Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafds

Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie??

Polecane posty

Gość eyurfiedoe
Ludzie jesteście bez serca!!! Wiecie jak to jest urodzić się w patologicznej rodzinie, mieć ojca, matkę pijaka. Od najmłodszych lat być szczutym, wykorzystywanym traktowanym jak gówno? Nie mieć miłości ,zabawek? Siedzieć w kącie i się bujać, mieć upośledzony rozwój, docinki w szkole, pas w domu i wyzwiska. Kim będziesz w przyszłości? Matka i ojciec się ciebie pozbędą jak dodatkową gębę do wyżywienia bez najmniejszych skrupułów. Wywalą cię na zbity ryj na ulicę. Będziesz całe życie czyścił kible i popijał wódkę i będziesz nikim. nie macie pojęcia to się nie odzywajcie do cholery. Ktoś kto był zaplanowany,oczekiwany w ogóle nie powinien się wypowiadać w tej kwestii bo z mojego punktu widzenia jest bezlitosnym skurwysynem.

Gość sdfafds
jydtjjdrrjt To moze ty sie zamknij, bo podniecasz sie jak tepak. Nie masz innych zajec??Kto ci kaze jej sluchac, czytac czy ogladac ???Ja pitole, ale ludzie " Wlasnie ty jestes tepak, durny przymulony tepak.

a czubaszek to jest to stare pruchno co niby sie wyskrobalo kiedys tak ?? eeee to co ona gada to o dupe potluc widac zmierzch jej wielkiej kariery buahahah i musi jakos zaistniec kolejna prowokatorka w stylu kutza profesora bartoszewicza :D

i bardzo dobrze, niech gada ile wlezie, a moze wreszcie sie w tym zasciankowym kraju, gdzie wszytsko jest albo nielegalne, albo jest GRZECHEM wreszcie zmieni !!!

Gość sdfafds
jydtjjdrrjt sdfafds popieram w 100% NARESZCIE!! :D dzieki, jednak jest jakas nadzieja :P

Czyli chcesz zmuszać kobiety do rodzenia niechcianych dzieci, bo nasze państwo jest nieudolne i nie potrafi zadbać o emerytury swoich obywateli, które się im należą jak psu miska? Chcesz, żeby niewinne kobiety ponośiły skutki systemu emerytalnego, który jest do d...? - nie kumasz, zmienił się profil społeczny, rola kobiety. poprostu nie chca rodzic.... wola karierę...zarabia np 20tys miesiecznie i ma szanse zarabiac 50 tys to ma gdzies ciąże i dzieci... nie ma na to ani czasu ani ochoty. biedni ludzie się mnożą najbardziej. zawsze tak było że biedni ludzie maja diużo dzieci a bogaci malo.... na zachodzie para murzyznska ma tyle dzieci co wszyscy pozostai mieszkancy kamienicy.... wysokie becikowe za granicą i ulgi podatkowe nie pomogly. kobiety wola : zabawe, kariere, ladne ciało jak najdluzej....niż dziecko. a że srodku anty sa coraz bardziej skuteczne to wiesz...araby i murzyny zaleją europe w ciągu 100 lat całkowicie.

Gość bo to polska właśnie
Ja sie nie boje. Obserwuje polakow z daleka, jestem obecnie w holandii, tutaj wszystko jest dozwolone jak pewnie wiedzie a jednak ludzie sa normalni. Aborcja, gejostwo nie jest promowane, kazdy zyje jak chce, w rzadzie nie ma transwestytow, ludzie sa normalni, kazdy zyje wg wlasnych wartosci, czesto wg moralnych wartosci. A w polsce? Jeden wyjdzie na ulice i krzyczy za swieckim i nowoczesnym panstwem, nie rozumiecie co to nowoczesne panstwo, nowoczesne panstwo to nie panstwo bezprawia marihuany i aborcji i jesli taka czubaszek chwali sobie od tygodnia usowanie ciazy i eutranazje to nie jest zadna nowoczesnosc ani wolnosc slowa to jest choroba narodowa! Jak widzisz, wszystkie te "dewiacje" są w Holandii na porządku dziennym i nikogo to nie szokuje. Ludzie żyją jak chcą, mają dostęp do aborcji, eutanazji, marihuany, zwiazków gejowskich itp. i społeczeństwo jest, tak jak napisałaś, normalne! Może nawet normalniejsze niż w Polsce. Dlaczego nie chciałabyś, żeby w Polsce było tak, jak w Holandii, skoro tak jest normalnie? Chyba zauważyłaś, ze w Polsce nie ma pozwolenia na aborcję, eutanazję ani związki jednopłciowe, a narkotyki są nielegalne. Ludzie, którzy o tych wszystkich problemach mówią chcieliby, żeby w Polsce nareszcie było jak w Holandii, czyli NORMALNIE właśnie. Na razie normalnie nie jest.

Gość jydtjjdrrjt
sdfafds o zamknieciu sie bylo do autora postu, ale widze, ze lapiesz na klate ty.

Gość sdfafds
[zgłoś do usunięcia] JellyBelly i bardzo dobrze, niech gada ile wlezie, a moze wreszcie sie w tym zasciankowym kraju, gdzie wszytsko jest albo nielegalne, albo jest GRZECHEM wreszcie zmieni !!! Problem w naszym kraju nie lezy w tym ze jest to panstwo katolickie i ludzie podchodza do tematow aborcji itp tak jak ja TO NIE TU lezy problem. Jak bedziemy miec aborcje eutanazje itd jako legalne srodki to w panstwie nic sie nie zmieni... bedzie tak samo

wola karierę...zarabia np 20tys miesiecznie i ma szanse zarabiac 50 tys to ma gdzies ciąże i dzieci ale ty pierdolisz od rzeczy kurwa to idzie rece zalamac jeden z wiekszych baranow na tym kafe kurwa ile tych kobiet robi kariery w korporacjach czy huj wie gdzie?? na huj to tak pierdolic zeby tylko pierdolic? jestes jak ta pani czubaszek niczym sie od niej nie roznisz pojeb nad pojeby kolejny

Gość jydtjjdrrjt
To prawda, ze czarnoskorzy sie liczniej rozmnazaja.

Oczywiscie ze problem w tym lezy, ze ludzie maja od lat pranie mozgow robione przez Kosciol antykoncepcja jest grzechcm seks przecmalzenski jest grzechem seks w malzenstwei jeszeli nei chce sie dziecka jest grzechem homoseksualizm jet grzechem rozwod ejst grzechem powtorne zwiazanie sie z kims jest grzechem nie chodzenie do kosciola jest grzechem i wszyscy wyladuja w piekle

Gość bo to polska właśnie
Tym razem to znowu ja + ban x2 Czyli co, zabronić kobietom robić karierę? Bo z twojej wypowiedzi niewiele wynika. Poza tym, czy ty jesteś z jakiejś organizacji narodowościowej, że tak cię boli zalew Europy przez czarnoskórych?

Oczywiscie ze problem w tym lezy, ze ludzie maja od lat pranie mozgow robione przez Kosciol komu ten kosciol pierze mozgi chetnie sie dowiem bo mi np nie pierze generalnie sram na to co kosciol mowi ale chetnie poczytam komu pierze

16:09 [zgłoś do usunięcia] JellyBelly i bardzo dobrze, niech gada ile wlezie, a moze wreszcie sie w tym zasciankowym kraju, gdzie wszytsko jest albo nielegalne, albo jest GRZECHEM wreszcie zmieni !!! nie mam az takiej nadzieji:D ale może kiedyś.... w każdym razie jestem przeciw aborcji ze względów ekonomicznych:d to jedyna szansa zeby biały człowiek był w europie większością:D becikowe okazalo sie totalnym niewypalem, ulgi podatkowe podobnie. białą europa zanika bo na jednego białego rodzi się 3 czarnych czy brazowych... ps.nie jestem rasistą, stwierdzam tylko fakty... i tylko restrykcyjne zasady dopuszczania aborcji mogą tu troche pomóc:D bo czarni/arabowie nie dokonuja aborcji, antykoncepcji raczej tez nie stosuja

Gość sdfafds
Jak widzisz, wszystkie te "dewiacje" są w Holandii na porządku dziennym i nikogo to nie szokuje. Ludzie żyją jak chcą, mają dostęp do aborcji, eutanazji, marihuany, zwiazków gejowskich itp. i społeczeństwo jest, tak jak napisałaś, normalne! Może nawet normalniejsze niż w Polsce. Dlaczego nie chciałabyś, żeby w Polsce było tak, jak w Holandii, skoro tak jest normalnie? Chyba zauważyłaś, ze w Polsce nie ma pozwolenia na aborcję, eutanazję ani związki jednopłciowe, a narkotyki są nielegalne. Ludzie, którzy o tych wszystkich problemach mówią chcieliby, żeby w Polsce nareszcie było jak w Holandii, czyli NORMALNIE właśnie. Na razie normalnie nie jest. Bo tu chodzi o ludzi, jesli sie w polsce pozwoli na to wsztstko co w holandii to bedzie koniec swiata. W holandii marihuane pala sobie osoby dorosle, pala jointa dla przyjemnisci po pracy. W polsce cpaja dzieciaki, nie dla przyjemnosci, cpaja dzien w dzien jak papierosy W holandi jest aborcja ok. ale kto co robi to sobie robi.NIE CHWALI SIE TYM. nikt nie idzie do tv i nie mowi " usunelam dwa "gluty" ale super ciesze sie jak dziecko" W polsce idzie taka to tvn i gada o tym tydz. No i przede wszystkim holandia rzadza normalni ludzie, kolorowi sobie zyja, a w rzadzie siedza polityycy a nie transwestyci....;/

Gość jydtjjdrrjt
Mysle, ze polska mentalnosc jest nie do zmienienia.

Gość sdfafds
dlatego trzymajmy sie naszych POLSKICH wartosci BOG honor ojczyzna a nie jakies tam palikoty i inne geje

Gość jydtjjdrrjt
W tym kraju jest za duzo kombinatorow, zlodziei i katolikow.Nigdy nic nie bylo ok i nigdy nie bedzie. Posrany rzad i narod, ktory jest walony w doope. Taka prawda.

Gość eyurfiedoe
no i dobrze że się rodzi dużo czarnych, będzie miał kto zapierniczać w fabrykach, przecież biały człowiek jest od myslenia

w Polsce ludzie nawet boja sie inaczej myslec.... ja nie miszekam od dobrych paru lat w pl, i nie zamierzam wracac..

Gość jydtjjdrrjt
Czym sie mozna pochwalic mowiac o PL ???? Patriotyzm ??A co mi ten posrany kraj dal i daje procz wstydu ??!!

16:12 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 wola karierę...zarabia np 20tys miesiecznie i ma szanse zarabiac 50 tys to ma gdzies ciąże i dzieci ale ty pie**olisz od rzeczy k**wa to idzie rece zalamac jeden z wiekszych baranow na tym kafe k**wa ile tych kobiet robi kariery w korporacjach czy ch*j wie gdzie?? " wawcia ty jestes najwiekszym tumanem na kafe nie umiesz czytac ze zrozumieniem bo mas zklapki na oczach i czytasz to co chcesz czytac:D ale zlituje sie nad tobą i ci wyjasnie: kariera jest pojeciem względnym!!! dla jednej kobiety sukcesem zawodowym bedzie awans z kasjerki na kierownika sklepu a dla innej z sekretarki na prezesa wielkiej korporacji... to idywidualne!!! ale kobiety podporządkowują temu swoje życie i plany również rodzicielskie. poza tym pisalem o zachodzie tam jest inaczej bo bogate panstwa i najlepiej widać że kobiety maja w chuj wielki socjal, kupe kasy a niechca dzieci rodzic i jak mi to wyjasnisz wawciu megamozgu?

ty kurwa jelly belly to pierdolisz jak potluczona i traktujesz ten kraj jak jakis zacofany ale pewnie ze wsi wyjebalas gdzies na zmywak i dlatego masz takie poglady

Gość eyurfiedoe
Polak nie wie co to jest honor. Każdy kto wykrzykuje te patriotyczne hasła okazuje się być homofobem, antysemitą, rasistą i nietolerancyjnym katolickim moherem

Gość jydtjjdrrjt
Ja na szczescie tez nie mieszkam od parunastu lat i widze co sie tam dzieje, ale na szczescie mnie nie dotyczy. Niestety moich bliskich tak. I zal mi ich. W Polsce papierek wazniejszy jest od wszystkiego, bezsensowna biurokracja, opieka zdrowotna, pensje. Porazka ogolna.

poza tym pisalem o zachodzie tam jest inaczej bo bogate panstwa i najlepiej widać że kobiety maja w ch*j wielki socjal, kupe kasy a niechca dzieci rodzic i jak mi to wyjasnisz wawciu megamozgu? ale to jak idzie wiosna i na kazdym osiedlu zapierdalaja matki z dziecmi w wozkach to juz tego nie widzisz prawda tumanie jebany ?? kurwa wiesniakiem jestes pierdolonym i tyle masz huj do powiedzenia trzyma cie ta twoja suka na smyczy jak kundelka wiec wypierdalaj wiesniaku bo gardze takimi frajerami jak ty

Gość jydtjjdrrjt
wawcia jestes wlasnie na poziomie polaczyny typowego. Brak kultury w dyskusji i poza nia mniemam. Stek wyzwisk, jakie to typowe.