała popełnić samobójstwo łykając płyn do naczyń co innego gdyby chciała sobie przegryżć żyły wtedy to można sprawdzić ,osobiście uważam że takie sensacje trzeba brać z pewnym dystansem i jeżeli to był wypadek to szkalowanie tej dziewczyny jest nie fer bo ona i tak przez całe życie będzie niosła ten ciężar a jeżeli to było morderstwo i udowodnią jej to niech ją szlak trafi !!!!!!!!!!!

no tak ale ja np nie rozumiem postepowania matki , ktorej dziecko ulega takiemu wypadkowi a ona zamiast wzywac pomoc zasypuje je gruzem.........

Gość a jest moze na necie
gdzies ta rozmowa? Nie mam tv wiec moge tylko w internecie poogladac

Gość epokar
tak to widze ta sprawa tu rozpatrywana jest bliżej Olewnika niż Smoleńska ale myślę, że Rutkowski też sobie poradzi ze sprawą Olewnika, chociażby tory kolejowe jemu pod nogi podkładano a przeszkadzają i przeszkadzali jemu bardzo

Gość epokar
Perfecta Tobie media podają informację na tacy abyś myślała tak jak chcą media , abyś jutro kupiła znowu gazetę , rozkładają treść prawdy w odcinkach bo uważają , że Polacy tylko rozumieją co w serialu 'KLAN' się dzieje, robią z nas tępaków , którym można podać lewatywę na niestrawność żołądka :)

Gość tak to widze
słuchajcie uważam ze Rutkowski wcale nie potrzebuje rozgłosu bo i tak jest znany jako fachowiec w tych sprawach analogia do spec.jedn.GROM ile oni przeprowadzili akcji a psy na nich wieszali tak jest u nas w kraju wszelkie szumowiny tzw celebryci idą do góry a prawdziwi bohaterowie są szkalowani np słynny ś.p gen.pilot S.Skalski i inni tak to już u nas jest a tak nie powinno być ........