Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafds

Czy pani Czubaszek zamknie sie wreszcie??

Polecane posty

Gość eyurfiedoe
kicia Mała, nabiłaś córce łeb pięknymi frazesami i ona teraz będzie cierpieć bo świat wygląda w rzeczywistości inaczej.

Gość eyurfiedoe
To nie jest arystokracja tylko ofiara amerykańskiej propagandy gdzie wszystko jest landrynkowe i dobrze się kończy

Gość a dlaczego ona ma się niby
zamykac?:O to już nie wolno mieć własnego zdania?

wyobrazam sobie ciebie jako goscia ubranego jak hipsteres i siedzacego dupa na murku pod klubem plan b saczacego piwo za 3.50:D taki kurwa mundrus od wszystkiego a totalna pizda w zyciu :D

Gość borys27
Czubaszkowa ma juz prawie 80 lat i to sa juz ostatnie momenty kiedy moze zaistniec w mediach, ona od jakiegos czasu ma niesamowite parcie na szkło

wawcia czytaj ze zrozumieniem... poprostu nie podoba mi sie zmuszanie kobiet do rodzenia:D ale z drugiej strony niz demograficzny tego wymaga:D dlatego jestem przeciwny jakimkolwiek zmianom w prawie aborcyjnym jedynie lepsze przestrzeganie prawa... nie pozwolilbym wyskrobac mojego dziecka, a przynajmneij zrobilbym wszystko by przekonac do urodzenia, jak jakas kobieta sie mnie zapyta będę doradzał urodzenie bo czesto aborcja zostawia poważne zmiany w psychice, wyrzuty sumienia... ale ni będę nigdy głosowal za całkowitym zakazem aborcji...

Gość bo to polska właśnie
Kicia mała Widzisz, nawet w kraju wolności, jakim są Stany Zjednoczone, są osoby o różnych poglądach. Jedni mają poglądy liberalne, inni konserwatywne. Piękno tego kraju natomiast polega na tym, że ani jedni ani drudzy nie próbują narzucić swoich poglądów i swojego sposobu życia innym. A o tematach takich jak np. aborcja nie trzeba mówić w telewizji, bo wolność kobiety do decydowania o swoim ciele jest dla wszystkich rzeczą oczywistą (jeśli ktoś się z tym poglądem ie zgadza, to po prostu aborcji nie stosuje). W Polsce niestety potrzeba nam takich ekshibicjonistów jak pani Czubaszek, żeby wreszcie złamać społeczne tabu.

Gość wawcia znów nie poruchał
darujcie mu :classic_cool:

Gość eyurfiedoe
Ta wasz głęboka wpojona moralność ,pozwala wam na przesuwanie granic moralności w zależności od potrzeb. Jak jest wojna to nagle Żydzi nie są ludźmi tylko pchłami, biedny żebrak pod kościołem to naciągacz i złodziej dlatego szkoda mu dać pieniążka. Moralista zawsze sobie wszystko wytłumaczy