Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafds

Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie??

Polecane posty

Gość sdfafds
TO NIE MA nic wspolnego z wolnoscia slowa! Skoro jestescie tacy wszyscy za wolnoscia slowa, to czemu kiedy ja, wypowiedzialam tutaj swoje zdanie, moje wolne slowo, zostalam zjechana od zaklamanych, ograniczonych itd.

"Jesli homoseksualizm, aborcja, eutanazja i inne takie sa popierane w radiu, telewizji wszedzie to jest to PROMOWANIE takich zachowan i jest to nie zdrowe dla pokolen." to twoja opinia. ta staruszka ma jak widać wręcz odwrotną:D ja jestem przeciwko np swobodnej aborcji ale nie ze względów moralnych ale ekonomicznych.... niżu demograficznego itd... do gejów i lesbijek nic nie mam. obojętno totalnie, jedynie love parady mnie troche irytuja...znam jedna lesbijkę i jednego pedauka i spoko ludzie.

Gość sdfafds
NIE NAWOŁUJE DO ŁAMANIA PRAWA więc może tk gadać swobodnie sobie i nikt nie moze sie jej czepiać za bardzo bo nie ma o co. To teraz sobie wyobraz, ze odbiorcami tego tylko gadania sa mlode dziewczyny w wkieku od 15 do 20 lat ktore dopiero ksztaltuja swoje poglady. I jesli im ktos mowi ze aborcja jest fajna to wiekszosc z nich wlasnie tak bedzie myslec.

Gość jesteś prostak
sdfafds czy ona ci coś każe robić,mówi tylko o sobie,o swoim życiu i tyle,a ty chcesz ,żeby się zamknęła,jesteś prostak i cham do tego

15:44 [zgłoś do usunięcia] sdfafds TO NIE MA nic wspolnego z wolnoscia slowa! Skoro jestescie tacy wszyscy za wolnoscia slowa, to czemu kiedy ja, wypowiedzialam tutaj swoje zdanie, moje wolne slowo, zostalam zjechana od zaklamanych, ograniczonych itd. b ty przekraczasz wolnosc slowa w sensie niejako każdesz się zamknąć tej czubaszek tak???? czyli chcesz ogranicyc jej wolnosc slowa. a twoja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna wolnosc drugiego człowieka. inaczej ni jest to wolnosc tylko samowolka, agresja

Gość eyurfiedoe
śmieszą mnie dewoty co z kilku komórek robią człowieka. Przecież to jest glut co nie ma mózgu. Może faktycznie wiele kobiet by się wstrzymało ze skrobanką, jakby miało pomoc w rodzinie, pomoc materialną. Ale gówno. Radź se sama z bachorem. Matka mojego faceta miała go wyskrobać ale jej matka powiedziała że jej pomoże, żeby się nie martwiła że dadzą radę. Ale normalnie to dostaniesz jeszcze kopa w dupę od matki, ojca, faceta i państwa.

"I jesli im ktos mowi ze aborcja jest fajna to wiekszosc z nich wlasnie tak bedzie myslec." taka dziewczyna ma jeszcze rodziców i inne zródłą skąd czerpie np wzorce postepowania. czubaszek przedstawia jedną z dróg nikomu nic nie narzuca , nie kaze dokonywac aborcji, bzykac sie z osobnikami tej samej płci albo juz dzis zakonczyc cierpienie schorowanej babci przy pomocy poduszki

Gość eyurfiedoe
Jestem za legalną aborcją do 10 tyg byle by była płatna. Nie życze sobie żeby kurewki skrobały się za moje pieniądze

Gość sdfafds
"eyurfiedoe śmieszą mnie dewoty co z kilku komórek robią człowieka. Przecież to jest glut co nie ma mózgu. Może faktycznie wiele kobiet by się wstrzymało ze skrobanką, jakby miało pomoc w rodzinie, pomoc materialną. Ale gówno. Radź se sama z bachorem. Matka mojego faceta miała go wyskrobać ale jej matka powiedziała że jej pomoże, żeby się nie martwiła że dadzą radę. Ale normalnie to dostaniesz jeszcze kopa w d**ę od matki, ojca, faceta i państwa." dlaczego ktos kto uwaza dziecko za czlowieka od samiuskiego poczecia jest dewota? wlasnie o to mi chodzi! Fajna jest osoba co nazwie plod glutem i powie sobie ze to jest nic nie warte A Osoba ktora uwaza tego gluta za czlowieka juz jest dewota, staroswieckim bezmozgowcem i moherowym bereteM. Co sie z wami stalo ?

Gość sdfafds
"[zgłoś do usunięcia] eyurfiedoe Jestem za legalną aborcją do 10 tyg byle by była płatna. Nie życze sobie żeby k**ewki skrobały się za moje pieniądze" Kazdy wie skad sie biora dzieci. Jesli sie nie chce miec dziecka to nie trzeba sie bzykac po katach.

Gość mn mbvcfd
świat stanął na jajach...

Gość eyurfiedoe
Bo to jest glut, nazywajmy rzeczy po imieniu. Codziennie zjadasz bardziej świadome zwierzęta, dzieci tych zwierząt. Dziecko nie wie że istnieje nawet do trzeciego roku życia. Nie wie że jest, nic nie czuje, nic nie pamięta z tamtego okresu. Nie masz pojęcia jak cierpią niechciane dzieci, wiele z nich wolałoby zostać wyskrobanych niż tak się męczyć, wiem coś o tym.

Gość sdfafds
" [zgłoś do usunięcia] mn mbvcfd świat stanął na jajach..." To nie swiat. To polska.

Gość sdfafds
"Nie masz pojęcia jak cierpią niechciane dzieci, wiele z nich wolałoby zostać wyskrobanych niż tak się męczyć, wiem coś o tym." Jak juz mowilam. Nie chcesz dzieci?> to sie nie bzykaj

ale jesli tym 15-20 letnim dziewczynom nikt nie uswiadomi przede wszystkim o mozliwosciach antykoncepcji i aborcji rowniez to takie beda rodzily na potege i w niewiedzy a pozniej dzieci beda zyc w patologii i same ja tworzyc, no bo przeciez trzeba byo urodzic za wszelka cene bo tak wypada sdfafds wiesz co to jest patologia wogole?? i zdajesz sobie sprawe jaka jest jej skala w polsce? po co rodzic niechciane dzieci, zeby sie pozniej meczyly i zyly w ubóstwie?

Gość bo to polska właśnie
sdfafds Ty nie jesteś za wolnością słowa, tylko chcesz, żeby wszyscy żyli według wartości, które ty uważasz za słuszne. "I jesli im ktos mowi ze aborcja jest fajna to wiekszosc z nich wlasnie tak bedzie myslec." I co w związku z tym? Czy ktoś zmusza cię do podzielania poglądów większości? Czy ty się czegoś boisz? Bo nie rozumiem.

sdfafds Ty nie jesteś za wolnością słowa, tylko chcesz, żeby wszyscy żyli według wartości, które ty uważasz za słuszne. "I jesli im ktos mowi ze aborcja jest fajna to wiekszosc z nich wlasnie tak bedzie myslec." I co w związku z tym? Czy ktoś zmusza cię do podzielania poglądów większości? Czy ty się czegoś boisz? Bo nie rozumiem.

chyba kpisz:D:D:D: ze polska? :O u nas to jest moralne i swiatpoglądowe średniowiecze.... porównaj przepisy aborcyjne , prawa homoseksiualistów w krajach np starej ue... u nas jest bardzo restrykcyjne prawo aborcyjne nie ma w ogóle pojęcia aborcji na życzenie.... ale to dobrze:D jak bedzie bardzo duzy wyz o mozna na chwile zliberalizowac przpeisy aborcyjne na razie musza byc takie ograniczone:)

pani dzubaszek się już wypowiedziała i mogłaby na tym zakończyć bo wszyscy już wiemy co sądzi, natomiast na starość bije ludziom niemiłosiernie robi szum i bardziej się nakręca, pewnie przez to że niema co z sobą zrobić, nudzi jej się chyba i nie wie kiedy przestac, no cóz teraz tylko zawał może ją od tego uwolnić:)

Nie chcesz dzieci?> to sie nie bzykaj A co powiesz komuś, kto tyje nawet od najmniejszej ilości jedzenia? Nie chcesz tyć, to nie jedz? Zauważyłam, że większość przeciwników aborcji przejawia niezrozumiałą wrogość wobec seksu.

Gość sdfafds
Ja sie nie boje. Obserwuje polakow z daleka, jestem obecnie w holandii, tutaj wszystko jest dozwolone jak pewnie wiedzie a jednak ludzie sa normalni. Aborcja, gejostwo nie jest promowane, kazdy zyje jak chce, w rzadzie nie ma transwestytow, ludzie sa normalni, kazdy zyje wg wlasnych wartosci, czesto wg moralnych wartosci. A w polsce? Jeden wyjdzie na ulice i krzyczy za swieckim i nowoczesnym panstwem, nie rozumiecie co to nowoczesne panstwo, nowoczesne panstwo to nie panstwo bezprawia marihuany i aborcji i jesli taka czubaszek chwali sobie od tygodnia usowanie ciazy i eutranazje to nie jest zadna nowoczesnosc ani wolnosc slowa to jest choroba narodowa!

Gość jydtjjdrrjt
To moze ty sie zamknij, bo podniecasz sie jak tepak. Nie masz innych zajec??Kto ci kaze jej sluchac, czytac czy ogladac ???Ja pitole, ale ludzie:O

jak bedzie bardzo duzy wyz o mozna na chwile zliberalizowac przpeisy aborcyjne na razie musza byc takie ograniczone Czyli chcesz zmuszać kobiety do rodzenia niechcianych dzieci, bo nasze państwo jest nieudolne i nie potrafi zadbać o emerytury swoich obywateli, które się im należą jak psu miska? Chcesz, żeby niewinne kobiety ponośiły skutki systemu emerytalnego, który jest do d...?

Gość sdfafds
ok zle sie wyrazilam albo sie zabezpieczaj a jak nie stac cie na gumki, no to wtedy sie nie bzykaj, Pasuje?

Gość jydtjjdrrjt
sdfafds popieram w 100%

Gość jydtjjdrrjt
Uwazam, ze antykoncepcja powinna byc DARMOWA i ogolnie dostepna a takze wiedza o zyciu seksualnym a nie pierdolony temat tabu i katechezy zamiast tego.