Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafds

Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie??

Polecane posty

i teraz wyobrazcie sobie łysawego prawiczka, lekko otyłego, na oko pod 40ke, przywiązanego pasami do łóżka z laptopem na kolanach walacy w klawisze i wykrzykujący to co tu wypisuje... a mamełe co chwile musi wycierać opluty wyświetlacz ze strachu ze zrobi sie zwarcie i ukochanego syneczka kopnie prąd :D nie broie pedałów:D nie musze bo prawo , przepisy ich chronią...chca więcej typu śluby , adopcje...ale na temu są przeciwni ludzie którzy nie są homofobami. dlatego na razie raczej to sie w pl nie pojawi ale kiedys na pewno...

Gość bo to polska właśnie
wawcia Miarkuj się człowieku, bo twój post można podciągnąć pod nawoływanie do nienawiści. To jest karalne.

Gość przykruchtowy matoł
wawcia srawcia jak ci się ten kościółek zakłamany podoba z jego pazernymi na kasę zboczonymi klechami,to wynocha,możesz se plackiem na posadzce leżec do woli,ale od normalnych to się odpierdol moherowy łtłumokiu

Gość eyurfiedoe
nie tylko pedałom kościół przeszkadza, również oświeconym, normalnym obywatelom

nie da sie wyleczyc ani zmienic orientacji... nie da sie zrobić z hetero geja tak samo jak się nie da z wawci zrobic hetero. bo to poprostu niezmienialne.... naukowo udowodnione. no chyba ze ktoś jest bi to moze wybrac sobie coś co moze mniej woli ale i tak chce.... a nie da sie zmusis geja by pociagaly go kobiety:D i odwrotnie

Gość sdfafds
A kto obroni mnie? Ja sie czuje obrazona i dyskryminowana, bo promuje sie aborcje, malzenstwa homoseksualne a to sie kloci bardzo z tym jak mnie wychowano. Czuje sie obrazone kiedy ktos mnie wyzywa od katoli i mohera chociaz mam dopiero 21 lat, wyzywaja mnie tak bo jestem wierzaca i staram sie zyc wg praw kosciola katolickiego bo tak mnie wychowano. Dyskryminujecie mnie wszyscy bo mnie wyzywacie od starowieckich itd. KTO MNIE OBRONI? ha?

i teraz wyobrazcie sobie łysawego prawiczka, lekko otyłego, na oko pod 40ke, przywiązanego pasami do łóżka z laptopem na kolanach walacy w klawisze i wykrzykujący to co tu wypisuje... a mamełe co chwile musi wycierać opluty wyświetlacz ze strachu ze zrobi sie zwarcie i ukochanego syneczka kopnie prąd wspaniael poczucie humoru boki zrywac pol kafe nie moze sie opamietac takis dowciapny :D jak ja lubie szydzic z takich lamusow kurwa :D

wawcia Poza tym, gej czy nie gej, to jest twój bliźni. A twój kościół naucza, że masz miłować bliźniego swego jak siebie samego.

nie da sie wyleczyc ani zmienic orientacji... nie da sie zrobić z hetero geja tak samo jak się nie da z wawci zrobic hetero. bo to poprostu niezmienialne.... naukowo udowodnione. no chyba ze ktoś jest bi to moze wybrac sobie coś co moze mniej woli ale i tak chce.... a nie da sie zmusis geja by pociagaly go kobiety i odwrotnie a bi KURWA TO CO TO JEST ??? czlowieku wez sie pierdolnij w ten swoj lamusowy ryj pedalski :D co za patafian :D

Podciągnąć to można spodnie. :classic_cool: { Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie?? } Nie widzę powodu dla którego należałoby ograniczać swobodę wypowiedzi pani Czubaszek, no może ograniczyć dostępność wiekową do lat 18. Dziecko nie bardzo może zrozumieć czemu ktoś jest dumny z dokonania aborcji, albo czemu lepiej jest popełnić samobójstwo niż urodzić dziecko.

Poza tym, gej czy nie gej, to jest twój bliźni. A twój kościół naucza, że masz miłować bliźniego swego jak siebie samego. pokaz mi post w ktorym uwazam siebie za katolika albo jakiegos wierxzacego bo nie moge uwierzyc po PROSTU KURWA NIE MOGE UWIERZYC Z KIM DYSKUTUJE Z JAKIMIS ZASLEPIONYMI SKURWYSYNAMI KTORZY NIC NIE CZYTAJA!! to ze krytykuje pedalow aborcje platforme i pedalow takich jak wy to nie oznacza ze leze plackiem w kosciele palancie jeden z drugim

Gość masz problem
sdfafds dobrze piszesz,bo cię tak wychowano,właśnie wychowano tak cię właśnie indoktrynacja kościółkowa ukształtowała,szkoda tylko,że nie własny rozum

dobrze piszesz,bo cię tak wychowano,właśnie wychowano tak cię właśnie indoktrynacja kościółkowa ukształtowała,szkoda tylko,że nie własny rozum lepsze to niz mialyby ja wychowwyac gej kluby albo jakies altorytety z tv :D:D

Gość eyurfiedoe
Obroń się sama. Masz mózg. Też byłam wychowywana w wierze katolickiej. Do dzisiaj czuję ogromną sympatię dla Jezusa, ale będąc parę razy na mszy ostatnio stwierdziłam że to co się tam mówi kłóci się ze zdrowym rozsądkiem. Bardziej traktuję religię jako filozofię niż głupie rytuały, procesje, święta. To jakaś bzdura i przypomina mi sektę

sdfafds Nikt cię nie wyzywa dlatego, że żyjesz według swoich zasad, ale dlatego, że wzorem swoich współwyznawców chciałabyś prostować ścieżki zbłąkanym kiedy cię o to nie proszą. Zauważ, że zwolennicy aborcji i eutanazji nie nakazują ci, abyś poddała się tym zabiegom. Nikt na siłę nie zmusi cię do usunięcia ciąży lub przedwczesnego odejścia na tamten świat. Natomiast osoby o konserwatywnym światopoglądzie próbują swoją jedyną słuszną wizję świata narzucić innym w drodze prawa państwowego. A naturalną zasadą prawa jest to, że jeśli można więcej, to można też mniej. W myśl tej zasady, jeśli można dokonać aborcji lub eutanazji lub zapalić jointa, to można też tego nie zrobić. W ten sposób każdy może żyć według własnego uznania, nie wchodząc z butami w życie innych. To powinna być również zasada demokracji.

Gość sdfafds
sdfafds dobrze piszesz,bo cię tak wychowano,właśnie wychowano tak cię właśnie indoktrynacja kościółkowa ukształtowała,szkoda tylko,że nie własny rozum MAM SWOJ ROZUM.mnie rodzice tylko troche w tym pomogli. Nikt mi nie kazal nigdy nic robic, w sensie chodzic do kosciola co niedziela, nawet nie chodze, jednak wiedzialam zawsze kto to bozia, ze jest mamusia i tatus a nie dwie mamusie i ze morderstwo w kazym tego slowa znaczeniu jest zle.

Gość eyurfiedoe
ciekawe co Jezus sądził o skrobance i homoseksualistach? Na pewno nie ział by taką nienawiścią i niezrozumieniem. Sadzę że chciałby poznać motywy i przyczyny.

wawcia wszedzie widze pedaó, gejów:D wiecie co to oznacza?:D wychowany w konserwatywnej rodzinie pewnego dnia odkrywa że woli facetów i zaczyna się dramat!!! biedak wstydzi sie tego i staje sie wielkim homofobem , atakuje gejów ale jak zostaje sam w pokoju wtedy staje się na chwile prawdziwym sobą, małym pedałkiem marzącym o seksie z facetem... stąd te jego omamy...wszedzie pedały , wszedzie anusy... wawcia ale widzisz, wszyscy tu wiemy że jestej homo ale cie z tego powodu nie dyskryminujemy a jedynie z powodu twojej bezdennej głupoty

pomijająć całe egzaltowane oburzenie pań w sprawie obrony wolności , której nikt nie atakuje :) , pomijając wątek duchowy - wiara albo jej brak to czy kobieta z klasą , kobieta na poziomie ,kobieta w wieku najmniej rubensowskim , dama jednym słowem - opowiada publicznie o swojej tak dwuznacznej przeszłości ? Wyborażacie sobie panią Beatę Tyszkiewicz ,zachowującą się tak ....niestosownie ? Albo panią Penderecką ? Ludzie , wszystko mogę , wszystko mi wolno - ale czy to znaczy ,ze wszystko powinnam ? czemuż sie później dziwić ,zę nikt siwego włosa nie szanuje , skoro starsze panie nie maja szacunku do siebie samych ?

"ciekawe co Jezus sądził o skrobance i homoseksualistach? Na pewno nie ział by taką nienawiścią i niezrozumieniem. Sadzę że chciałby poznać motywy i przyczyny." hmmm w kościele katolickim nie ma prawie nic z jezusa nauczania:D tzn...teraz sie troche zmieniło po soborze watykańskim II , ekumenizm itd... ale to i tak odległę od wizji jezusa

Jezus był preciwny grzechowi homoseksualizmu , o skrobankach nawet nie wspomnę.

wawcia wszedzie widze pedaó, gejów wiecie co to oznacza? wychowany w konserwatywnej rodzinie pewnego dnia odkrywa że woli facetów i zaczyna się dramat!!! biedak wstydzi sie tego i staje sie wielkim homofobem , atakuje gejów ale jak zostaje sam w pokoju wtedy staje się na chwile prawdziwym sobą, małym pedałkiem marzącym o seksie z facetem... stąd te jego omamy...wszedzie pedały , wszedzie anusy... wawcia ale widzisz, wszyscy tu wiemy że jestej homo ale cie z tego powodu nie dyskryminujemy a jedynie z powodu twojej bezdennej głupoty TUAJ CHYBA OPOWIADASZ O JAKIS SWOICH MARZENIACH CO ?

Gość eyurfiedoe
Damie w pewnym wieku wypada nawet pierdzieć i srać w pampersy publicznie. Także to kwestia wieku. A człowiek z naukowego punktu widzenia jest zwierzęciem. Ma instynkty które determinują jego zachowanie. W przypadku ludzi słabo uspołecznionych te instynkty są silniejsze. Zwierzęta zagryzają swoje młode bardzo często.

sdfafds Ja cię już zupełnie nie rozumiem. Jaieś rozdwojenie jaźni? Najpierw zachwycasz się Holandią, że każdy tam może robić co chce (czyli usunąć ciążę lub umrzeć na własne życzenie lub zapalić trawę) i że to jest normalne i tobie to nie przeszkadza. Przeszkada ci natomiast taka sama wolność w Polsce. Piszesz, że ciebie rodzice dobrze wychowali i wiesz co to bozia i rodzice odmiennych płci i pewnie chciałabyś, żeby tak było w Polsce. natomiast brak tych wartości w Holandii już ci nie przeszkadza.

zdaje sie,zę mamy różne pojęcia na temat tego co damie wypada a co nie , co mnie nie dziwi.

Gość borys27
czegoz wymagamy od Czubaszkowej? ona prezentuje ten typ mentalnosci co dody,nergale,katarzyny w. ,poziom intelektualny tych osob jest ponizej sredniej krajowej ,Czubaszkowa to taka babka od memlania co jej slina na jezyk przyniesie, ostatnio wszedzie jej pelno, w jakims serialu, w telewizji, w radiu,w prasie otworzysz lodowke a tam Czubaszkowa xp