Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafds

Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie??

Polecane posty

Gość eyurfiedoe
wybacz ale opiekowałam się starszymi damami, takimi które miały zamki we Francji np. i wiem co im wypada

Gość eyurfiedoe
nie wiem co jest chorego w tym że zwierzęta zagryzają młode? Zagryzają bo nie są w stanie ich wykarmić np.

że zwierzęa zagryzaja młode - taka ich natura i instynkt . No . ale skoro przychylasz ise do zdania ,zę ludzie to zwierżęta - to jak - też zagryziesz ,albo inaczej zabijesz swoje dizecko jak np . urodzi sie chore ?

Gość eyurfiedoe
Sama nie wiem czy byłabym zdolna wychować dziecko z jakąś chorobą wrodzoną, niech sobie wszystkie katoliczki najpierw zadadzą to pytanie.

ale to nie jest pytanie z natury religijne - wypływa z twojego rzekonania o zwierzęcej naturze człowieka - .więć ?

Gość eyurfiedoe
więc religia tu nie ma tu nic do rzeczy i natura bywa silniejsza.

Gość bo to polska właśnie
Tym razem to znowu ja + ban x2 Na papierze tak. W praktyce nasze państwo nie stoi na straży przestrzegania prawa, które samo uchwaliło.

ale zwierzęta nie dokonują aborcji - tylko rodzą i zagryzają . Co innego dokonać aborcji, zabić nie widząc a co innego zabić dziecko " twarzą w twarz " Więc jak to jest z tą zwierzęcą naturą człowieka ?

Gość eyurfiedoe
Może jakbym mogła to bym zabiła, widząc jak się męczy. Ale nie mogę bo mnie zamkną

Gość eyurfiedoe
ludzie zabijają wcześniej bo sąinteligentniejsi

17:08 [zgłoś do usunięcia] bo to polska właśnie Tym razem to znowu ja + ban x2 Na papierze tak. W praktyce nasze państwo nie stoi na straży przestrzegania prawa, które samo uchwaliło. ale masz podstawe prawna by dochodzic swych racji np przed sadami europejskimi... wygrala jedna polka spora kase...za odmowe aborcji

czyli twoim zdaniem o inteligencji człowieka świadczy to ,zę potrafi zabić swoje dizecko zanim jeszcze sie urodzi ?

Gość eyurfiedoe
no tak. Bo człowiek potrafi przewidzieć pewne skutki. Też idziesz do dentysty z małą dziurką a nie czekasz aż ci cały ząb zgnije

po pierwsze - nie wiesz co zrobiłoby zwierze , po prostu nie wiesz . po drugie - porównijesz aborcję do leczenia zęba ?

Tym razem to znowu ja + ban x2 Nie za odmowę aborcji, ale za brak środków odwoławczych od negatywnej decyzji lekarza. Bo jeśli kobieta w świetle prawa może usunąć ciążę, to jest to jej święte prawo, które musi zostać wyegzekwowane. W takiej sytuacji, lekarz odmawiający zabiegu ze zwględu na sumienie, lub szpital odmawiajacy powinien znaleźć takiego lekarza lub taką placówkę, gdzie kobieta uzyska pomoc należną jej w świetle obowiązującego prawa ( tak stanowi prawo). Do czasu sprawy pani Alicji Tysiąc ten przepis był martwy, a kobieta której odmówiono wykonania legalnej aborcji mogła co najwyżej bić głową o ścianę.

Gość eyurfiedoe
a ty porównujesz embrion do człowieka

analogi ? a gdzie ty widzisz podobieństwo w postępowaniu ludzi i zwierząt ?

Mamy szczęście, że na straży praworządności w Polsce stoją sądy europejskie, bo nasi ustawodawcy śrenio się do tego nadają.

Gość Kicia mala
Mam 18-latke w domu...wolna jak ptak....wesola ...radosna.... piekna....uczaca sie...posiadajaca ogromna wiedze....zyjaca w kraju tak zwanym "wysoko rozwinietym"....nie mylic z Polka ha ha...dziewczyna byla wstrzasnieta wypowiedzia pani Czubaszek!!! Mimo ze nie urodzila sie w Polse...udalo mi sie ,wpoic , milosc do mojej Ojczyzny! Ona stala z otwarta buzia! I pytala mnie..... czy ona dobrze zrozumialA ?? ta Pania!!!! Dziewczyna jest do dzis w szoku!!! Zastanawiam sie,czy warto bylo ?wpajac jej , te wszystkie zasady moralne! jak tolerancja, akceptacja, milosc, dobroc, chec niesienia innym pomocy, i wszytko...co wiaze sie, z wychowaniem, dobrego ,wartosciowego czlowieka! Po co wbijalam jej ten KIT!!! ze Polska jest , NAJPIEKNIJSZA ! NAJLEPSZ! NAJ....NAJ ....NAJ!!! Ciesze sie ,ze ona, nie umie czytac po Polsku!! Bo gdyby przeczytala , to wszystko co wypisujecie!! ...obawiam sie.... ze znielubila by Polske!! Moze nie tyle Polske....bo to naprawde piekny kraj, ale Polakow!! Ja bronie autorke.Zgadzam sie z nia....jestescie za murzynami w kazdej dziedzinie...a wysmiewacie Czarnych!! ha ha...Chamstwo placzone ze skur.wy.syn.stwem!! O to Polska wlasnie......!!!!!

nie, bo ja bym sie na aborcje mojego dziecka nie zgodził .... tak samo jak mialbym z kimś gadać to będę odradzał aborcję...urodzić dziecko i oddac jesli się nie chce... nie wiem co ty wyskakujesz z hitlerem to raczej twoj idol, nielubil gejó, zydó, masonów, i wszystkich którzy nie bylo tacy jak powinni być według nieomylnego hitlerka:D ja tylko opisalem jaks ie zachowuja zwierzeta...

Gość eyurfiedoe
A co wy sobie myślicie? Że człowiek to takie wyjątkowe stworzenie? W obliczu natury jesteście jak liść. Gdyby nie leki umieralibyście na zwykła grypę, na zwykłą sraczkę, zwykłą cystę. Połowa z was dożyłaby 40. Człowiek jest nikim, jego życie znaczy tyle co pierdnięcie.

nie jestes za aborcja ale bys pozwolil jej dokonywac aha wiec jestes zwyczajnie pierdolniety :D a o hitlerze wiedzialem ze nie zrozumiesz bo po prostu jestes malo bystry tylko udajesz takiego :D

Kicia mala ty za to jestes z wyzszych sfer...arystokracja itd tzw inteligencja?:D to jak wpajalas córce, i slusznie, że polska to najpiekniejszy kraj itd itp że trzeba kochać ojczyznę to czemu ty spierdolilaś zamiast zostać i coś próbowac tu zmienic?